ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
 

Κριός
Ευχάριστα ξεκινά η καινούργια εβδομάδα και μετά από αρκετές ταλαιπωρίες μπορείτε πλέον, να αφιερώσετε χρόνο αλλά και χρήμα στο σπίτι και την οικογένεια. Απολαύστε το και αν το απαιτούν οι περιστάσεις, δείξτε τη γενναιοδωρία σας, χωρίς γκρίνιες.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, και να προγραμματίσετε συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που θέλετε να γοητεύσετε ή να φέρετε με το μέρος σας. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που δεν συνιστά επαφές με άτομα που σας προκαλούν άγχος. Μετά το απόγευμα ωστόσο, είστε περισσότερο ανεκτικοί και ίσως αποζητήσετε μόνοι σας μια καλή παρέα.

Καρκίνος
Οι φιλικές συγκεντρώσεις ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, ενώ οι επαφές με ανώτερα στελέχη μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη πορεία. Μετά το απόγευμα, η ενασχόληση με τα οικονομικά σας δεν θα σας αφήσει περιθώρια για άλλες ασχολίες.

Λέων
Η δουλειά σας φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, ειδικά αφού έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια καλύτερη φήμη. Μετά το απόγευμα ίσως παραβρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Παρθένος
Ευχάριστα ξεκινάει και για σας η νέα εβδομάδα, καθώς έχετε τη μοναδική ευκαιρία να συζητήσετε τις ιδέες σας με τους ανωτέρους σας, οι οποίοι θα τις αποδεχτούν με μεγάλη χαρά. Μέσα στο επόμενο διήμερο μάλιστα, ίσως αναλάβετε μια σημαντική θέση, με πολύ καλή αμοιβή.

Ζυγός
Διφορούμενη φαίνεται για σας η σημερινή μέρα, καθώς έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να είστε αντικειμενικοί στο περιβάλλον της εργασίας σας. Μετά το απόγευμα, θα έχετε το χρόνο να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

Σκορπιός
Μέχρι και το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, γεγονός που μπορεί να μην σας ευχαριστεί, είναι όμως απαραίτητο. Αργότερα, ίσως χρειαστεί να μελετήσετε κάποιες προτάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Τοξότης
Η συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας ή ακόμα και σε υφισταμένους σας, είναι πιθανό να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μετά το απόγευμα θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα διαφέρει από τις άλλες, αφού ακόμα κι αν βρίσκεστε ακόμα στη δουλειά σας, το κλίμα θα είναι σαν να βρίσκεστε ήδη σε διακοπές. Επιπλέον, θα μπορέσετε να εκπληρώσετε εύκολα τα καθήκοντά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας ανακοινωθεί και ένα οικονομικό bonus.

Υδροχόος
Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας μέχρι νωρίς το απόγευμα. Στη συνέχεια, η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ή άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ είναι πιθανή και μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.

Ιχθείς
Μέχρι και το απόγευμα, το μυαλό σας είναι ιδιαίτερα δραστήριο, γεγονός που σας βοηθά να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή και να διεκπεραιώσετε δύσκολες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μετά το απόγευμα, η χαλάρωση είναι περισσότερο απαραίτητη από οτιδήποτε άλλο.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK