ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ*Στα link πατήστε μετά τη διαφήμιση το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.

Κριός
Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας σήμερα. Προσέξτε την επικοινωνία σας, ενώ αν ασχολείστε με γραφικές εργασίες, διπλοτσεκάρετε για τυχόν λάθη.

Ταύρος
Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με φιλικά σας πρόσωπα, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εξαπάτησης. Μετά το μεσημέρι, ευνοείται η ενασχόληση με το σπίτι και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί, και απαιτεί προσοχή στον επαγγελματικό τομέα. Ελέγξτε την εργασία σας δυο και τρεις φορές, και αποθηκεύστε έγγραφα που δεν πρέπει να χαθούν.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνας μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αν όμως είστε υποχρεωμένοι να εργαστείτε, η απόδοσή σας ίσως είναι πεσμένη.

Λέων
Αποφύγετε φιλικές συναναστροφές το πρωί, καθώς είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μην προσπαθήσετε επίσης να προωθήσετε σχέδια που θα βρουν εμπόδια. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

Παρθένος
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ίσως αλλάξουν τα σχέδιά σας, γεγονός που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σας. Αν είστε ελεύθεροι, αγνοήστε το ενδιαφέρον ενός ατόμου από το χώρο της εργασίας σας, ώστε να αποφύγετε τις ίντριγκες.

Ζυγός
Ο τομέας της εργασίας σας χρειάζεται προσοχή το πρωί, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κάποιου σημαντικού λάθους. Μετά το μεσημέρι, οι φιλικές συγκεντρώσεις ευνοούνται ιδιαίτερα.

Σκορπιός
Οι προσωπικές σας επιθυμίες, ίσως σας βάλουν σε μεγάλα έξοδα το πρωί, και μάλιστα για αγορές που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Προσοχή και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Τοξότης
Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνας το πρωί, μπορεί να προκαλέσεις σύγχυση στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι ωστόσο, η κατάσταση βελτιώνεται.

Αιγόκερως
Αποφύγετε συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες το πρωί, από τις οποίες ίσως βγείτε ζημιωμένοι. Αν οδηγείτε αποφύγετε παραβάσεις που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το νόμο.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σας ίσως υποστούν κάποιες απώλειες το πρωί, καθώς υπάρχει τάση να κάνετε έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε. Μετά το μεσημέρι αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και απολαύστε όμορφες στιγμές.

Ιχθείς
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη το πρωί και συνιστά προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Παρεξηγήσεις με τα οικεία σας πρόσωπα ή βλάβες στο χώρο του σπιτιού σας, ίσως σας χαλάσουν τη διάθεση.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK