ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και παράλληλα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Όσοι είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νέες συνθήκες και ευχάριστες αλλαγές θα κυριαρχήσουν αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος περνάει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για ένα μήνα, γεγονός που θα σας ανοίξει το δρόμο για νέες εμπειρίες, ταξίδια, και συμφωνίες. Νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν αρκετά θετικές για το μέλλον σας.

Καρκίνος
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, γι’ αυτό θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας αυτό το διάστημα. Επιπλέον, τώρα μπορείτε να βρείτε την συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεστε.

Λέων
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, αυξάνει την γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με ό,τι σας προκαλεί μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ευνοείται αυτό το διάστημα.

Παρθένος
Από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος θα φωτίζει τον σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και θα σας παροτρύνει να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει, αλλά και να σχεδιάσετε τα βήματα της επιτυχίας σας. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης είναι πολύ πιθανή.

Ζυγός
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον, τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια σημαντική γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σκορπιός
Η είσοδος του Ήλιου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Αυτό το διάστημα είναι πιο εύκολο να πετύχετε τους στόχους σας κι έτσι οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες.

Τοξότης
Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, σηματοδοτεί τα καλύτερα για σας. Ταξίδια, έρωτας, ή ακόμα και η προετοιμασία για τον γάμο σας ή για ένα νέο κύκλο σπουδών, θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σας.

Αιγόκερως
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, ευνοεί τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, τις οποίες θα καλύψετε εύκολα αυτό το διάστημα. Τυχόν επενδύσεις αλλά και η ερωτική σας ζωή ευνοούνται επίσης.

Υδροχόος
Ο Ήλιος ξεκινάει από σήμερα την πορεία του στον τομέα των σχέσεών σας και σας δίνει την ευκαιρία να τονώσετε τον έρωτά σας ή να κάνετε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες, ευνοούνται επίσης.

Ιχθείς

Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα, μπορεί να αυξήσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, παράλληλα όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας, κάνοντας αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα σας ικανοποιήσουν. 
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK