Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5 - 11 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 του μήνα, μια όψη εξαιρετικά θετική που επιφυλάσσει ανέλπιστες εκπλήξεις σε όλους και ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις, τις συμφωνίες και τα ταξίδια. Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα επωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη. Στις 8/7 ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και προκαλεί ανατροπές και αλλαγές που μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν και κάποια σκάνδαλα που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Στις 9/7 το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου αποκαθιστά την τάξη, ανταμείβει όσους έχουν αγωνιστεί πραγματικά και σηματοδοτεί μια νέα σταθερότητα στα οικονομικά. Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου, ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτή την όψη.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
O Ουρανός συνεχίζοντας την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, σας δείχνει και το καλό και το κακό του πρόσωπο αυτή την εβδομάδα. Στις 7 του μήνα, το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, γνωριμίες και ίσως κάποιες ανέλπιστες συμφωνίες ή συνεργασίες που εγγυώνται την οικονομική σας ανάκαμψη. Στις 8 ωστόσο, το τετράγωνο που διαμορφώνει με τον Ήλιο, μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον που μπορεί να εξελιχθούν αρκετά δυσάρεστα. Η υπομονή και η επιμονή θα σας ανταμείψει, αφού στις 9 το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου, υπόσχεται να δώσει λύσεις, ενώ παράλληλα σας βοηθάει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή και να αυξήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία με την αγορά ενός ακινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Αφροδίτη που κυβερνάει το δικό σας ζώδιο, σχηματίζει στις 7 του μήνα εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει ανέλπιστες λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν. Χάρη σ’ αυτή την επιρροή, μπορείτε να αυξήσετε τις αποδοχές σας μέσα από μια νέα πηγή εσόδων ή από μια δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε και μέσα από το σπίτι σας. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 8, συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις σας και στη συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε πιθανά ατυχήματα ή παρεξηγήσεις. Στις 9, ο Ήλιος και ο Κρόνος συνεργάζονται αρμονικά για να σας βοηθήσουν να τονώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή ή και να προγραμματίσετε την επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή, σε συνδυασμό με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 Ιουλίου, αποτελούν το τέλειο σκηνικό για ρομαντικές αποδράσεις με το σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, επιλέξτε καλούς φίλους και βγείτε να διασκεδάσετε, καθώς αυτές οι μέρες σας επιφυλάσσουν αξιόλογες γνωριμίες. Προσέξτε ωστόσο μην ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα αντέχει η τσέπη σας, ώστε να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που απειλεί τα οικονομικά σας στις 8 του μήνα. Το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 9, εγγυάται την σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει μια αξιόλογη πρόταση εργασίας στους άνεργους Διδύμους.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι προσπάθειες που καταβάλλετε στα επαγγελματικά σας, ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εβδομάδα, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 Ιουλίου, υπόσχεται προοπτικές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό την αμέσως επόμενη μέρα, συνιστά να είστε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστεύεστε τους γύρω σας, ειδικά αν εμπλέκονται οικονομικές δοσοληψίες. Ευχάριστες εξελίξεις  στον αισθηματικό τομέα φέρνει το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 9. Με την όψη αυτή ίσως αποφασίσετε ότι είναι καιρός να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ή ανοίξετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο με σοβαρές προοπτικές. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 Ιουλίου, σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους, όχι μόνο χάρη στις δικές σας προσπάθειες αλλά και χάρη στις αξιόλογες γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα. Εύνοια αναμένεται και από το εξωτερικό, γι’ αυτό είτε σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής, είτε εξετάζετε την πιθανότητα να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια άλλη χώρα, θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, αφού ακόμα και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 8, ευνοεί τέτοιου είδους αποφάσεις. Όσο για τα προβλήματα που προκαλεί ο Κρόνος στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε και να ικανοποιήσετε τον κάθε ένα ξεχωριστά.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η ανοδική πορεία στην καριέρα σας συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς, γεγονός που μπορεί να μην σας αφήνει να πάρετε ανάσα, σας αποζημιώνει όμως με γενναιόδωρες αποδοχές. Με το εξάγωνο που σχηματίζει μάλιστα η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 7 του μήνα, δεν αποκλείονται και νέες ευκαιρίες που χωρίς να σας απορροφούν πολύ χρόνο, θα σας φέρουν σημαντικά έσοδα. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο  Ήλιος από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στις 8, συνιστά προσοχή στο φιλικό σας περιβάλλον όπου θα πρέπει είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και κυρίως να αποφύγετε οικονομικές «εξυπηρετήσεις» από τις οποίες θα βγείτε χαμένοι.  Γνωριμίες με αξιόλογα άτομα που μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις αναμένονται προς το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η δική σας Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 7 του μήνα και βάζει μια τάξη στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε σχέση ζωής ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα λύσετε διαφορές και παρεξηγήσεις και θα βάλετε νέα θεμέλια στη σχέση σας. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα επαγγελματικά σας, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σας παροτρύνει να κάνετε αλλαγές για τις οποίες δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη που θα σας κοστίσουν. Εξάλλου και το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 9, δείχνει ότι δεν θα πρέπει να διακινδυνεύσετε την ασφάλεια μιας σταθερής δουλειάς για να κυνηγήσετε ουτοπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Επιτέλους αρχίζετε να δείχνετε ένα ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σας, τα οποία είχατε βάλει σε δεύτερη μοίρα εδώ και αρκετό καιρό. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, θα σας ταρακουνήσει καθώς θα σας φέρει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που δεν θα πρέπει να αρνηθείτε. Ακόμα και αν τα σχέδια σας είναι λίγο πιο  «μεγαλεπήβολα», θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να κατακτήσετε την κορυφή σε μια μέρα και ίσως πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα. Εξάλλου ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, απαιτεί πειθαρχία και υπομονή ώστε να σας ανταμείψει όπως σας αξίζει.  Μέχρι τότε η εμπειρία που θα αποκτήσετε θα σας ανοίξει το δρόμο για να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 7 του μήνα. Αν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, μια απρόβλεπτη εξέλιξη όπως για παράδειγμα μια εγκυμοσύνη, θα επισπεύσει την επισημοποίησή της, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας θα πάρει γρήγορα σοβαρή τροπή. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασυρθείτε από έναν παλιό έρωτα που μπορεί να προσπαθήσει να σας διεκδικήσει ξανά, χωρίς να σας προσφέρει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σας μέσα από πηγές που καλό θα είναι να κρατήσετε κρυφές για την ώρα. Τέλος, αν σας απασχολεί μια αγοραπωλησία, μπορεί να επιτευχθεί αυτή την εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Τα επαγγελματικά σας καθώς και η βελτίωση των οικονομικών σας, σας απασχολούν έντονα αυτή την εβδομάδα και χάρη στο εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 του μήνα, μπορεί μια ξαφνική έμπνευση να σας ανοίξει το δρόμο για νέα έσοδα. Αντίθετα, στο οικογενειακό σας περιβάλλον, μια κατάσταση που προκαλεί εντάσεις μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αν δεν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ακούστε τα παράπονα των οικείων σας και μην βιάζεστε να τους κρίνετε αρνητικά. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στις 9 και σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον επίσης, μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα όσοι είστε αδέσμευτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 7 του μήνα και τετράγωνο με τον Ήλιο στις 8, επηρεάζοντας διαφορετικούς τομείς της ζωής σας. Η πρώτη όψη ευνοεί τα αισθηματικά σας και δίνει την ευκαιρία σε όσους από εσάς είστε ελεύθεροι να κάνετε πολλές αξιόλογες γνωριμίες που θα σας βάλουν σε διλήμματα. Όσοι διατηρείτε ήδη μια σχέση, μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφό σας θα τονώσει τον έρωτά σας. Η δεύτερη όψη ωστόσο, σηματοδοτεί αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να σας αγχώσουν αρχικά, δεν απειλούν όμως τη δική σας θέση. Εξάλλου, με το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 9, μπορείτε να εξασφαλίσετε όχι μόνο τη σταθερότητα αλλά ακόμα και μια προαγωγή που σας ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Ουρανός που ευθύνεται για τις διακυμάνσεις που δέχονται τα οικονομικά σας, σχηματίζει μια θετική όψη με την Αφροδίτη στις 7 και μια αρνητική με τον Ήλιο στις 8, όψεις που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα. Και ενώ η πρώτη όψη φέρνει ανέλπιστα εισοδήματα τη στιγμή που τα χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η δεύτερη σας ωθεί να τα σκορπίσετε σε διασκεδάσεις ή να τα ξοδέψετε για ολιγοήμερες πολυτελείς διακοπές. Ίσως και να το χρειάζεστε πραγματικά, αφού το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 9, σηματοδοτεί αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις στις οποίες μπορείτε να ανταποκριθείτε, αφού πρώτα φορτίσετε τις μπαταρίες σας κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα. Ευχάριστες εξελίξεις σας επιφυλάσσει και ο αισθηματικός τομέας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK