<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ερμής στο Λέοντα - Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό, τρίγωνο με Κρόνο

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Ερμής στο Λέοντα - Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό, τρίγωνο με Κρόνο


Ερμής στον Λέοντα
Την 1η Αυγούστου και ώρα 1.46 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, από το οποίο θα κάνει ένα πολύ σύντομο πέρασμα μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού, η νέα θέση του Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον μας στις διακοπές, στην χαλάρωση αλλά και στον έρωτα. Ωστόσο, όσοι εκ των πραγμάτων αναγκαστούν να παραμείνουν στο πόστο τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να διακριθούν, κάνοντας φυσικά τις ανάλογες προσπάθειες.
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο
Την 1η Αυγούστου επίσης, η Αφροδίτη σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις που πρόκειται να μας επηρεάσουν το επόμενο διήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Η πρώτη όψη πρόκειται να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές, πιθανές απώλειες ή ακόμα και ατυχήματα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του δεύτερου δεκαήμερου, για τους οποίους μπορεί ακόμα και να σημάνει την οριστική διάλυση των σχέσεών τους.
Αντίθετα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την ίδια μέρα, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για σταθερότητα και πρόκειται να ανταμείψει όσους έχουν αγωνιστεί είτε για την σχέση τους, είτε για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Περισσότερο ωφελούνται από αυτή την όψη τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαήμερου.Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το σύντομο πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, θα μπορέσεις να ξεφύγεις για λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις τις διακοπές σου και τον έρωτα χωρίς ωστόσο να σταματήσεις να είσαι δημιουργικός και να σκέφτεσαι τις μελλοντικές σου επαγγελματικές ενέργειες. Ίσως μάλιστα η φυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε βοηθήσει να σκεφτείς κάποιες ιδέες που θα εφαρμόσεις με την επιστροφή σου. Την 1η Αυγούστου ωστόσο, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι συγκεκριμένες όψεις θα δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά τις σχέσεις σου, οι οποίες είτε θα διαλυθούν οριστικά είτε θα μπουν σε πιο γερές βάσεις. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης είναι επίσης πολύ πιθανή.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής πραγματοποιεί την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η μέχρι και τις 15 Αυγούστου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ευχάριστες αλλαγές στο χώρο σου και επισκέψεις αγαπημένων προσώπων θα γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο σου. Την 1η Αυγούστου επίσης, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο, και ενώ η πρώτη όψη σου επιφυλάσσει απρόβλεπτες ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, η δεύτερη εγγυάται θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή καθώς σου εξασφαλίζει τη σταθερότητα που ζητάς. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, μπορεί τις επόμενες ημέρες να κάνεις μια γνωριμία κάτω από περίεργες συνθήκες, που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει την 1η Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 του μήνα. Το διάστημα αυτό, το έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ακόμα πιο τονισμένο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου, να ταξιδέψεις σε αγαπημένους προορισμούς ή να επισκεφτείς συγγενικά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Ευχάριστες θα αποδειχθούν και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την 1η Αυγούστου, πρόκειται να προκαλέσει αυξημένα έξοδα και αναπάντεχες απώλειες. Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την ίδια μέρα, θα σε βοηθήσει να χειριστείς με σοφία τις υποχρεώσεις σου, ενώ παράλληλα θα φέρει μια νέα σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα οικονομικά σου, καθώς ο Ερμής πραγματοποιεί την διέλευσή του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το συγκεκριμένο διάστημα ίσως υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν όμως και αξιόλογες ευκαιρίες για κέρδη. Απρόσμενες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, καθώς την 1η Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σου επιφυλάσσει ανατροπές για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος. Η ανάγκη σου μάλιστα να αποκτήσεις περισσότερη ανεξαρτησία, ίσως σε παροτρύνει να δρομολογήσεις μόνος σου κάποιες εξελίξεις. Αντίθετα, η αισθηματική σου ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς με το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορείς να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

Λέων
Φίλε Λέοντα, την 1η Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 του μήνα. Πρόκειται για ένα σύντομο αλλά αρκετά θετικό διάστημα, κατά το οποίο θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και θα πετύχεις με ευκολία τους στόχους σου. Αν πάλι θελήσεις να κάνεις διακοπές αυτή την περίοδο, θα προσελκύσεις πολλούς θαυμαστές με τη γοητεία και την ευφράδειά σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο, δυο όψεις που δεν σε επηρεάζουν αρνητικά, αφού ακόμα κι αν ανατραπούν κάποια σχέδιά σου, τα νέα δεδομένα θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά για σένα. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, πραγματοποιεί μια σύντομη πορεία στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Πρόκειται για μια διέλευση, που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς και παράλληλα να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου αλλά και να καταστρώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Την 1η Αυγούστου επίσης η Αφροδίτη σχηματίζει δυο αντιφατικές όψεις, το τετράγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Κρόνο, που συνιστούν να προσέχεις τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι λοιπόν για το επόμενο διήμερο τουλάχιστον να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεσαι ώστε να μην βρεθείς ζημιωμένος. Τακτοποίησε επίσης πιθανές οφειλές που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα, κάποιο φαινομενικά επιπόλαιο φλερτ μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, την 1η Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και θα γνωρίσεις άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις και θα δημιουργήσεις σταθερή φιλία. Ευχάριστες εμπειρίες θα σου προσφέρουν και τα ταξίδια που θα κάνεις αυτή την περίοδο. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό, συνιστά να προσέχεις περισσότερο τις σχέσεις που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου, καθώς δεν αποκλείεται ακόμα και μια στιγμιαία ένταση να σημάνει το οριστικό τέλος ενός δεσμού. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι το επόμενο διήμερο να μην επενδύσεις σε φλερτ που μάλλον θα είναι εφήμερα. Αντίθετα, τα οικονομικά σου πρόκειται να παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται κι αυτό την πρώτη μέρα του μήνα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον τομέα της καριέρας σου την 1η Αυγούστου, φαίνεται ότι δεν σου αφήνει περιθώρια για διακοπές, καθώς σηματοδοτεί εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Αν θέλεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να πετύχεις την πρόοδο που ονειρεύεσαι λοιπόν, ίσως θα πρέπει να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή, ώστε να μην χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Εξάλλου, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την 1η Αυγούστου, μπορεί να πυροδοτήσει ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις που καλό θα είναι να τις παρακολουθήσεις από κοντά. Το γεγονός ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει την ίδια μέρα τρίγωνο με την Αφροδίτη, σηματοδοτεί μια θετική έκβαση όχι μόνο για τα επαγγελματικά σου, αλλά και για την αισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, την 1η Αυγούστου ο Ερμής θα ξεκινήσει τη σύντομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα που θα ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, να ταξιδέψεις σε προορισμούς που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου ή και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Εκείνο ωστόσο που θα πρέπει να υπολογίσεις είναι τα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να υποστούν σημαντικές διακυμάνσεις το επόμενο διήμερο, αφού η Αφροδίτη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζει την 1η Αυγούστου, τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο, όψεις που απαιτούν οργάνωση και πειθαρχία στα έξοδά σου. Οι ίδιες όψεις επιφυλάσσουν στους αδέσμευτους Τοξότες έναν απρόσμενο έρωτα, ή και την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, την 1η Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 15 του μήνα. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, αλλά και για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ένα νέο πάθος θα μονοπωλήσει το χρόνο και το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην επενδύσεις σε νέες σχέσεις καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται επίσης την 1η Αυγούστου, ευνοεί περισσότερο μια ελεύθερη σχέση και δεν παρέχει εγγυήσεις για διάρκεια. Αντίθετα, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την ίδια μέρα, μπορεί να οδηγήσει έναν έρωτα που ήδη έχει δοκιμαστεί, στα σκαλιά της εκκλησίας.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, την 1η Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά με την πάροδο του χρόνου. Την 1η Αυγούστου επίσης η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σου σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο, όψεις που συνιστούν να εντείνεις τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα, τουλάχιστον το επόμενο διήμερο, καθώς εξελίσσονται αλλαγές που σχετίζονται με την πρόοδό σου. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι ο Κρόνος μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα σου, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς σκληρά.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, σε καλεί να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την δουλειά σου. Το γεγονός ότι ανήκεις στη μικρή μερίδα των ατόμων που αντί να κάνουν διακοπές βρίσκονται πίσω από ένα γραφείο, μπορεί να σε προβληματίζει, παράλληλα όμως σου δημιουργεί και ευκαιρίες. Μια από αυτές τις ευκαιρίες είναι και η βελτίωση των οικονομικών σου, που φαίνεται ότι σου είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την 1η Αυγούστου θα σου φέρει επιπρόσθετα χρέη που πρέπει να πληρωθούν. Εξάλλου, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την ίδια μέρα, σου επιτρέπει να συμμετάσχεις σε κάποιες διασκεδάσεις, ή και να προγραμματίσεις τις διακοπές σου για λίγο αργότερα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα