Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16 - 22 Αυγούστου 2014Στις 18 Αυγούστου πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Λέοντα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη που μας βάζει στο πνεύμα της περιπέτειας και του έρωτα. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς επίσης και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) θα απολαύσουν στο έπακρο αυτή την εβδομάδα, χάρη σ’ αυτή την ευεργετική επιρροή. Στις 19/8 ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και συνιστά προσοχή, καθώς δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και μας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους σε εξαπατήσεις. Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες). Τέλος, στις 21/8 ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια θετική όψη που ευνοεί τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες και υπόσχεται οικονομική ευημερία στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς).  

Από τη Ρένα Μεντάκη

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την θεσπέσια σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία που κορυφώνεται στις 18 Αυγούστου στον πιο δημιουργικό τομέα του ωροσκοπίου σας, η επιτυχία είναι δεδομένη. Στα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και στην προσωπική ζωή σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σας, ενώ αν έχετε ήδη σχέση σύντομα θα την επισημοποιήσετε. Για πολλούς θα αναβιώσει ένας παλιός έρωτας. Στις 19/8 θα χρειαστεί να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια. Το αποτέλεσμα όμως θα σας δικαιώσει στις 21 του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον προσφέρουν ικανοποιήσεις με την σύνοδο ανάμεσα στην δική σας Αφροδίτη και τον Δία που σχηματίζεται στις 18 Αυγούστου. Αν μέχρι τώρα κυριαρχούσε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αναμένεται να αποφορτιστεί ώστε να μπορείτε να συμβιώσετε αρμονικά, ενώ αν ασχολείστε με τη διαμόρφωση του χώρου σας θα δημιουργήσετε ένα πιο ζεστό σπιτικό. Τα οικονομικά σας εξάλλου, φαίνεται ότι βελτιώνονται και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επενδύσετε χρήματα για το «βασίλειό» σας.
Στις 19/8 θα αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα έτσι ώστε να αποκαταστήσετε μια σημαντική σχέση γύρω στις 21 Αυγούστου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στις 18 Αυγούστου ευχάριστες μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, οι οποίες συνδέονται κυρίως με τα αισθηματικά σας. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να δοκιμάσετε και μια παροδική απογοήτευση στις 19 με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, για κάποιους από σάς, οι νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε το εισόδημά σας και να εντρυφήσετε περισσότερο στο αντικείμενο της εργασίας σας. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία γύρω στις 21 του μήνα στη διάρκεια ενός ταξιδιού που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η έννοια της ασφάλειας που προέρχεται από τα υλικά αποκτήματα και από το ίδιο το χρήμα, θα σας απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μάλιστα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 18 Αυγούστου στον τομέα των οικονομικών σας, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και επενδύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την ανασφάλεια που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Σημαντική βοήθεια θα έχετε και από τον φιλικό κύκλο σας που θα σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές. Ωστόσο στις 19 ελέγξτε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας και προχωρήστε δυναμικά από τις 21 του μήνα.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Μεγάλες ικανοποιήσεις υπόσχεται η θεαματική σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία που σχηματίζεται στις 18 του μήνα, στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Η καταξίωση στο χώρο της εργασίας σας έρχεται επιτέλους μετά από πολλές προσπάθειες, ενώ για πολλούς από εσάς τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά. Στον αισθηματικό τομέα, από τη στιγμή που διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση, θα σκεφτείτε σοβαρά τον γάμο και οι περισσότεροι από σας, θα αποφασίσετε τελικά να …χορέψετε τον Ησαΐα. Ένα όνειρο που για σας αποτελεί την εκπλήρωση μιας βαθιάς επιθυμίας αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η πραγματοποίηση μιας μεγάλης προσδοκίας θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός της περιόδου, καθώς θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Η σύνοδος του Δία με την Αφροδίτη πρόκειται να σας φέρει μεγάλες ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σας. Πολλοί από σας θα θελήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας οι οποίες μακροπρόθεσμα  θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές. Στην προσωπική ζωή σας τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ευχάριστα, καθώς υπάρχουν προβλήματα που ίσως κορυφωθούν γύρω στις 19, όμως λύνονται στις 21 και σας προσφέρουν ψυχική ανακούφιση και ανάταση.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η σύνοδος που σχηματίζει η δική σας Αφροδίτη με τον Δία στις 18 του μήνα, αποτελεί το κίνητρο για να κοινωνικοποιηθείτε και να επιδιώξετε γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας ή και να σας φέρουν σε επαφή με το μελλοντικό σύντροφό σας. Στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται προσοχή, καθώς υπάρχουν συνάδελφοι που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Διαφυλάξτε επίσης σημαντικά έγγραφα που δεν πρέπει να χαθούν. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 21/8, είναι κατάλληλο για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στις 18/8 διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας φέρνει την προβολή και την καταξίωση που επιθυμείτε. Στην περίπτωση που απολαμβάνετε τις διακοπές σας, θα προσελκύσετε πολλά βλέμματα και στο χέρι σας είναι να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Καλό θα είναι όμως να μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν, καθώς η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 19/8 συνιστά να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες, ειδικά αν διατηρείτε ήδη μια σχέση. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 21/8 είναι ιδανικό για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 18/8 και σας δίνει το πράσινο φως για εξορμήσεις, περιπέτειες ή ακόμα και έναν έρωτα εξ αλλοδαπής. Τα ταξίδια πέρα από τις διασκεδάσεις μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για μελλοντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξετε και τη μόνιμη διαμονή σας σε μια ξένη χώρα. Μην βιαστείτε ωστόσο να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ, αφού η αντίθεση Ερμή- Ποσειδώνα στις 19/8 έχει την τάση να ωραιοποιεί τα πάντα. Στις 21/8 αντίθετα μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να αποδειχθεί «θησαυρός» για τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Τα οικονομικά προβλήματα διευθετούνται από αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 18/8, σας εξασφαλίζει σημαντικά ποσά μέσα από επενδύσεις, επιχειρηματικές ευκαιρίες ή αγοραπωλησίες ακινήτων. Επιπλέον, αυξάνει τη λίμπιντό σας και σας ενθαρρύνει να βάλετε πιο γερές βάσεις στη σχέση σας ή να υποκύψετε σε ένα νέο πειρασμό. Στις 19/8 αποφύγετε συζητήσεις και συμφωνίες και μην εμπιστευτείτε νέες γνωριμίες που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 21/8 είναι κατάλληλο για να βρείτε την ιδανική παρέα για τις διακοπές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, καθώς με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 18 του μήνα, νιώθετε την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας ή ακόμα και να ανταλλάξετε δαχτυλίδια και όρκους αιώνιας πίστης. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα αποτελέσουν πηγή ανησυχίας καθώς με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 19 ίσως χάσετε το μέτρο και κάνετε επιπόλαια έξοδα. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 21 μπορεί να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, αλλά τότε ίσως είναι αργά.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 18/8 και σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές ανάγκες σας, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πολυτέλειες που έχετε στερηθεί. Οι διακοπές ή έστω η αποχή από την καθημερινή ρουτίνα, θα σας ανανεώσουν και θα επηρεάσουν  θετικά την ψυχική σας υγεία. Προσοχή χρειάζεται η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 19/8, που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας ή να σας ρίξει στα δίχτυα ενός ακατάλληλου έρωτα. Στο τέλος της εβδομάδας ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας και ανακτάτε την κοινωνικότητα.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK