Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2 - 8 Αυγούστου 2014

Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα (Ήλιος, Ερμής και Δίας) είναι καιρός να αφήσουμε πίσω τη ρουτίνα και να απολαύσουμε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Η ανάγκη για διασκέδαση γίνεται ακόμα πιο επιτακτική με τη σύνοδο Ερμή-Δία στις 2/8, παρόλο που το τετράγωνο Ερμή-Άρη την επόμενη μέρα κάνει αισθητά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από μας. Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 7/8 θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τις σκοτούρες, να βρούμε τη χαρά μέσα στα απλά πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο σκηνικό όπου κι αν βρεθούμε. Κι αν ο Ποσειδώνας ευνοεί τη δημιουργία ενός τεχνητού παραδείσου, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 8/8 φέρνει πραγματικές ευκαιρίες, ευχάριστες ειδήσεις και κεραυνοβόλους έρωτες που ανοίγουν μια νέα σελίδα στη ζωή μας. Περισσότεροι ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, και οι Τοξότες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η ταυτόχρονη παρουσία και επιρροή του Ήλιου, του Ερμή και του Δία στο αρμονικό ζώδιο του Λέοντα συμβάλλει στη σταδιακή βελτίωση του κλίματος στην προσωπική ζωή σας, που αρκετά δοκιμάστηκε τους προηγούμενους μήνες. Παράλληλα, οι όψεις του δικού σας Άρη προαναγγέλλουν το άνοιγμα ενός νέου, ελπιδοφόρου κύκλου εξέλιξης και προόδου, που θα φέρει θετικότατα αποτελέσματα στον επαγγελματικό στίβο και στα οικονομικά σας. Αν η κορύφωση του καλοκαιρού σας βρίσκει ακόμη «ελεύθερους», χαρείτε την ανεξαρτησία και την ανεμελιά σας, καθώς όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα ζήσετε μια σημαντική αισθηματική ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η δική σας Αφροδίτη σε αρμονία με το ζώδιό σας θέτει σε λειτουργία τους θετικούς μηχανισμούς που σας «σπρώχνουν» προς νέες κατευθύνσεις, την ίδια ώρα που ο Ήλιος με τον Ερμή και τον Δία φέρνουν ικανοποιήσεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Το μέλλον ανοίγεται μπροστά σας και εμφανίζονται καθαρά οι στόχοι και οι προοπτικές που στο παρελθόν είχατε προσπεράσει! Η εύνοια των άστρων είναι δεδομένη. Έτσι, αν το τελευταίο διάστημα η σχέση σας είχε «ξεθωριάσει», τώρα θα ξαναβρεί τη λάμψη της ή θα σας ενθουσιάσει μια νέα περιπέτεια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η περίοδος αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα θετική για τη σύναψη νέων σχέσεων, για τη σύσφιξη όσων πέρασαν από καλοκαιρινά «μπουρίνια», αλλά και για την επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα που συνεχίζουν να απασχολούν το μυαλό και την καρδιά σας. Βασικό αστρολογικό «ατού» σας αυτό το ευνοϊκό διάστημα είναι η ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου του Ερμή και του Δία στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί με την επικοινωνία. Στο απόγειο του καλοκαιριού τα άστρα δίνουν την απόλυτη προτεραιότητα στη dolce vita. Η γλυκιά ζωή σάς δείχνει το πιο όμορφο πρόσωπό της.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον σεξουαλικό Άρη στο ζωδιακό χώρο του έρωτα και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η καρδιά σας κτυπά σε ξέφρενους ρυθμούς. Αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από τις συναρπαστικές ερωτικές στιγμές, αλλά και από τις νέες κατακτήσεις, που δεν περιορίζονται στον έρωτα, αλλά αφορούν και τις προετοιμασίες για το επαγγελματικό come-back του Σεπτεμβρίου. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η τρυφερότητα και η ευαισθησία σας θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν πάλι είστε στο «ψάξιμο», με τον αισθησιασμό που εμπνέετε δεν θα αργήσετε να «ζευγαρώσετε»!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον Ήλιο -τον δικό σας κυβερνήτη-, τον Ερμή και τον Δία στο ζώδιό σας, το σύμπαν σας εφοδιάζει με ζωτικότητα και σας χαρίζει προσωπικό μαγνητισμό, γεγονός που συντελεί στη διεύρυνση του φιλικού και του κοινωνικού κύκλου σας. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνετε ότι οι άνθρωποι που σας περιβάλουν είναι δοκιμασμένοι φίλοι, έτοιμοι να υποστηρίξουν τις απόψεις και να προωθήσουν τα όνειρά σας.
Η θετική επιρροή των πλανητών δίνει νέα πνοή στα ιδανικά σας. Μια σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης ή το γάμο!  

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Δία να έχουν κάνει κατάληψη στον δωδέκατο ηλιακό οίκο σας ενεργοποιούνται οι παρασκηνιακές ενέργειες, είτε αυτές γίνονται από εσάς είτε έχουν εσάς για στόχο. Αυτή την περίοδο είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις καταχρήσεις και να μη βασίζεστε στην τύχη, ακόμα και όταν αυτή σας δείχνει το πλατύ της χαμόγελο. Μέσα από τις εσωτερικές διαδικασίες διαφοροποιείτε σκέψεις και απόψεις, έχοντας ως στόχο την ψυχική ηρεμία αλλά και τις προσδοκίες  που θα αποτελέσουν τα θεμέλια του μέλλοντος. Η προσωπική σας γοητεία βρίσκεται σε αξιοθαύμαστα επίπεδα.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Έντονη κοινωνικότητα, ευχάριστες ειδήσεις και  σύντομες τονωτικές αποδράσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω, θα έχετε όμως την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τη ζημιά μέσα στην εβδομάδα, καθώς το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 7 του μήνα, υπόσχεται υλικές ανταμοιβές από τη δουλειά σας. Εκπλήξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα όπου το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 8/8 σας βοηθά να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σας ή και να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Με τρεις πλανήτες στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορείτε να πετύχετε θαύματα στον επαγγελματικό τομέα, ακόμα και αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιό σας με τον Ερμή στις 3/8 αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε την επιτυχία. Εξάλλου από τις 7/8 θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Τα άστρα ευνοούν και όσους από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι, καθώς αναμένονται πολλά φλερτ που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι πλανητικές διαμορφώσεις αυτή την εβδομάδα, σας κατατάσσουν στους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου, συνιστούν όμως παράλληλα να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας και να κρατήσετε μυστικά, σχέδια που δεν θέλετε να διαρρεύσουν. Η επιτυχία σας είναι στο χέρι σας, θα πρέπει όμως να την προστατεύσετε από κακόβουλες ενέργειες. Η οικογένειά σας καθώς και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές. Στις 8 του μήνα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και φέρνει μια καθοριστική γνωριμία σε όσους από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το τετράγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνεται στις 3 Αυγούστου, μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στα οικονομικά σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή διευθετήσεις περιουσιακών στοιχείων, τουλάχιστον μέχρι τις 7/8. Εξάλλου, ένα διάλειμμα από υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος είναι επιβεβλημένο αυτό το διάστημα. Η συμμετοχή σας σε ευχάριστες δραστηριότητες, διασκεδάσεις και σύντομα ταξίδια, θα σας αναζωογονήσει ψυχικά και σωματικά. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σας ζωή, όπου είναι πιθανό να δοκιμάσετε τη συμβίωση με το σύντροφό σας. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα και στους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο επαγγελματικός τομέας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος αυτή την εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να διευθετήσετε προβλήματα που δεν παίρνουν αναβολή. Αν διατηρείτε συνεργασίες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις προκειμένου να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Ερμή στις 8 του μήνα, φέρνει μια θεϊκή βοήθεια και σας ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.
Επιπλέον, σηματοδοτεί ευημερία στην αισθηματική σας ζωή και υπόσχεται ένα νέο έρωτα στους ελεύθερους.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ήλιος, Ερμής και Δίας στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αυξάνουν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και δεν σας επιτρέπουν -τουλάχιστον για την ώρα- να προγραμματίσετε τις διακοπές που ονειρεύεστε. Έχετε ωστόσο τη συμπαντική βοήθεια που χρειάζεστε για να είστε αποδοτικοί και να ενισχύσετε τα εισοδήματά σας, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Η εβδομάδα είναι επίσης ιδανική για να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που θα έχει θετικά αποτελέσματα στο σώμα και την ευεξία σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως υποκύψετε σε μια σχέση μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έτσι ….ξαφνικά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK