Προβλέψεις για την εβδομάδα από 23 - 29 Αυγούστου 2014
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Στη σεξουαλική ζωή σας είστε αρκετά ντροπαλοί και εσωστρεφείς και δεν εξωτερικεύετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Η ίδια δυσκολία υπάρχει και στην απελευθέρωση της σεξουαλικής έκφρασης: δεν σας αρέσουν τα μπερδέματα και οι ποικιλίες γιατί θεωρείτε ότι κάνουν κακό στην σχέση. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να σας αποδεχτούν οι άλλοι, αλλά λειτουργείτε με τετράγωνη λογική στα αισθηματικά σας και συχνά ασκείτε κριτική στο σύντροφό σας. Είναι σκόπιμο να ακολουθείτε το ένστικτό σας όταν αμφιβάλετε για οτιδήποτε. Δεν αφήνετε τον εαυτό σας να παραδοθεί στον οργασμό, αν δεν υπολογίσετε με ψυχρή λογική όλες τις συνέπειες. Δύσκολα πλησιάζετε ερωτικούς συντρόφους εξαιτίας κάποιου αδικαιολόγητου φόβου ή ενοχής. Θα πρέπει να βάλετε τέλος στις αμφιβολίες και τους ενδοιασμούς και να αφήσετε τον εαυτό σας να δημιουργήσει μια σωστή σχέση. Οι άντρες Παρθένοι ερωτεύονται συνήθως την γραμματέα τους ή την υπάλληλό τους και οι γυναίκες τον εργοδότη τους.  

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Αν και τυπικά βρισκόμαστε στο μήνα των διακοπών, εσάς συνεχίζουν να σας απασχολούν οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Μάλιστα, οι ενασχολήσεις σας με θέματα εργασίας εντείνονται με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον αντίστοιχο χώρο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 25 Αυγούστου.  Το φαινόμενο σας προσφέρει ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στη δουλειά σας, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη. Ταυτόχρονα, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα ανοίξει την όρεξη για νέες κατακτήσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού …πυροδοτεί τη libido σας και ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Νιώθετε έτοιμοι να εντρυφήσετε σε νέες εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με μια θαυμάσια Νέα Σελήνη στον τομέα του έρωτα σας φιλοδωρεί ο Αύγουστος χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με φίλους και ευχάριστες παρέες κάτω από το θεσπέσιο τρίγωνο της δικής σας Αφροδίτης με τον Ουρανό, που εκτός των άλλων ευνοεί το γάμο και τους συνεταιρισμούς σας. Η γοητεία που ασκείτε στους άλλους σας καθιστά ακαταμάχητους στον έρωτα αλλά και στην καριέρα, αφού καταφέρνετε να επιβάλετε τις θέσεις σας με άνεση. Ο φτερωτός θεός σας έχει βάλει στο  στόχαστρό του. Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη με ερωτικές συγκινήσεις που υπόσχονται καλύτερη τύχη στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη στις 25 Αυγούστου θα νιώσετε πιο επιτακτική την ανάγκη της ανανέωσης των συνθηκών της ζωής σας και θα διαπιστώσετε ότι η διαδρομή για μια πιο ποιοτική καθημερινότητα «περνά» μέσα από τον χώρο της εργασίας σας. Οι στόχοι σας εξαρτώνται όμως άμεσα και από το μοντέλο ζωής που θα επιλέξετε σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Οι θαυμάσιες όψεις του κυβερνήτη σας του Ερμή σας προσφέρουν ιδέες και επιχειρήματα ώστε να αντικρούετε με αποτελεσματικότητα τις απαιτήσεις των ατόμων της οικογένειας και του εργασιακού χώρου σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη στις 25 του μήνα στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και το εντυπωσιακό τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, θα «στρώσουν» το δόμο έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια σταθερά πάνω στην οποία θα μπορέσετε να προχωρήσετε. Η περίοδος που ακολουθεί θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για την αύξηση των οικονομικών αποδοχών σας. Διανύετε μια γονιμότατη περίοδο καθώς οι συνθήκες στον επαγγελματικό στίβο βελτιώνονται σταδιακά. Το διάστημα αυτό διευκολύνει την επικοινωνία και την αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους και τα άτομα που σας πλαισιώνουν στη δουλειά σας.    

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 25 Αυγούστου στον άξονα των χρημάτων και της αισθηματικής ασφάλειας, θα αναμοχλεύσει με αρκετά θετικό τρόπο τις ανάγκες σας που αφορούν τόσο στην εργασία, όσο και στη συναισθηματική κάλυψη. Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν εύφορο έδαφος για να ανθήσουν μέσα από μια επαγγελματική πρόταση, ενώ μια νέα γνωριμία θα δώσει έμφαση στην ερωτική ζωή σας. Καιρός να επιλέξετε ανάμεσα στα θύματα της γοητείας σας που αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο, καθώς η εντυπωσιακή σας προσωπικότητα τονίζεται από τον καυτό αισθησιασμό που σας προσφέρει το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη στον αστερισμό σας στις 25 Αυγούστου και τα εξάγωνα του δικού σας Ερμή με τον Άρη και τον Κρόνο που σχηματίζονται την ίδια μέρα, σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας ευνοϊκότατης περιόδου, που θα σας προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες για να διοχετεύσετε σε σωστά κανάλια τις προσδοκίες και τους στόχους σας. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την αρχή ενός εποικοδομητικού διαστήματος σε σχέση με την επαγγελματική αλλά και την αισθηματική ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης και της αυταπάτης που ονομάζεται «Ποσειδώνας» στον τομέα των σχέσεών σας.     

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 25 Αυγούστου, σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και σας βοηθά να καταλάβετε καλύτερα τις ανάγκες σας αλλά και τις προθέσεις των άλλων. Έτσι, μπορείτε να διαφυλάξετε τα σχέδιά σας, να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να αποφύγετε άτομα που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης- Ουρανού ευνοεί την αισθηματική σας ζωή, στις 26 και 27 όμως θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας ώστε να αποφύγετε σοβαρές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ανακατατάξεις αναμένονται στη ζωή σας το επόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, σας παροτρύνει να δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον και να αναζητήσετε νέους στόχους και κατευθύνσεις. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα ωστόσο, μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές και να ξοδέψετε άσκοπα χρόνο και ενέργεια σε ανεδαφικές φιλοδοξίες. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιό σας την ίδια μέρα και το τετράγωνο που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες με την Αφροδίτη στις 26 και 27/8 ίσως δημιουργήσουν προβλήματα στην υπάρχουσα δουλειά σας, τα οποία θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Για να επωφεληθείτε στο έπακρο από αυτή την επιρροή, θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι, να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην πιστέψετε μεγαλεπήβολες υποσχέσεις που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Αν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, καλό είναι να θυμάστε πώς δεν μπορείτε να τα λύσετε σε μια μέρα, γι’ αυτό θα πρέπει να εφαρμόσετε μια στρατηγική που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Εύνοια στον αισθηματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα αποδειχθεί για το ζώδιό σας η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου. Συζητήσεις, επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ή ακόμα και ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε αυτό το διάστημα, θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας εμπνεύσουν για νέα επιτεύγματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ερμή την ίδια μέρα, τονίζει την οξυδέρκειά σας και σας αποτρέπει από λάθη που μπορούν να φρενάρουν την πρόοδό σας. Τα οικονομικά σας ωστόσο, χρειάζονται προσοχή, ειδικά αν έχετε οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προκαλούν πονοκέφαλο, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, σας προκαλεί σύγχυση και σας αποπροσανατολίζει. Οι προσωπικές ανάγκες σας, δεν σας αφήνουν το περιθώριο να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο, από τον οποίο δύσκολα θα απεγκλωβιστείτε. Προβλήματα θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σας, αφού φαίνεται ότι οι διακοπές σας έχουν απορροφήσει εντελώς και δεν είστε διατεθειμένοι να επιστρέψετε στα καθήκοντα που σας καλούν. Προσέξτε γιατί αυτή η συμπεριφορά σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβά.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας και σας δημιουργεί την ανάγκη να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική ζωή σας. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, περισσότερο σας «μπερδεύει» παρά σας βοηθά. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις νέες γνωριμίες που ναι μεν θα σας ενθουσιάσουν, δεν είναι όμως κατάλληλες για σας. Εκμεταλλευτείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας και περιμένετε μέχρι το Σεπτέμβριο για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK