<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου 2014(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.
Οι πλανήτες της λογικής και της αγάπης μετακινούνται αυτή την εβδομάδα και περνούν ο ένας στο ζώδιο που κυβερνά ο άλλος. Πιο αναλυτικά ο Ερμής από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Ζυγό και η Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο. Αυτή η «αμοιβαία υποδοχή» θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ερμής θα δημιουργήσει ένα αρμονικό περιβάλλον στον εργασιακό χώρο, θα μας κάνει να «ερωτευτούμε» την δουλειά μας και να γίνουμε πιο αποδοτικοί, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έρωτες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη θα προσδώσει περισσότερη λογική στον έρωτα και δεν θα μας αφήσει να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, ενώ η Αφροδίτη και το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 4/9 ευνοούν τα έξι υπόλοιπα ζώδια.

Από τη Ρένα Μεντάκη

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η διέλευση του Ερμή από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου «απέναντι» από το ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα στροφή στη ζωή σας όσον αφορά στις σχέσεις σας. Έτσι, θα αποφασίσετε να ξεκόψετε από καταστάσεις προβληματικές και να απαλλαγείτε από οποιονδήποτε περιορίζει την ανεξαρτησία σας. Με την Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο το οποίο θα έχει σχέση με την εργασία σας. Η δημιουργικότητα και η επαγγελματική σας εξέλιξη ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την δική σας Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο μπορείτε να πετύχετε θαύματα στον έρωτα. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν με ένα σχεδόν «μαγικό» τρόπο και οι επιτυχίες θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Η αισθηματική ζωή βρίσκεται στην καλύτερή φάση και αν είστε ελεύθεροι, η μοίρα θα φροντίσει να σας αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ερμή στο Ζυγό από τις 2 μέχρι τις 28 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να κατακτήσετε μια επιθυμητή επαγγελματική θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τον δικό σας Ερμή στον φιλικό Ζυγό από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σας. Με την Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο το ενδιαφέρον σας θα αποσπάσουν το σπίτι και η οικογένεια, καθώς θα καταφέρετε να προβείτε σε αλλαγές που έχετε από καιρό στο μυαλό σας. Η τάση για αφοσίωση σε μια σχέση που θα σας προσφέρει ζεστασιά και την υποστήριξη που ζητάτε γίνεται πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Σας περιμένει μια συναρπαστική περίοδος που θα σας προσφέρει  συγκινήσεις και εκπλήξεις. Με την Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να δείτε ανθρώπους που σας έλειψαν. Παλαιότερες προτάσεις σε νέο «αμπαλάζ» αναμένεται να αλλάξουν την επαγγελματική πορεία και να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Ο Ερμής από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου στο Ζυγό φέρνει θετικές εξελίξεις και στο σπίτι σας, αφού η επικοινωνία με τους δικούς σας βελτιώνεται σταδιακά. Μια νέα σχέση μπορεί να καταλήξει σε σοβαρή δέσμευση.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Αφροδίτη από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν με ευχάριστους τρόπους, καθώς θα διαπιστώσετε  ότι ανοίγονται προοπτικές ανόδου με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι συντονισμένες προσπάθειες, η πειθαρχία και η αφοσίωσή σας, θα αυξήσουν την αποδοτικότητά σας και θα βελτιώσουν αρκετά τις αποδοχές σας. Αν είστε ελεύθεροι θα ενδώσετε σε κάποιον από τους διεκδικητές της καρδιάς σας που προσπαθούν να σας πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Ο Ερμής από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου από το Ζυγό επιβραβεύει όλες τις προσπάθειές σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου η γοητεία σας απογειώνεται και ο πλανήτης της αγάπης φέρνει τύχη μέσα από τις ανθρώπινες επαφές, τις νέες φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές γνωριμίες. Οι αισθηματικές σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Αν θεωρείτε ότι έχετε απομακρυνθεί για οποιοδήποτε λόγο από αγαπημένους ανθρώπους, τολμήστε να τους πλησιάσετε και να τα «ξαναβρείτε». Η παλέτα των συναισθημάτων ξεχειλίζει, καθώς  διοχετεύετε την αγάπη σας σε μια νέα γνωριμία. Ο δικός σας Ερμής στο Ζυγό από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου βοηθά στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Με την επίσκεψη του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 2 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να «συλλάβετε» τη μεγάλη ιδέα που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Το διάστημα αυτό, η δημιουργική δραστηριότητα θα γίνει πιο σημαντική από το κυνήγι του κέρδους, αφού η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου από τις 5 έως τις 29/9, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τομείς που σας εμπνέουν και σας προσφέρουν περισσότερη ηθική και λιγότερο υλική ικανοποίηση. Η αποδοτικότητά σας ωστόσο, σύντομα θα αμειφθεί και οικονομικώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η νέες θέσεις του Ερμή στο Ζυγό από τις 2 έως τις 28/9 και της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 5 μέχρι τις 29/9, θα φέρουν τα πάνω-κάτω, καθώς θα δημιουργήσουν ένα χάος στο φιλικό περιβάλλον σας. Φίλοι και εχθροί θα γίνουν ένα και ίσως για πρώτη φορά συνειδητοποιήσετε την αξία ατόμων που έχετε απορρίψει ή την παράλογη αφοσίωσή σας σε ανθρώπους που δεν αξίζουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ήλιο στις 3 Σεπτεμβρίου, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση του Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου είναι ιδανική για να προβάλλετε τη δουλειά σας και να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 5 έως τις 29/9.  Οι προσπάθειές σας μάλιστα θα ανταμειφθούν με ένα σημαντικό οικονομικό bonus γύρω στις 3 του μήνα. Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι μπορείτε να προγραμματίσετε το γάμο σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Ερμής περνά στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 2 του μήνα και στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας μέχρι και τις 28. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να εντοπίσετε μικρές λεπτομέρειες, να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας  ή να ανοίξετε δίαυλους επικοινωνίας με το εξωτερικό ώστε να υιοθετήσετε ιδέες που θα προσελκύσουν μεγαλύτερη πελατεία. Αν πάλι επιθυμείτε να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια άλλη χώρα, η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 5 μέχρι τις 29/9 μπορεί να σας φέρει μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ανοίξει το δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο όχι μόνο αυτή την εβδομάδα, αλλά σχεδόν όλο το μήνα, αφού η μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό και της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 2 και 5 του μήνα αντίστοιχα, σας προκαλούν να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας ή ακόμα και να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Το δίλημμα «να προχωρήσω μπροστά ή να γυρίσω πίσω» θα σας αναγκάσει να πηγαινοέρχεστε ανάμεσα σε παλιούς και νέους έρωτες μέχρι να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε κάθε οικονομική δέσμευση μέχρι τις 29/9.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση του Ερμή από τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 2 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου και σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες που αρχίζουν να σας δημιουργούν προβλήματα. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς η αδιαφορία σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το νόμο. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο της Παρθένου από τις 5 μέχρι τις 29/9, ευνοεί τον αισθηματικό τομέα, ενώ παράλληλα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα