<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 - 15 Αυγούστου 2014

Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 9 - 15 Αυγούστου 2014
Στις 10 Αυγούστου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, με τη συμμετοχή του Ερμή, του Κρόνου και του Ουρανού. Το γεμάτο φεγγάρι θα αναδείξει προβλήματα που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες, φιλίες και προσωπικές σχέσεις. Πολλά άτομα και ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα αναγκαστούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις ή και να απεγκλωβιστούν από καταστάσεις και πρόσωπα που φρενάρουν τα σχέδιά τους. Η θετική όψη του Ουρανού θα αποδειχθεί σωτήρια για τους Λέοντες και τους Υδροχόους, ενώ θα ευνοήσει σημαντικά τους Κριούς, τους Διδύμους και τους Τοξότες. Η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το Λέοντα από τις 12/8 μέχρι τις 5/9 και θα δημιουργήσει ένα φλογερό σκηνικό σε Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς και Τοξότες. Τέλος, ο Ερμής στη «δική» του Παρθένο από τις 15/8 μέχρι τις 2/9 ευνοεί τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι φιλικές και οι κοινωνικές σχέσεις βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Πανσελήνου στις 10 Αυγούστου. Τις ημέρες που ακολουθούν θα χρειαστεί να είστε συνετοί στη συμπεριφορά σας για να αποφύγετε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αντίθετα, με την ταυτόχρονη παρουσία του σεξουαλικού Άρη στον όγδοο οίκο σας και την διέλευση της Αφροδίτης από το Λέοντα από τις 12 Αύγουστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ο έρωτας και η περιπέτεια δίνουν επιτέλους ζωντάνια στη ζωή και στις σχέσεις σας. Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 15/8 μέχρι τις 2/9 δίνει έμφαση σε συζητήσεις και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την Πανσέληνο στις 10 Αυγούστου στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας θα είστε απαιτητικοί στην καριέρα σας και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ζητάτε από τους άλλους περισσότερη συνέπεια αλλά και θυσίες. Γίνεστε επιλεκτικοί και είναι πιθανό να φτάσετε στα όρια της σκληρότητας. Επειδή το παρασκήνιο εργάζεται πυρετωδώς, καλό είναι να υιοθετήσετε πιο ήπια συμπεριφορά. Με την Αφροδίτη στον τομέα της οικογένειας από τις 12/8 μέχρι τις 5/9 η ατμόσφαιρα στο σπιτικό σας γίνεται πιο όμορφη. Μάλιστα, πολλοί θα αποφασίσετε μια μετακόμιση σε ένα καλύτερο σπίτι ή θα ανακαινίσετε το υπάρχον.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος στις 10 Αυγούστου σε αρμονία με τον αστερισμό σας «προωθεί» την ισορροπία μεταξύ του συναισθήματος και της λογικής. Μια ισορροπία που θα χρειαστείτε για να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Οι φιλικές και οι κοινωνικές διασυνδέσεις θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Η διπλωματία πάντως επιβάλλεται σε όλες τις περιπτώσεις. Οι αισθηματικές σχέσεις αναμένεται να σας χαρίσουν ικανοποιήσεις με την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12/8 μέχρι τις 5/9, ενώ και ο Ερμής στην Παρθένο από τις 15/8 μέχρι τις 2/9 βοηθά στην επίλυση οικογενειακών διαφορών.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Πριν από οιαδήποτε δέσμευση, περιμένετε  για να γνωρίσετε καλύτερα τα πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή σας και διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σας. Με την Πανσέληνο στις 10 Αυγούστου εάν υπάρχουν παράλληλοι δεσμοί ίσως αποκαλυφθούν ή διαταράξουν με κάποιο τρόπο το μόνιμο δεσμό σας. Κρίνεται σκόπιμο αυτή την περίοδο να συμβιβαστείτε με «το γράμμα του νόμου». Τα οικονομικά σας δέχονται την εύνοια της Αφροδίτης στο Λέοντα από τις 12/8 μέχρι τις 5/9. Το πιθανότερο σενάριο αυτής της πλανητικής διέλευσης είναι ότι θα ξοδέψετε χρήματα για ταξίδια και διασκέδαση.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Πανσέληνο στις 10 Αυγούστου «φάτσα» στον αστερισμό σας πλήττονται -και πάλι- οι ήδη «ταλαιπωρημένες» σχέσεις και συνεργασίες σας. Βέβαια, στην πρόσφατη διαμόρφωση των καταστάσεων δεν είστε εντελώς «αθώοι» αφού συνεχώς γίνεστε πιο απαιτητικοί με τους άλλους. Καλές οι φιλοδοξίες και η ανάγκη για αναγνώριση, ωστόσο καλό είναι και το «μέτρο άριστο». Με το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας από τις 12 Αύγουστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ευνοούνται ιδιαίτερα τα αισθηματικά, ενώ οι έρωτες διαθέτουν ένταση και πάθος. Η προσωπική ζωή σας ανανεώνεται μέσα από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα αναδύονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στις 10 Αυγούστου. Τις ημέρες γύρω στο σχηματισμό του φαινόμενου κρίνεται σκόπιμο να αναβάλετε για λίγο προγράμματα, σχέδια αλλά και επίλυση εκκρεμοτήτων που αφορούν στη δουλειά σας. Οι επαφές με τους συνεργάτες σας μπορεί να μην είναι ρόδινες, βρίσκονται ωστόσο κάτω από την προστασία του Ερμή, που «θωρακίζει» το διάλογο καθώς πραγματοποιεί την ετήσια διέλευση του από το ζώδιό σας από τις 15/8 μέχρι τις 2/9. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12/8 μέχρι τις 5/9 ευνοεί μυστικές επαφές.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου σας γεμίζει αισιοδοξία και σας παροτρύνει να φλερτάρετε και να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γεγονός που είναι εύκολο να επιτευχθεί χάρη στη θετική συμμετοχή του Ουρανού. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται προσοχή καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται όλο και πιο πολύ. Η διέλευση της Αφροδίτης από το Λέοντα από τις 12/8 μέχρι τις 5/9 ευνοεί τις διασκεδάσεις, αρκεί να μην το παρακάνετε, καθώς ο Ερμής στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 15/8 μέχρι τις 2/9, μπορεί να καταβάλλει τον οργανισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σας με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου, προμηνύει δυσκολίες. Οι σχέσεις σας, η καριέρα σας και το οικιακό περιβάλλον σας είναι τομείς που χρειάζονται αναθεώρηση, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα επαγγελματική πρόταση να σας βάλει σε δίλημμα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της καριέρας σας από τις 12/8 ευνοεί την όποια απόφασή σας και εγγυάται την καταξίωσή σας μέχρι τις 5/9. Θετική επιρροή για τις φιλοδοξίες σας αποτελεί και η νέα θέση του Ερμή από τις 15/8 μέχρι τις 2/9.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 10 Αυγούστου, σας εξασφαλίζει τους απαραίτητους πόρους για να κάνετε το ταξίδι που ονειρεύεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με το σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι εγγυάται ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 12 του μήνα, σας φέρνει νέες ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και στα επαγγελματικά σας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Εξάλλου, η διέλευση του Ερμή από τον τομέα της καριέρας σας από τις 15/8 μέχρι τις 2/9, είναι ιδανική για νέα επιτεύγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα σε εκκρεμείς υποχρεώσεις  που σας προκαλούν άγχος. Από την άλλη, μπορεί να σας βοηθήσει να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν ή να διευθετήσετε με επιτυχία κάποια περιουσιακά στοιχεία, ιδιαίτερα από τις 12/8 μέχρι τις 5/9 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Η λογική θα αποτελέσει το μεγάλου ατού σας μετά τις 15/8 και μέχρι τις 2/9 αφού ο Ερμής θα φροντίσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας, κρατώντας σας παράλληλα προσγειωμένους σε σταθερό έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι επαγγελματικές προσπάθειες βρίσκονται στο ζενίθ μέσα στο κατακαλόκαιρο, καθώς ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 10 Αυγούστου. Η πίεση που σας δημιουργεί αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι μεγάλη, ωστόσο η ανταμοιβή και η ικανοποίηση που θα νιώσετε, σίγουρα αξίζουν μερικές θυσίες. Στις 12 Αυγούστου η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, από όπου θα φροντίσει για την βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής μέχρι και τις 5/9. Επιπλέον ο Ερμής  από τις 15/8 μέχρι και τις 2/9 σας επιτρέπει να αποπληρώσετε χρέη και οφειλές.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 10 Αυγούστου και αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη τώρα, είναι ένα ταξίδι μακριά από όλους και από όλα. Οι φιλότιμες προσπάθειες που κάνατε το περασμένο διάστημα, μάλλον σας έχουν εξασφαλίσει ένα σεβαστό κομπόδεμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12/8 μέχρι και τις 2/9, υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά σας πιο όμορφη, ενώ ο Ερμής από την Παρθένο από τις 12/8 μέχρι τις 2/9, φέρνει σε πρώτο πλάνο σχέσεις και έρωτα.
Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα