<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Νέα Σελήνη στην Παρθένο | Άρης - Κρόνος εξάγωνο με Ερμή | Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Νέα Σελήνη στην Παρθένο | Άρης - Κρόνος εξάγωνο με Ερμή | Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό
Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 25 του μήνα – ώρα 17.13- στο ζώδιο της Παρθένου. Το ζώδιο της Παρθένου που σχετίζεται με την εργασία, μας καλεί να αφήσουμε πίσω τις καλοκαιρινές αναμνήσεις και να επιστρέψουμε στα επαγγελματικά μας καθήκοντα κρατώντας ωστόσο μια αίσθηση νοσταλγίας, που δημιουργεί η συμμετοχή του Ποσειδώνα. Από την άλλη, το τρίγωνο του Πλούτωνα, δείχνει ότι ήδη έχουμε φορτίσει τις μπαταρίες μας και είμαστε έτοιμοι να πέσουμε στον αγώνα και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Στις 25 Αυγούστου ωστόσο, πέρα από τη Νέα Σελήνη παρουσιάζεται έντονη πλανητική δραστηριότητα στον ουράνιο θόλο. Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και οι δυο μαζί εξάγωνο με τον Ερμή, μία όψη που εγγυάται την επιτυχία, ειδικά αφού οι προσπάθειές μας γίνονται με οδηγό την λογική.
Οι παραπάνω όψεις ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς).

Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό

Την ίδια μέρα -και ώρα 12.38- η Αφροδίτη διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ουρανό και υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, τη χαρά, τα παιδιά και τη δημιουργία. Ο Ουρανός μάλιστα που λειτουργεί εντελώς απρόβλεπτα, μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσουμε. Κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και ευκαιρίες για οικονομικό όφελος, δεν θα πρέπει να αγνοηθούν, καθώς πρόκειται για μια όψη που έρχεται και φεύγει κι αυτό σημαίνει ότι αν δεν αρπάξουμε τις ευκαιρίες, δεν θα μας ξαναδοθούν.
Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτή την όψη.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 25 Αυγούστου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το καινούργιο φεγγάρι πρόκειται να σου ανοίξει το δρόμο για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα κάνουν τη ζωή σου εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επιπλέον θα αυξήσουν σημαντικά τα εισοδήματά σου. Παρόλο που η συμμετοχή του Ποσειδώνα συνιστά να είσαι επιφυλακτικός στις συναναστροφές σου ώστε να αποφύγεις κάποιες «παγίδες» που θα παρουσιαστούν, το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι προς όφελός σου. Εξάλλου, την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ερμή, γεγονός που σε βοηθά να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να κάνεις ώριμες κινήσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται επίσης στο χάρτη της Νέας Σελήνης, υπόσχεται θετικές εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, μια εξαιρετικά θετική περίοδος ξεκινά για σένα στις 25 Αυγούστου με τη διαμόρφωση της Νέας Σελήνης. Το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στον οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό τομέα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, κάποια απρόσμενα γεγονότα θα έχουν ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η αλλαγή του τόπου διαμονής σου μπορεί επίσης να  πραγματοποιηθεί με επιτυχία, ειδικά αν πρόκειται για ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα. Εξάλλου, το  τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ουρανό, καθώς και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη και τον Κρόνο, σε βοηθούν να εκμεταλλευτείς κάποιες ικανότητές σου που μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικό κέρδος. 

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, πιθανόν να σου δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, καθώς θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές ευθύνες που θα σε προβληματίσουν. Η δυσκολία ωστόσο θα είναι μόνο επιφανειακή, αφού αν καταφέρεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά, θα έχεις ανοίξει ήδη την πόρτα σε ένα καλύτερο μέλλον. Αν το επόμενο δεκαπενθήμερο, δεχτείς μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που απαιτεί να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη, καλό θα είναι να την «αρπάξεις» αφού παρά την αρχική πίεση, σύντομα θα εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αν πάλι σε απασχολεί μια αγοραπωλησία, αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να την ολοκληρώσεις προς όφελός σου. Εύνοια υπόσχεται και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα το οποίο εκτός των άλλων μπορεί να σημάνει μια σημαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους Διδύμους.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 25 Αυγούστου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα κάνει τη ζωή σου αρκετά ενδιαφέρουσα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να συλλέξεις πληροφορίες για θέματα που σε απασχολούν και που μπορούν να δώσουν μια ώθηση στη δουλειά σου, αλλά και να κάνεις γνωριμίες που –αν είσαι ελεύθερος- θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Οι σχέσεις που θα δημιουργήσεις μάλιστα αυτό το διάστημα, καθώς και αυτές που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου, θα γίνουν πιο δυνατές και δεν αποκλείεται να πάρουν μια πιο σοβαρή τροπή.  Σημαντική βελτίωση αναμένεται και στα οικονομικά σου και μάλιστα κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα σου δώσουν την δυνατότητα να αυξήσεις τις αποδοχές σου ή και να αποκτήσεις νέες, σταθερές πηγές εσόδων. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να εξυγιάνεις τα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν χρέη και οφειλές μια για πάντα. Νέες επενδύσεις μπορούν να σου φέρουν επίσης σημαντικά κέρδη, αρκεί να εξετάσεις καλά κάθε λεπτομέρεια ώστε να αποφύγεις πιθανές παγίδες. Το τρίγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, εγγυάται θετικές εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή ενώ δεν αποκλείεται να σε παροτρύνει να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 25 Αυγούστου και σηματοδοτεί μια περίοδο προσωπικής ανάπτυξης και προόδου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στη ζωή σου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα αισθηματικά σου. Το γεγονός μάλιστα ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής την ίδια μέρα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες γνωριμίες καθώς επίσης και συζητήσεις που θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σου. Αν σε απασχολεί η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, τώρα έχει τις προοπτικές να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει όμως να σιγουρευτείς ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει πραγματικά, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε «παραπλανήσει». Τέλος, ένα ταξίδι αυτή την περίοδο, μπορεί να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία σου. Παρόλο που δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καλό είναι να μην αγνοήσεις τυχόν προβλήματα και να φροντίσεις να μην καταπονείς τον οργανισμό σου. Αν δεν έχεις πάρει άδεια μέχρι τώρα, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για τον ερχόμενο χειμώνα. Αν πάλι προκύψουν τώρα προτάσεις που σου δίνουν την δυνατότητα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, καλό θα είναι όμως να μην αρχίσεις νέα εγχειρήματα μέχρι τον ερχόμενο μήνα. Το τρίγωνο που σχηματίζει η δική σου Αφροδίτη με τον Ουρανό την ίδια μέρα, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος, υπόσχεται έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ,  η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου, σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, και να γνωρίσεις άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις απόλυτα. Αν μάλιστα ψάχνεις για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, τότε το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σου ανοίξει πολλές πόρτες, που στην πορεία θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις κάθε προσωπική φιλοδοξία σου. Εξάλλου, το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Άρης και ο Κρόνος που βρίσκονται στο ζώδιό σου, σχηματίζουν εξάγωνο με τον Ερμή, δείχνουν ότι τα ξεκινήματα που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα έχουν γερές βάσεις και θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Άλλη μια εγγύηση για την επιτυχία σου αποτελεί το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, που επιπλέον ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Οι εξελίξεις αυτές μάλιστα πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, εγγυώνται και μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σου, που θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Εύνοια αναμένεται επίσης και στην προσωπική σου ζωή, καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη και τον Κρόνο την ίδια μέρα, υπόσχεται περισσότερη σταθερότητα στις σχέσεις σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης αν το επιθυμείς. Το πιο σημαντικό όμως είναι το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Ουρανός με το ζώδιό σου, που εγγυάται μια ξαφνική θετική έκβαση σε όλες τις υποθέσεις σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 25 Αυγούστου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που φαίνεται να ανοίγει πολλές πόρτες στο μέλλον σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να πραγματοποιήσεις κάθε φιλοδοξία σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα, υπόσχονται επιτυχίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σου. Την ίδια μέρα μάλιστα, ο κυβερνήτης σου Κρόνος καθώς και ο Άρης σχηματίζουν εξάγωνο με τον Ερμή, γεγονός που εξασφαλίζει την σταθερότητα και τη διάρκεια της επιτυχίας σου. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται κι αυτό στις 25 Αυγούστου, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 25 Αυγούστου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να εξυγιάνεις τα οικονομικά σου και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερή βάση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις τυχόν χρέη, να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που σου δημιουργούν άγχος ή και να βάλεις τάξη σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, που στην πορεία θα αποδειχθούν αρκετά επικερδή. Τέλος, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεών σου, με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, την ίδια μέρα δίνει νέες διαστάσεις στην αισθηματική ζωή.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 25 Αυγούστου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο πολικό ζώδιο της Παρθένου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου. Η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε απατηλές σχέσεις – ειδικά αν είσαι ελεύθερος – γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσεις πόρτες, καθώς ο Πλούτωνας από την άλλη μπορεί να σου φέρει κάτι αξιόλογο. Σε κάθε περίπτωση όμως, προσπάθησε να βασιστείς στη λογική σου και όχι στο συναίσθημα. Εξάλλου, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής από τον ίδιο τομέα, με τον Άρη και τον Κρόνο, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα. Τέλος, θετικές εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα