<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13 – 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13 – 19 Σεπτεμβρίου 2014

  

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ.
Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13 Σεπτεμβρίου είναι μια ανατρεπτική όψη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) Κρίνεται σκόπιμο με αυτή την πλανητική διάταξη να προσέχουμε τα λόγια μας. Στις 14/9 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26/10. Πρόκειται μια θετική επιρροή, αφού ο Άρης στο ζώδιο του Δία, μας κάνει πιο ενθουσιώδεις και μας ωθεί να απολαύσουμε τις περιπέτειες αλλά και να καλλιεργήσουμε το πνεύμα μας, αρκεί να αποφύγουμε τις υπερβολές που θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Η νέα θέση του Άρη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους). Στις 14/9 επίσης, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, βοηθά στην αποκατάσταση σχέσεων και στις οικονομικές υποθέσεις και ευνοεί περισσότερο τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς.

Από τη Ρένα Μεντάκη

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13 του μήνα χρειάζεται να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των νεύρων σας, της συμπεριφοράς σας καθώς και του τιμονιού όταν οδηγείτε. Ανήκετε ωστόσο στους ευνοημένους της νέας θέσης του Άρη στον Τοξότη από τις 14/9 στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 26/10. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου όλα θα γίνουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στην επίτευξη των στόχων σας. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις και κοινωνικές επαφές έχουν θαυμάσιες εξελίξεις. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες κατακτήσεις αλλά και εναλλακτικές λύσεις.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13 του μήνα «πυροδοτεί» εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, όταν «ανάβουν τα αίματα» στον εργασιακό χώρο σας, μη λογομαχείτε για μικροπράγματα και αποφύγετε παρεξηγήσεις. Με όπλο την αισιοδοξία σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις παροδικές δυσκολίες και τις εντάσεις που κρύβει αυτό το διάστημα. Με την διέλευση του Άρη στον τομέα της ασφάλειας από τις 14/9 μέχρι και τις 26/10, κάτι φαίνεται ότι αλλάζει στα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες για οικονομικά και αισθηματικά κέρδη δεν θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με μια μικρή δόση ψυχραιμίας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε το άγχος που πιθανό να σας δημιουργήσει η αντίθεση του δικού σας κυβερνήτη, του Ερμή με τον Ουρανό στις 13/9 . Η διέλευση του Άρη από το εκ διαμέτρου αντίθετο ζώδιο του Τοξότη από τις 14/9 μέχρι και τις 26/10 ρυθμίζει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Ο Άρης στο συγκεκριμένο χώρο του ζωδιακού σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις για σχέσεις ή συνεταιρισμούς που δεν σας ταιριάζουν.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η εκρηκτική πλανητική αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13 του μήνα αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα συνεννόησης και επικοινωνίας στην καθημερινότητά σας, που θα έχουν ως χώρο δράσης αυτόν της εργασίας σας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την παρόρμησή σας που στα μάτια των άλλων φαίνεται ως έπαρση. Περιορίστε την διάθεση για καυγάδες, οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας και να θυμάστε ότι «μπόρα είναι θα περάσει». Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη από τις 14/9 μέχρι και τις 26/10 σας ωθεί σε τρόπους εξεύρεσης μιας στρατηγικής που θα πρέπει να ακολουθήσετε στην επαγγελματική πορεία σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ερμής και Ουρανός σε αντίθεση στις 13 του μήνα αναμένεται να επηρεάσουν τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, καθώς και τις κοντινές μετακινήσεις σας. Το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στο οποίο μετακινείται ο Άρης από τις 14/9 μέχρι και τις 26/10 σχετίζεται με τη δημιουργία, τον έρωτα και τα παιδιά σας. Ανανεωμένοι και ερωτικοί θα αξιολογήσετε τους στόχους σας, και θα επωφεληθείτε από τις θετικές επιρροές της διέλευσης του κόκκινου πλανήτη για να αποκομίσετε υλικά και αισθηματικά οφέλη. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους ανταποκριθείτε σε προκλήσεις και προσκλήσεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 13/9 έχει ως βασικό άξονα εκείνο των οικονομικών σας, έναν τομέα που αρκετά σας έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Με την είσοδο του Άρη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, ενεργοποιούνται θέματα και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σας. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις που έχουν τη ρίζα τους στις συναισθηματικές εξάρσεις και τις οικονομικές διαφορές. Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί στη συμπεριφορά σας. Θετική από όλες τις πλευρές, η εναρμόνιση Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 14/9 έρχεται να βοηθήσει ουσιαστικά στην βελτίωση των ερωτικών σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σας με τον Ουρανό στις 13/9, συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, καθώς μια φαινομενικά ασήμαντη διαφωνία, μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Από τις 14/9 μέχρι τις 26/10 ο Άρης θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και αυτό το διάστημα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το αυξημένο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την πειθώ σας που μπορεί να σας οδηγήσουν σε επωφελείς επαγγελματικές συμφωνίες. Επιπλέον, το τρίγωνο που διαμορφώνει η δική σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 14 του μήνα, ευνοεί τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Άρη στον Τοξότη από τις 14/9, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας μέχρι και τις 26/10. Το διάστημα αυτό θα επιδιώξετε την δημιουργίας μιας σταθερής βάσης, παράλληλα όμως θα υπάρξουν διαστήματα, που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε πειρασμούς που μπορεί να σας βγάλουν κάπως από το πρόγραμμά σας, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με την Αφροδίτη στις 14/9, θα φέρει στη ζωή σας παλιούς φίλους, από τους οποίους έχετε απομακρυνθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 14/9 ο Άρης περνά στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26/10. Η διέλευση αυτή πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την αυξημένη αδρεναλίνη, για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Φροντίστε ωστόσο να διατηρείτε χαμηλούς τόνους, καθώς συχνά-πυκνά μπορεί να γίνεστε περισσότερο οξύθυμοι και να χάνετε τον έλεγχο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 14/9 αποτελεί την εγγύηση της επαγγελματικής επιτυχίας σας και υπόσχεται σημαντική βελτίωση στις αποδοχές σας, ενώ μπορεί και να αποκαλύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από την εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι σχέσεις σας τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον σας χρειάζονται προσοχή στις 13/9, αφού η αντίθεση Ερμή-Ουρανού θα δημιουργήσει πρόσκαιρες διαφωνίες ή και οριστικές ρήξεις. Η νέα θέση του Άρη στη σκιά του ωροσκοπίου σας από τις 14/9 μέχρι τις 26/10 ίσως σας βγάλει για λίγο από το πρόγραμμά σας, καθώς θα δημιουργηθούν νέες υποχρεώσεις που θα απαιτήσουν το ενδιαφέρον σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη στις 14/9, σας προστατεύει από πισώπλατες ενέργειες μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η έντονη πίεση που δέχεστε στα επαγγελματικά σας εδώ και καιρό λόγω του Κρόνου και του Άρη που βρίσκονται στον τομέα της καριέρας σας, αρχίζει να υποχωρεί από τις 14/9 με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη. Έτσι, μέχρι και τις 26/10, οι προσπάθειές σας θα βρουν πιο εύκολα τον στόχο τους, αφού πλέον θα διαπιστώσετε ότι οι ανώτεροί σας αρχίζουν να αποδέχονται τις μεθόδους σας και τον τρόπο σκέψης σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δεχτείτε και προτάσεις για νέες συνεργασίες που υπόσχονται πολύ καλές προοπτικές. Εύνοια και στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Στις 14/9 ο Άρης περνά στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26/10. Το διάστημα αυτό η καριέρα σας θα σας απορροφήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να πετύχετε την επαγγελματική άνοδο που επιδιώκετε, αλλά και να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι πολλές, ωστόσο η αστείρευτη ενέργειά σας, η υπομονή και η επιμονή θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 14/9 ευνοεί τον αισθηματικό τομέα.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα