Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20 – 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ
Η αναζήτηση της αισθηματικής ισορροπίας είναι αυτό που λαχταράτε περισσότερο και από το σεξ! Μια όμορφη ατμόσφαιρα κι ένα περιβάλλον γεμάτο αρμονία και αγάπη σας αρκούν ώστε να μην ψάχνετε για ….ποικιλία. Φυσικά μπορεί κι εσείς σε κάποια στιγμή της ζωής σας να ενδώσετε σε σεξουαλικές προσκλήσεις, σε σύντομες περιπέτειες και καταστάσεις αλλά θα πρέπει αυτές να μην απειλούν την σχέση σας, και να μην υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούν. Αρκετά συχνά σας «τραβούν» μυστήριοι και απαιτητικοί παρτενέρ που έρχονται σε αντίθεση με την επιθυμία σας για αρμονία. Οι επιθυμίες του συντρόφου πάντα προέχουν για σας, αλλά εσωτερικά μπορεί να νιώθετε ότι υποφέρετε από έλλειψη κατανόησης, πράγμα για το οποίο αργά ή γρήγορα θα κατηγορήσετε το ταίρι σας. Άντρες και γυναίκες είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και εύκολα κερδίζετε αυτό που επιθυμείτε. Προσοχή στη ζήλια που μπορεί να καταντήσει κουραστική για το ταίρι σας αλλά και για εσάς.

 
ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στις 24 Σεπτεμβρίου ρίχνει φως στον τομέα των σχέσεών σας, και σας ωθεί να επιλέξετε τον καταλληλότερο σύντροφο για σάς. Σιγουρευτείτε όμως ότι θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, προτού συλλάβετε τον εαυτό σας να τρέφει ελπίδες για μια «κρυφή» επανασύνδεση. Αν έχετε αποκοπεί από το παρελθόν, αποφασίστε να καλωσορίσετε το «νέο» στην ζωή σας. Με το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25/9 οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι, θα έχετε προτάσεις από αρκετά αξιόλογα άτομα, γεγονός το οποίο θα κάνει δύσκολη την επιλογή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα θα φέρει δυναμικές αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό, να προκύψουν ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένετε και καλό θα είναι να τις εκμεταλλευτείτε έγκαιρα και να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Άλλωστε, με το τρίγωνο Ουρανού-Δία που σχηματίζεται στους τομείς της εργασίας και της ασφάλειας, οι ανώτεροί σας αναγνωρίζουν την αξία σας και είναι έτοιμοι να «υποκύψουν» στις απαιτήσεις σας. Σε σχέσεις που περνούν κρίση θα βρείτε σωτήριες λύσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά και …σοβαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μια εξαιρετικά θετική περίοδος ανοίγεται για σάς με την Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 24 του μήνα στον αρμονικό Ζυγό. Με τη συμμετοχή του Άρη μέσα από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, ενώ η σωστή κρίση που σας προσφέρει ο δικός σας  Ερμής θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στις σωστές επιλογές, ή ακόμα και να σκεφτείτε πιο σοβαρά την επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας. Το τρίγωνο Ουρανού-Δία που σχηματίζεται στις 25 του μήνα συντελεί στη βελτίωση συγγενικών και οικογενειακών επαφών.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η περίοδος που ακολουθεί μπορεί να χαρακτηριστεί ως επταήμερο δράσης, κυρίως για τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Η Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα θα γίνει αιτία να αναθεωρήσετε τις υποχρεώσεις σας απέναντί τους ή ακόμα και να πάρετε δραστικά μέτρα για να τακτοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, δάνεια ή κληρονομικές υποθέσεις ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Με το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 του μήνα ξεκινά ένα διάστημα που θα θυμάστε για καιρό, αφού κατά την διάρκειά του θα τακτοποιηθεί ουσιαστικά και θα εδραιωθεί η επαγγελματική ζωή σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το μηνιαίο ραντεβού του Ήλιου με την Σελήνη πραγματοποιείται στις 24 του μήνα, σε ένα ζώδιο απόλυτα ταιριαστό με το δικό σας. Έτσι, μέσα στο σεληνιακό μήνα που ακολουθεί θα δημιουργηθούν ευκαιρίες ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να «αποδράσετε» μαζί με τους αγαπημένους σας. Θα διαπιστώσετε ακόμα ότι είναι καιρός να αξιοποιήσετε την επικοινωνιακή σας ικανότητα και να γοητεύσετε όχι μόνο κάποιους επίδοξους θαυμαστές αλλά και τους ανωτέρους σας. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 του μήνα θα σας γεμίσει δύναμη αλλά και πρωτοποριακές ιδέες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Κάπως απρόβλεπτα ωστόσο και πολύ θετικά θα λειτουργήσει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 24 του μήνα καθώς θα προσφέρει μια νέα ώθηση στα οικονομικά σας. Τα καλύτερα έρχονται για τις «μυστικές» προσδοκίες σας με το θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου. Είναι αλήθεια ότι με την παρουσία του Ουρανού στον τομέα των οικονομικών σας τα τελευταία χρόνια, έχετε πια συνηθίσει στις απροσδόκητες διακυμάνσεις των εσόδων σας. Κάποιες σπατάλες θα γίνουν για τον καλλωπισμό σας, αλλά και για την διασκέδασή σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 24 του μήνα, εγκαινιάζει ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά σας και την καριέρα σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας αλλά και να εκμεταλλευτείτε τα μεγάλα αποθέματα ενέργειας που διαθέτετε για να κάνετε τολμηρά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Η θετική συμμετοχή του Άρη, καθώς και το τρίγωνο Δία-Ουρανού που σχηματίζεται στις 25/9 εγγυώνται απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, ίσως μια φιλία αναστατώσει τη libido σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 24 Σεπτεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με μυστικά, παρασκήνιο και απομόνωση. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πιθανό να αναζητήσετε τη μοναξιά που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις μελλοντικές κινήσεις σας ενώ δεν αποκλείεται χάρη στη θετική όψη που σχηματίζει ο Άρης, να κλείσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία «κάτω από το τραπέζι». Εξάλλου, το τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται στις 25/9, υπόσχεται ανέλπιστη επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Τέλος, όσοι από σας  αναζητάτε μια νέα στέγη, δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και μειώστε τις απαιτήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 24 του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, που σας προτρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η θετική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιό σας, δείχνει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, καθώς υψηλά ιστάμενα πρόσωπα είναι διατεθειμένα να σας υποστηρίξουν. Ακόμα πιο σημαντικό για σας είναι το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Ουρανό στις 25/9, το οποίο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή ή ακόμα και ένα ξαφνικό γάμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 24 Σεπτεμβρίου, φέρνει την καριέρα σας στο προσκήνιο και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε γνωστό το έργο σας, να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να λάβετε τα εύσημα που σας αναλογούν. Αν ανήκετε στην κατηγορία των Αιγόκερων που αναζητούν μια καλύτερη εργασία, το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείτε να βρείτε μια δουλειά που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σας και θα σας εξασφαλίζει την σταθερότητα. Εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σας, καθώς το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25/9, σας επιφυλάσσει μια νέα πηγή εσόδων ή μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Εξαιρετικά θετική αναμένεται για το ζώδιό σας η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 24 Σεπτεμβρίου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο οι ευκαιρίες που θα έχετε θα είναι πολλές και με την αυξημένη πνευματική σας διαύγεια, θα διακρίνετε εύκολα την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε. Γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού ή ακόμα και ένα ταξίδι μπορούν να σας προσφέρουν νέες προοπτικές που ίσως δεν έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα. Εξίσου ευνοϊκό είναι και το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Δία στις 25/9, το οποίο φέρνει νέα δεδομένα στην αισθηματική ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 24 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και εγκαινιάζει μια περίοδο προσωπικής και οικονομικής αναγέννησης. Με τη θετική συμμετοχή του Άρη από τον τομέα της καριέρας σας, μπορείτε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και θα σας βοηθήσουν να αποπληρώσετε οφειλές. Εξάλλου, το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας με τον Ουρανό στις 25/9, υπόσχεται απρόσμενα οικονομικά οφέλη που μπορεί να προέλθουν και από μια «παρασκηνιακή» ή κρυφή δραστηριότητα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK