<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2014

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ.
Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/10, ενώ στις 4/10 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ορθή πορεία του, προκειμένου να βάλουμε τάξη σε οικονομικά θέματα ή και να αναζωπυρώσουμε σχέσεις που συνεχίζουν να μας ενδιαφέρουν. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς) και της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους). Στις 29/9 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά -στο Ζυγό-  στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 23/10. Το διάστημα αυτό όλοι θα επιδιώξουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις και το περιβάλλον τους, ενώ η ανάγκη για συντροφικότητα θα συμβάλλει στη δημιουργία και νέων σχέσεων. Η διέλευση αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

  ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τον Ερμή στον όγδοο οίκο σας από τις 28 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ταιριάζουν, προσφέροντάς σας παράλληλα ένα σεβαστό εισόδημα. Θετικές θα είναι και οι εξελίξεις στα ερωτικά σας. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 29/9 οι σχέσεις σας αποτελούν προτεραιότητα. Συνειδητοποιείτε πόσο σημαντική είναι η παρουσία των άλλων στη ζωή σας, είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας. Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου θα δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα τόσο με τους ανθρώπους που συναντάτε τώρα, όσο και με τους αγαπημένους ανθρώπους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Ερμή στον έβδομο ηλιακό οίκο σας από τις 28/9 η περίοδος που ακολουθεί θα σας προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις, κρύβει όμως και «παγίδες», γι’ αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη λογική ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες. Ο τομέας που είναι περισσότερο ενεργοποιημένος είναι αυτός των σχέσεών σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να ζήσετε ιδανικές στιγμές. Ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μην ενθουσιάζεστε. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 29/9 στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν νέες συναρπαστικές προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τον δικό σας Ερμή στον έκτο ηλιακό οίκο σας από τις 28/9 θα ανοίξετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή σας ενώ θα νιώσετε καλύτερα και ψυχολογικά. Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις  29/9 μέχρι τις 23/10 προϊδεάζει για μια πολύ θετική περίοδο για τα αισθηματικά σας. Οι σχέσεις που αντιμετώπισαν προβλήματα, θα αποκατασταθούν και οι παρεξηγήσεις που σας κρατούσαν σε απόσταση από το σύντροφό σας θα λυθούν. Έτσι, πολλοί από σας θα αποφασίσετε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η είσοδος του Ερμή στον πέμπτο ηλιακό οίκο σας από τις 28 Σεπτεμβρίου είναι ένα εξαιρετικός οιωνός που θα έχει θετικό αντίκτυπο κυρίως στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με τα παιδιά σας. Η επισημοποίηση της σχέσης σας για πολλούς, οι νέες γνωριμίες ή ακόμα και η επιστροφή αγαπημένων προσώπων για άλλους, θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σας. Επίσης, η Αφροδίτη από τις 29/9 μέχρι τις 23/10 θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στο σπίτι και στην οικογένειά σας, αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να μειώνετε τις απαιτήσεις σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον Ερμή στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας από τις 28 του μήνα θα διαπιστώσετε ότι ο διπλωματικός τρόπος αντιμετώπισης των ζητημάτων στο σπίτι σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 29/9 μέχρι τις 23/10 έχει να σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε ώστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν ιδιαίτερα αξιόλογες και ωφέλιμες, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε έναν έρωτα κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης. Θα αναθερμάνετε μια σχέση που κλονίστηκε από παρεξήγηση.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το πέρασμα του Ερμή στον τρίτο ηλιακό οίκο σας από τις 28 Σεπτεμβρίου αφιερώστε εύλογο χρόνο για να ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό σας, προτού περάσετε στη δράση. Όταν είστε έτοιμοι, ακολουθήσετε το πλάνο σας, που είναι βέβαιο ότι θα σας οδηγήσει σε επιτυχία. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό από τις 29/9 μέχρι τις 23/10 το μεγαλύτερο επίτευγμά σας θα είναι η βελτίωση των οικονομικών σας που θα σας επιτρέψει όχι μόνο να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ζωή, αλλά και να διαχειρίζεστε με καλύτερο τρόπο τόσο τα χρήματα, όσο και τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Ερμή στο δεύτερο ηλιακό οίκο σας από τις 28/9 σας καλεί να διασφαλίσετε τα οικονομικά σας και να σχεδιάσετε ένα πλάνο που θα εξασφαλίσει την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα σας. Μέχρι τις 4/10 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, μπορείτε να ξεκινήσετε και ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, ώστε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας. Η δική σας Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας στις 29/9 και ανεβάζει τη διάθεση και το γόητρό σας μέχρι τις 23/10. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για μια προσωπική μεταμόρφωση καθώς και για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας στις 28/9 και σας προσφέρει την εσωτερική δύναμη για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μέχρι τις 4/10 που θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, θα είστε ιδιαίτερα εύγλωττοι και θα μπορέσετε να κυριαρχήσετε τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των λέξεων. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τις 29/9 μέχρι και τις 23/10 σας δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείτε μαζί με το σύντροφό σας και να διαφυλάξετε τις προσωπικές στιγμές σας από αδιάκριτα βλέμματα. Όσοι είστε ελεύθεροι θα αποδεχθείτε ερωτικές προσκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 28 του μήνα, είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Τώρα, μπορείτε να εντοπίσετε τα λάθη σας και να σκεφτείτε τις διορθωτικές κινήσεις που θα κάνετε από τις 4/10 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 29/9 μέχρι τις 23/10 θα σας αποδείξει ότι έχετε πολλούς ισχυρούς συμμάχους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Το ίδιο διάστημα, όσοι αναζητάτε τον έρωτα, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι ιδέες και τα σχέδιά σας αρχίζουν πλέον να γίνονται εύκολα αποδεκτά, χάρη στη νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό από τις 28/9. Επειδή πρόκειται για μια βραχυχρόνια επιρροή, καλό θα είναι να εντείνετε τις προσπάθειές σας μέχρι τις 4/10, ώστε να προλάβετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συμμαχίες, που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σας αναρρίχηση, όπως υπόσχεται και η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα της καριέρας σας από τις 29/9 μέχρι τις 23/10. Εύνοια θα υπάρξει το ίδιο διάστημα και στα αισθηματικά σας, όπου υπάρχουν προοπτικές για μια σοβαρή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ερμή στον τομέα της σταδιοδρομίας σας από τις 28/9 ενισχύει τις φιλοδοξίες σας και την ψυχική σας ενέργεια και σας ωθεί να λύσετε τα προβλήματά σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να υιοθετήσετε νέες τακτικές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα σας ή ακόμα και να ταξιδέψετε προκειμένου να πάρετε φρέσκιες ιδέες: όλα αυτά είναι θέματα που ευνοούνται χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 29/9 μέχρι τις 23/10. Το ίδιο διάστημα ευνοεί το γάμο.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 28/9 δημιουργεί νέες προοπτικές για το μέλλον σας. Αλλαγές στον τρόπο σκέψης και «επαναστατικές» καινοτομίες στη δουλειά σας, θα συντελέσουν στην προσωπική πρόοδό σας. Όσοι ψάχνετε για μια νέα εργασία, καλό θα είναι μέχρι τις 4/10 να υποβάλετε το βιογραφικό σας σε πολυεθνικές εταιρίες που σας «ταιριάζουν» ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου ευνοεί τα οικονομικά σας, καθώς βοηθά να απαλλαγείτε από χρέη και να ζήσετε πιο άνετα.
Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα