<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο
Στις 11 Σεπτεμβρίου – ώρα 18.03 – αποκορυφώνεται το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου. Μια όψη που αν και δεν είναι τόσο ισχυρή, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να πυροδοτήσει την πρόοδο κυρίως σε θέματα για τα οποία έχουμε αγωνιστεί σκληρά. Το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού, σημαίνει ότι οι εξελίξεις το ερχόμενο διήμερο θα σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα τύχουν μιας καλύτερης εξέλιξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν μάλιστα αναλογιστούμε τι περάσαμε τα περασμένα χρόνια σ’ αυτή την περίοδο της κρίσης, βλέπουμε καθαρά ότι οι θυσίες που κάναμε – ή έστω που μας επέβαλαν – ήταν μεγάλες, κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει πια να ανταμειφθούμε γι’ αυτές. Ήδη έχουν αρχίσει να αναγγέλλονται κάποιες φοροελαφρύνσεις (που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Σκορπιού) οι οποίες τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν ευκαιρίες για την βελτίωση των οικονομικών ή και για μια νέα επαγγελματική σταθερότητα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς). Ωστόσο όλοι, έχουν την δυνατότητα να πετύχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αν εντείνουν τις προσπάθειές τους.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο ζωοδότης Ήλιος με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου, μπορεί να είναι μια σχετικά αδύναμη όψη που ωστόσο με την προσωπική σου προσπάθεια μπορεί να σου φέρει σημαντικά οφέλη. Έτσι, το επόμενο διήμερο, καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου ακόμα και σε ασήμαντες λεπτομέρειες που θα προσελκύσουν νέους πελάτες. Αν είσαι υπάλληλος, ή αναζητάς μια νέα εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τώρα που οι συνθήκες σε ευνοούν. Με την όψη αυτή μπορείς επίσης να βελτιώσεις σημαντικά τις αποδοχές σου ή και να απαλλαγείς από κάποιο χρέος.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου, μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετικό για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ακόμα και η συμβίωση με τον αγαπημένο σου, θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας ζωής, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για την απόκτηση του πρώτου σου παιδιού. Το εξωτερικό και θέματα που σχετίζονται με αυτό, ευνοούνται ιδιαίτερα το επόμενο διήμερο, γι’ αυτό αν προκύψει μια πρόταση ή μια ευκαιρία, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Τέλος, η έναρξη μιας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, μπορεί να σου φέρει σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Το ερχόμενο διήμερο, είναι γεγονός ότι μπορεί να έχεις αυξημένες ευθύνες, αν όμως αποφύγεις τις δικαιολογίες και εργαστείς με όρεξη και μεθοδικότητα, αυτό θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου και θα επηρεάσει θετικά την πορεία σου. Θα μπορούσες ακόμα και να πάρεις μια επείγουσα δουλειά στο σπίτι σου ώστε να την διεκπεραιώσεις χωρίς άγχος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι, ότι οι ενέργειές σου σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, θα κρίνουν την πρόοδό σου. Βελτίωση θα παρατηρηθεί και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Καρκίνος
Η παρουσία του Ήλιου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, καθώς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στις 11  Σεπτεμβρίου, σου δίνουν τη δυνατότητα να προβείς σε οικονομικές συμφωνίες, με το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα, φίλε Καρκίνε. Καλό θα είναι λοιπόν το ερχόμενο διήμερο να επιδιώξεις επαφές και συζητήσεις που μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα για το μέλλον σου. Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει κάτω από αυτή την επιρροή, έχει επίσης μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Σταθερότητα θα επιτευχθεί και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς μπορείς πια να εδραιώσεις μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε προδιαθέσει να δημιουργήσεις ένα σοβαρό δεσμό.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί την βελτίωση στις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου. Φαίνεται ότι οι προσπάθειες που έκανες το περασμένο διάστημα, αρχίζουν να πιάνουν τόπο και μπορείς πλέον να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Με τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει, θα καταφέρεις να διακρίνεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ή να βρεις τον τρόπο να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Βελτίωση θα υπάρξει επίσης στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την επιρροή για να τολμήσεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια όψη που σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς μετά την επαγγελματική σου αποκατάσταση, μπορείς να βάλεις μια τάξη και στην αισθηματική σου ζωή. Αν η σχέση σου με το σύντροφό σου, έχει κλονιστεί το τελευταίο διάστημα, τώρα μπορεί να αποκατασταθεί και να μπει σε πιο γερές βάσεις. Αν πάλι επιθυμείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα σου εμπνεύσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που λαχταράς. Οι σύντομες αποδράσεις ευνοούνται επίσης το ερχόμενο διήμερο, γι’ αυτό φρόντισε έστω και στην εκπνοή του καλοκαιριού, να τις απολαύσεις.

Ζυγός
Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς να σε επηρεάζει ιδιαίτερα φίλε Ζυγέ, σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις εργασίες, που μπορεί να σου αποφέρουν κέρδος. Αν μάλιστα, σε απασχολούν ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου,  μπορούν να λυθούν το ερχόμενο διήμερο. Το πιο σημαντικό όφελος που θα έχεις ωστόσο είναι η αυξημένη διαίσθηση που σου χορηγεί αυτή η επιρροή, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Φρόντισε λοιπόν σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, να σκεφτείς καλύτερα τις επιθυμίες σου και να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις, με τη βοήθεια των σωστών ανθρώπων. Συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα που διαθέτουν εμπειρίες, θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ειδικά αν καταφέρεις να διακρίνεις αυτούς που έχουν πραγματικά καλές προθέσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 11 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που φαίνεται να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, μπορείς να πετύχεις πολλά σχέδιά σου, αφού είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν στο πλευρό σου άτομα που θα σου προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους. Παρόλο που η επιρροή αυτή συνιστά να βασιστείς σε άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι απόλυτα, καλό θα είναι να μην είσαι αρνητικός και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση που διατηρείς φαίνεται να εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. 

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Ήλιος που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει στις 11 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με τον Κρόνο και σου ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση των ονείρων σου και ιδιαίτερα αυτών που συνδέονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα δεις τις προσπάθειές σου να βρίσκουν το στόχο τους και να κατακτάς τη θέση για την οποία αγωνίζεσαι εδώ και καιρό. Ακόμα και αν κάποιοι επιτήδειοι επιδιώξουν να φρενάρουν την πρόοδό σου, οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να μην κρατήσεις κακίες και να μην εμπλακείς σε ίντριγκες που απλά θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Εξάλλου, το γεγονός ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σου, ίσως είναι το καλύτερο δώρο που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ένα εξαιρετικά ευχάριστο διήμερο, αναμένεται για το ζώδιό σου, καθώς στις 11 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Η όψη αυτή παρόλο που δεν είναι και τόσο ισχυρή, μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις πολλές φιλοδοξίες σου, καθώς σηματοδοτεί την ανταμοιβή των προσπαθειών σου. Μέσα σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις το μέλλον σου, ενώ αν σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με νομικές διαδικασίες ή με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα τακτοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει στις 11 Σεπτεμβρίου εξάγωνο με τον Ήλιο και υπόσχεται να ανταμείψει τις σκληρές προσπάθειες που κατέβαλες το τελευταίο διάστημα. Αφού κατάφερες να σταθείς όρθιος, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τώρα μπορείς να αισιοδοξείς καθώς θα δεις τα επαγγελματικά σου και τα οικονομικά σου να περνούν σε μια περίοδο άνθησης. Καλό θα είναι βέβαια, να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην αρχίσεις τις σπατάλες, αφού ο Κρόνος δεν συγχωρεί λάθη κι αυτό σημαίνει ότι όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή. Αντίθετα, αν έχεις ήδη διδαχτεί από τις περασμένες σου εμπειρίες, τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την πορεία σου. Μια νέα σταθερότητα θα επιτευχθεί και στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 11 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, που πρόκειται να επηρεάσει τον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, να λύσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις τις σχέσεις σου σε πιο γερές βάσεις. Η απόφαση της συμβίωσης ή και της επισημοποίησης ενός σοβαρού δεσμού, θα είναι μια απόφαση απόλυτα ώριμη που θα έχει μόνο καλά αποτελέσματα. Στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία κάτω από αυτή την επιρροή, που στην πορεία θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά. Τέλος, η συγκεκριμένη όψη, σε κάνει περισσότερο δημιουργικό, γεγονός που μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου πορεία.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα