<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11-17 Οκτωβρίου 2014

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 11-17 Οκτωβρίου 2014


Οι θετικές όψεις υπερισχύουν αυτή την εβδομάδα, γεγονός που δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα τόσο στις σχέσεις όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού στις 11/10 που μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις από απρόβλεπτες αιτίες, ωστόσο το εξάγωνο Ήλιου – Δία την ίδια μέρα, μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα. Στη συνέχεια η Αφροδίτη διαμορφώνει εξάγωνο με τον Δία – στις 14 – και ο Ήλιος εξάγωνο με τον Άρη στις 15. Οι όψεις αυτές βοηθούν στην αποκατάσταση παρεξηγήσεων και δημιουργούν μια νέα ισορροπία. Στις 16/10, είναι προτιμότερο να αποφευχθούν σοβαρές αποφάσεις, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, θολώνει την κρίση μας. Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη στις 17, γεγονός που ενδείκνυται για διορθωτικές κινήσεις όχι όμως για νέα ξεκινήματα. Πιο ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται αυτή την εβδομάδα, καθώς τα εξάγωνα Ήλιου-Δία και Ερμή-Άρη, σας επιφυλάσσουν έναν έρωτα που θα σας απογειώσει και θα σας παροτρύνει να αλλάξετε την φιλοσοφία και την στάση σας απέναντι στο γάμο. Εξάλλου, η Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο του Ζυγού, ευνοεί τις σχέσεις σας και δημιουργεί μια νέα σταθερότητα ακόμα και μέσα από πρόσκαιρες συγκρούσεις. Θετικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, θα συμβάλουν στην βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ δεν αποκλείεται να εκτοξεύσουν και σε μια ανώτερη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θα καταφέρετε να κατακτήσετε ένα σημαντικό στόχο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας, ενώ θα αυξήσετε τις πάγιες αποδοχές σας και θα εργαστείτε με περισσότερο κέφι. Στα αισθηματικά, υπάρχουν καλές προοπτικές σε μια γνωριμία που  θα καταλήξει σε δεσμό. Ευχάριστη και πλούσια σε γεγονότα αναμένεται η περίοδος που ακολουθεί. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια σε όσα σας απασχολούν. Πολλοί θα αναπτύξετε κρυφές σχέσεις και άλλοι θα αποφασίσετε να ενδώσετε σε ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στο συνηθισμένο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μια περίοδο διαφορετική από τις άλλες θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τώρα, γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες. Μέσα στις επόμενες μέρες με τις αρμονικές όψεις του δικού σας Ερμή -αν και ανάδρομου- προβλέπονται θετικές εξελίξεις που θα συμβούν μέσα από τυχαία και ξαφνικά γεγονότα. Ταξίδια στο εξωτερικό, προτάσεις για νέες συνεργασίες, μεταθέσεις και προαγωγές είναι στο πρόγραμμα. Εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί. Έρχονται καλύτερες μέρες για την επαγγελματική πορεία σας, θα χρειαστεί ωστόσο να κοπιάσετε λίγο περισσότερο, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Έχετε αποθέματα δύναμης και ενέργειας ώστε να καταφέρετε να «μετακινήσετε βουνά».  Η περίοδος αυτή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη για σας, θα σας προσφέρει όμως μεγάλες προκλήσεις και συγκινήσεις. Στις 11 Οκτωβρίου μάλιστα θα χρειαστεί να υποχωρήσετε, αναφορικά με ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα.  Ίσως πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να αγωνιστείτε περισσότερο από άλλες φορές, θα έχετε όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ακόμα και αν υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να «σαμποτάρουν» το έργο σας, εσείς θα πρέπει να τους αγνοήσετε και να επικεντρώσετε στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με το θεαματικό εξάγωνο του δικού σας κυβερνήτη, του Ήλιου, με τον Δία που φιλοξενείτε στο ζώδιό σας, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στις 11/10 σε όλες τις υποθέσεις σας. Εκπλήξεις σας ικανοποιούν στον τομέα του έρωτα ενώ γενικότερα, η αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει μεγάλες χαρές και ικανοποιήσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε ένα άτομο το οποίο θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας και θα μοιραστείτε μαζί του όλα τα όνειρά σας. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ανακαλύψετε κοινά ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο σύντροφό σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τις όψεις του δικού σας Ερμή -παρότι ανάδρομου-με τον Άρη και την Αφροδίτη στις 17 του μήνα πολλά από τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες, ενώ παράλληλα, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένετε διακαώς. Ειδικά αν μέχρι σήμερα είχατε συνηθίσει να είστε θεατές των γεγονότων, τώρα καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για το προσωπικό συμφέρον σας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πολύ αποδοτική περίοδο που θα σας δώσει τη χαρά της προσωπικής δημιουργίας.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 11 του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το σύντροφό σας, χωρίς να υπάρχει διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αυτό είναι και το μόνο τρωτό σημείο της εβδομάδας, αφού κατά τα άλλα νιώθετε δημιουργικοί και δυνατοί και μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας με πολύ καλά αποτελέσματα. Στο περιβάλλον της εργασίας σας μάλιστα, υπάρχουν άτομα που μπορούν να διαβάζουν τις σκέψεις σας και να σας βοηθούν να γίνετε πιο αποδοτικοί. Με μια καλοπροαίρετη συμβουλή μπορείτε να βάλετε τάξη και στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Απρόβλεπτες αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον σας έχουν ως αποτέλεσμα να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που σας προσφέρουν περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία. Παρά τις δυσκολίες, καταφέρνετε να φέρετε τα πράγματα εκεί ακριβώς που θέλετε, είτε δημιουργώντας συμμαχίες με τους «ισχυρούς», είτε αλλάζοντας εντελώς την πορεία σας. Με τον Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας άλλωστε, μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχία των επιλογών σας. Επιπλέον, οι πλανητικοί σχηματισμοί της εβδομάδας πέρα από τις θετικές εξελίξεις σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε μια μεγάλη αγορά για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι έχουν να σας προσφέρουν πολλά αυτή την εβδομάδα, αν και θα πρέπει πρώτα να απομονώσετε τυχόν αναξιόπιστα άτομα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με τον Ήλιο στις 11/10, εγγυάται επιτυχία στις προσπάθειές σας, ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Στον αισθηματικό τομέα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας. Αν είστε αδέσμευτοι, γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή και ο κρυφός έρωτας ενός «φίλου» έχουν θετικές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η απόφασή σας να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά οράματά σας, μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με τα οικεία σας πρόσωπα που δεν υποστηρίζουν τις επιλογές σας. Στον εργασιακό σας χώρο ωστόσο, υπάρχουν άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σας και σας παροτρύνουν προσφέροντάς σας τις απαραίτητες εγγυήσεις. Ίσως οι μυστικές προετοιμασίες αποτελέσουν μια καλή τακτική, ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη δύσκολη τέχνη της διπλωματίας για να πείσετε τους «αμφισβητίες». Επιπλέον θα πρέπει να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που μπορεί να σας ζημιώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζετε το μέλλον σας είναι δικαιολογημένη, αφού παρά τις αντιξοότητες και τις ανατροπές, εσείς έχετε πάντα έναν «κρυφό άσο» στο μανίκι σας. Από αυτή την εβδομάδα μάλιστα, η καριέρα σας παίρνει ανοδική πορεία που σας δίνει τη δύναμη να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Νομικές υποθέσεις, ταξίδια και επαφές με άτομα του εξωτερικού, έχουν να σας προσφέρουν καλύτερες προοπτικές. Επικεντρωθείτε στη μεγάλη ιδέα και μη σπαταλάτε χρόνο στα μη ουσιώδη. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, εκεί όπου ο σύντροφός σας αποτελεί τον πιο φανατικό οπαδό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 11/10 προκαλεί για άλλη μια φορά ανατροπές στα οικονομικά σας, που εντείνουν την ανασφάλειά σας. Με τον ανάδρομο Ερμή ωστόσο στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε «μεταρρυθμίσεις» που θα σας προστατεύσουν από περαιτέρω απώλειες. Εξάλλου, οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης των οικονομικών σας Άρης, με τον Ήλιο στις 15/10 και με τον Ερμή στις 17/10, σας κινητοποιούν ώστε να εργαστείτε περισσότερο και να αποκομίσετε επιπλέον έσοδα για να καλύψετε τουλάχιστον ένα μέρος από τα έξοδα.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα