Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18-24 Οκτωβρίου 2014

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό και η Ηλιακή Έκλειψη είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτή την εβδομάδα. Ο πρώτος δεκανός του Σκορπιού -όπου πραγματοποιείται η έκλειψη- παραδοσιακά σχετίζεται με πολέμους, ταραχές, σφαγές και προδοσίες, γεγονός που μπορεί εντείνει τις παγκόσμιες αναταραχές, ενώ δεν αποκλείεται και στη χώρα μας να υπάρξουν εντάσεις που μπορούν ακόμα και να οδηγήσουν σε ανατροπή της παρούσας κυβέρνησης. Επιπλέον, η στενή σύνοδος που σχηματίζει η Αφροδίτη με την έκλειψη, μάλλον δεν βοηθάει, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία και ευνοεί τις παρασκηνιακές και μυστικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο του ιδεαλιστή Ποσειδώνα ίσως αποσοβήσει κινδύνους ενώ μπορεί και να αναπτερώσει τις ελπίδες του λαού για ένα καλύτερο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο ζωοδότης Ήλιος αλλά και ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, καθώς θα κινούνται στον όγδοο ηλιακό οίκο σας από τις 23 Οκτωβρίου υπόσχονται θαυμάσιες εξελίξεις για τις ερωτικές υποθέσεις σας. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην κάλυψη των βαθύτερων αναγκών σας αλλά και στα οικονομικά σας όπου θα διαπιστώσετε ότι δουλεύετε πιο χαλαρά και κερδίζετε περισσότερα χρήματα.  Η θέση αυτή της Αφροδίτης, σε συνδυασμό με τον σχηματισμό της ηλιακής έκλειψης στις 24 του μήνα θα σας φέρει μπροστά σε εκπλήξεις που θα αλλάξουν την πορεία των αισθηματικών ζητημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η δική σας Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στις 23 του μήνα στο ζωδιακό χώρο που σημαίνει για εσάς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι οιωνοί είναι θαυμάσιοι και σε αυτό συνηγορεί και ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου από την ίδια μέρα, στη συγκεκριμένη γωνία του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Καιρός να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στα προσωπικά σας, ακόμη και να προβείτε σε μια συμβίωση ή σε γάμο. Με την ηλιακή έκλειψη στις 24 του μήνα στον ίδιο χώρο, τα προβλήματα στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων επιλύονται με άνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Από τις 23 του μήνα με την ταυτόχρονη είσοδο της Αφροδίτης και του Ήλιου στον έκτο ηλιακό σας οίκο θα διαπιστώσετε σαφή βελτίωση τόσο στην φυσική και στην ψυχολογική σας κατάσταση, όσο και στην κοινωνική και επαγγελματική καθημερινότητα. Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει και ξαναβρίσκετε το κέφι και το χαμόγελό σας. Πρόκειται για μια από τις πιο τυχερές περιόδους για επαγγελματικά ζητήματα. Με την έκλειψη στις 24/10 καλύτερα να εκτονώνετε την ενέργειά σας σε δημιουργικές δραστηριότητες. Φροντίσετε περισσότερο το σώμα σας, κάνοντας κάποιο αγαπημένο σας σπορ, αποφεύγοντας ωστόσο τις ακρότητες.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Από τις 23 Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, προσδίδοντας χάρη και γοητεία στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Η διέλευση αυτή σας καθιστά το επίκεντρο των κοινωνικών και των φιλικών συναναστροφών, με αποτέλεσμα το άστρο σας να λάμπει και οι κατακτήσεις σας να πληθαίνουν. Αν το ζητούμενο είναι το παιχνίδι του φλερτ, τότε ακόμα και ηλιακή έκλειψη στον ίδιο τομέα του ζωδιακού στις 24/10 δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Το φαινόμενο σας επιτρέπει να εκφράσετε με θάρρος τα αισθήματά σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η ταυτόχρονη διέλευση του Ήλιου και της Αφροδίτης μέσα από τον τέταρτο ηλιακό οίκο σας επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας, βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα και να κάνετε σταθερά βήματα προς την επιτυχία και την αναγνώριση. Παρεξηγήσεις, θυμοί και εντάσεις με πρόσωπα που σας έδεναν ισχυροί δεσμοί και μια αμοιβαία προστατευτική διάθεση, ατονούν ή λύνονται. Όμως, δεν αποκλείεται με το σχηματισμό της έκλειψης στις 24 του μήνα, η δική σας «ξεροκεφαλιά» να σας μπλέξει σε καινούργιες οικογενειακές περιπέτειες. Φροντίστε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση και μη «ρίχνετε λάδι στη φωτιά».  

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ήλιου στον τρίτο ηλιακό οίκο σας από τις 23 Οκτωβρίου είναι αρκετά γενναιόδωρη για τον τομέα της επικοινωνίας και των ωφελειών που περιμένετε μέσα από τις φιλικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας. Μέσα από νέες δραστηριότητες θα καταφέρετε να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μπορεί να μην είναι χαλαρό και άνετο αυτό το διάστημα, είναι όμως πολύ δημιουργικό, διασκεδαστικό και αρκετά σεξουαλικό. Η ηλιακή έκλειψη στις 24 του μήνα φέρνει κοντά σας άτομα κύρους, που υποστηρίζουν τις επιδιώξεις σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Αφροδίτη περνά ταυτόχρονα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 μήνα και συμμετέχει στην ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 24/10. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί αλλαγές στα οικονομικά σας. Οι αρμονικές όψεις του Άρη και του Ποσειδώνα υπόσχονται νέα έσοδα μέσα από ευχάριστες εργασίες που θα σταθεροποιηθούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Ευχάριστες αλλαγές αναμένονται και στο οικιακό σας περιβάλλον όπου δεν αποκλείεται ακόμα και η αγορά ενός ακινήτου. Ερωτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας, η επίσκεψη της Αφροδίτης από τις 23/10 μέχρι τις 16/11, καθώς και η Νέα Σελήνη-έκλειψη που διαμορφώνεται στις 24/10, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στη ζωή σας. Τώρα μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Το επόμενο εξάμηνο η επαγγελματική αναρρίχηση είναι εξασφαλισμένη ενώ και η προσωπική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Αφροδίτη πραγματοποιεί τη διέλευσή της από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 23/10 μέχρι τις 16/11 ενώ και η ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στον ίδιο τομέα στις 24/10. Αυτή η πλανητική συγκυρία σας δημιουργεί την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τις φιλικές συναναστροφές και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να σκεφτείτε τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας και να σχεδιάσετε την μελλοντική πορεία σας. Αν σας απασχολεί μια επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό, σκεφτείτε την σοβαρά, καθώς φαίνεται να έχει θαυμάσιες προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο τομέας του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το φιλικό περιβάλλον, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο εξαιτίας της ηλιακής έκλειψης που διαμορφώνεται εκεί στις 24/10, αλλά και χάρη στην διέλευση της Αφροδίτης που πραγματοποιείται από τις 23/10 μέχρι τις 16/11. Έτσι, το προσεχές διάστημα, φροντίστε να συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που υπόσχονται να σας φέρουν σε επαφή με άτομα κύρους που μπορούν να εκτοξεύσουν την καριέρα σας ή ακόμα και με τον έρωτα της ζωής σας σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η διέλευση της ρομαντικής Αφροδίτης από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 23/10 μέχρι τις 16/11 δημιουργεί καλύτερεςσυνθήκες στα επαγγελματικά σας και σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει με την ηλιακή έκλειψη στις 24/10 κάνει το μέλλον σας να φαντάζει πιο ελπιδοφόρο, αφού βλέπετε επιτέλους τις προσπάθειές σας να αποδίδουν. Αυτό φυσικά δεν επιτρέπει εφησυχασμό, αντίθετα θα πρέπει να βρίσκεστε σε επαγρύπνηση ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό. Ένα νέο ξεκίνημα έχει τις καλύτερες προοπτικές και επιπλέον υπόσχεται να απογειώσει τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται από τις 23/10 μέχρι τις 16/11 και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ταξίδια, σπουδές και μελέτες που «τρέφουν» το μυαλό σας. Σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στον ίδιο τομέα στις 24/10 θα βάλετε πλώρη για την κατάκτηση των στόχων σας, ενώ θα τακτοποιήσετε και οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, μπορεί να δημιουργεί «άπιαστα» οράματα για εσάς, η τύχη όμως είναι στο πλευρό σας και σας χαμογελά.  

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK