Προβλέψεις για την εβδομάδα από 4 - 10 Οκτωβρίου 2014

 ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 4/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και συνεχίζεται στο Ζυγό από τις 10 μέχρι τις 25/10. Η πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού θα προκαλέσει δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, δάνεια, ασφάλειες και συντάξεις που πρόκειται να βρεθούν για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα και θα επηρεάσουν περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου. Η πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού  θα αναζωπυρώσει προβλήματα σε σχέσεις -προσωπικές και διεθνείς-  και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου. Στις 8 του μήνα διαμορφώνεται η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, που είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και επαναστατικότητα καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Το μεγάλο τρίγωνο Άρη - Δία - Ουρανού ωστόσο, ίσως προσφέρει μια ασπίδα προστασίας.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Τις εντυπώσεις του πλανητικού επταημέρου «κλέβει» η Πανσέληνος στις 8 του μήνα οποία συνοδεύεται με έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας. Το ηλεκτρισμένο κλίμα εντείνεται, καθώς η ρευστότητα και η ανασφάλεια πλανώνται στον «αέρα», με τον ανάδρομο Ερμή από τις 4 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας στον τομέα της ασφάλειας σας προβληματίζει επαναφέροντας γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται με οικονομικά αλλά και με ερωτικά ζητήματα.  Μην πανικοβάλλεστε. Απλά, αποφασίστε με γνώμονα τη λογική για την εξέλιξή σας. Η επιμονή και η αφοσίωσή στους στόχους σας σύντομα θα ανταμειφθούν φέρνοντάς σας σε θέση ισχύος. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό και τον τομέα των σχέσεών σας φέρνει και πάλι στο δρόμο σας φίλους από το παρελθόν αλλά και παθιασμένους έρωτες που δεν έχετε «ξεπεράσει». Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν ή θα «επιστρέψουν» στη ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορεί να μην έχουν μεγάλη διάρκεια λόγω εκλείψεων, θα διακρίνονται ωστόσο για το πάθος και την ένταση. Με δεδομένο το γεγονός ότι η σεληνιακή έκλειψη σχηματίζεται στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας καλό θα είναι να απέχετε από κάθε είδους «κρυφές» συναλλαγές αλλά και αντιπαραθέσεις στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ανήκετε στους άμεσους αποδέκτες της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 4 του μήνα, αφού είναι ο δικός σας κυβερνήτης. Η επιρροή του φαινομένου αναμένεται να γίνει αισθητή αρχικά στον τομέα της εργασίας και από τις 10/10 σε εκείνον του έρωτα και της δημιουργίας. Ο Ερμής «πυροδοτεί» μια σειρά από εξελίξεις, που αφορούν στην ερωτική ζωή και στα αισθηματικά σας. Κρίνεται σκόπιμο, αυτή την περίοδο να «κωφεύσετε» στα τραγούδια των σειρήνων και να προτιμήσετε τη σιγουριά του σταθερού. Με την έκλειψη στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου θα υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με «φίλους».

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Κρόνος συνεχίζει να είναι φιλικός με το ζώδιό σας, γεγονός που αποτελεί «εγγύηση» για τις προσδοκίες σας. Μπορεί ο συγκεκριμένος πλανήτης να μη βοηθά τόσο στην επέκταση, συμβάλλει ωστόσο στη σταδιακή σταθεροποίηση της θέσης σας. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 4/10 είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανώσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις, χωρίς να βιαστείτε να τις πραγματοποιήσετε άμεσα. Είναι επίσης κατάλληλο διάστημα για να προγραμματίσετε επαγγελματικές συναντήσεις και  διαπραγματεύσεις, μεταθέτοντας τις για λίγο αργότερα. Με την έκλειψη στις 8 του μήνα οι εξελίξεις στην καριέρα, θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 8 του μήνα σε αρμονική γωνία με το ζώδιό σας και ασκεί αρμονική επιρροή σε νομικές υποθέσεις, στις κοινωνικές επαφές και στις προσδοκίες σας. Με τη θετική επιρροή της έκλειψης θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και θα εντρυφήσετε σε νέες κουλτούρες μέσα από εκδρομές και ταξίδια. Ωστόσο επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 4 Οκτωβρίου, κρίνεται σκόπιμο να προγραμματίζετε σχολαστικά τις λεπτομέρειες των «αποδράσεών» σας. Κοινές γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα θα επαναφέρουν έναν «αξέχαστο» έρωτα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την ανάδρομη πορεία του δικού σας Ερμή από τις 4 Οκτωβρίου επανακάμπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε αλλαγή πορείας και σε μια «στροφή» προς νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Η απόφασή σας να εργαστείτε συστηματικά και δυναμικά, θα φέρει την άνοδο που επιθυμείτε αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 8 του μήνα πραγματοποιείται στον χώρο των χρημάτων σας και θα σας αναγκάσει σε οικονομικές «μανούβρες». Μην «μπλέκεστε» σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων, γιατί τελικά εσείς θα βρείτε το «μπελά» σας!

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 4/10 στο Σκορπιό, από όπου σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας ή και να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8/10 σε σύνοδο με τον Ουρανό, αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ωστόσο χάρη στις θετικές γωνίες του Άρη και του Δία θα καταφέρετε να ελιχθείτε έξυπνα και να αποτρέψετε τα χειρότερα. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις μετά τις 10/10 όταν ο Ερμής επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ανάγκη για μια ριζική αναθεώρηση των δεδομένων της ζωής σας γίνεται ιδιαίτερα αισθητή με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 4/10. Η επιστροφή του μάλιστα στον Ζυγό από τις 10/10 μέχρι τις 25/10 θα σας οδηγήσει σε μια εθελοντική απομόνωση προκειμένου να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Η έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 8/10 πρόκειται να επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σας και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, παράλληλα όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να διακριθείτε και να βελτιώσετε τις αποδοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 4/10 σας παροτρύνει να επανεξετάσετε τόσο την επαγγελματική πορεία σας όσο και τις προσωπικές σχέσεις σας. Μετά τις 10/10 που θα επιστρέψει στο Ζυγό, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι φιλοδοξίες σας, σας οδηγούν σε άλλη κατεύθυνση, καλό θα είναι όμως να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις πριν από τις 25/10. Η σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα, θα φέρει ανακατατάξεις στο φιλικό περιβάλλον σας, καθώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από λυκοφιλίες και να αναπτύξετε σχέσεις με άτομα που ταιριάζουν περισσότερο με τη φιλοσοφία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Από τις 4/10 η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας βοηθά να επιλύσετε παρεξηγήσεις με φίλους και να ξαναβρεθείτε με άτομα από το παρελθόν. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8/10 εντείνει οικογενειακά προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Με τη βοήθεια του Άρη και του Δία το επόμενο δεκαπενθήμερο θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες ή να μετακομίσετε σε μια περιοχή που εξυπηρετεί καλύτερα τους επαγγελματικούς στόχους σας. Η επιστροφή του Ερμή στον τομέα της καριέρας σας από τις 10/10 δεν συνιστά νέα ξεκινήματα, ευνοεί όμως την επαναφορά συζητήσεων που δεν είχαν θετική έκβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 4 του μήνα, γεγονός που προκαλεί καθυστερήσεις στις επαγγελματικές δραστηριότητές σας μέχρι και τις 10/10. Στη συνέχεια επιστρέφει στο Ζυγό από όπου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία, παράλληλα όμως θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον σας για ταξίδια, έρευνες και μελέτες που θα βοηθήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου φέρνει νέες αισθηματικές γνωριμίες στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι οποίες μπορεί να είναι περιστασιακές ή να εξελιχθούν μετά από αρκετές δοκιμασίες. 

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η σεληνιακή έκλειψη στις 8/10 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να τακτοποιήσετε επείγουσες οφειλές αλλά και να αποταμιεύσετε νέα έσοδα που θα σας χρησιμεύσουν σε μέλλοντα χρόνο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 4 του μήνα αναζωπυρώνει την αγάπη σας για ενδιαφέροντα που πιστεύατε ότι είχαν ξεθωριάσει με το χρόνο, ενώ μετά τις 10/10 η επιστροφή του στο Ζυγό, σας βοηθά να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά, τη σεξουαλική ζωή και τα ερωτικά ενδιαφέροντα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK