<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1-7 Νοεμβρίου 2014

Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1-7 Νοεμβρίου 2014ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Με το εξάγωνο Ερμή-Δία ξεκινά ο Νοέμβριος που σε γενικές γραμμές μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένας «καλός» μήνας. Τα εξάγωνα Αφροδίτης-Πλούτωνα και Άρη-Ποσειδώνα στις 2/11, καθώς και το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 4/11 θα σημάνουν μια υποτυπώδη βελτίωση -έστω και μικρή -σε οικονομικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αρχίσει σιγά-σιγά να διαφαίνεται η ανάπτυξη που όλοι περιμένουμε. Αποκορύφωμα αυτών των γεγονότων αποτελεί η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 του μήνα. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που στρέφει το ενδιαφέρον όλων μας σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα και μας καλεί να κάνουμε αλλαγές ή τροποποιήσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος στις 7 Νοεμβρίου «φωτίζει» τον τραπεζικό λογαριασμό και …το πορτοφόλι σας. Η επιρροή της τελικά αναμένεται να έχει ευχάριστα αποτελέσματα. Το φαινόμενο θα σας ωθήσει σε μια επωφελή προσαρμογή των δεδομένων στην εργασία σας που θα φέρει μεσοπρόθεσμα σημαντική αύξηση των εσόδων σας. Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας σπέρνει ζιζάνια στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Μην ανταπαντάτε σε προκλητικές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο σας. Οι προσπάθειές σας θα πρέπει να επικεντρωθούν στη βελτίωση των οικονομικών σας, ώστε να εξασφαλίσετε σταθερότητα απέναντι στη διεθνή οικονομική κρίση.     

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό κινείστε από ανατροπή σε …ανατροπή, γεγονός που μπορεί να σας έχει καταβάλει ή απλά να σας έχει κουράσει. Οι αναβολές στις συνθήκες που θέλετε να καλλιεργήσετε τελειώνουν με την Πανσέληνο στις 7 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα προβλήματα επιλύονται με μαγικούς τρόπους. Σίγουρα όμως έχετε μια πιο σαφή εικόνα των καταστάσεων και τις αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Με την Αφροδίτη «απέναντί» σας θα βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας και οι ελεύθεροι, να ανακαλύψετε τον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η ψυχική αναστάτωση, απόρροια της Πανσελήνου στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας στις 7 Νοεμβρίου θα έχει παροδικό χαρακτήρα αφού μάλλον θα προέρχεται από ανυπόστατους φόβους και λιγότερο από πραγματικά γεγονότα. Τουναντίον, με τον δικό σας κυβερνήτη, τον Ερμή στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, η φυσική κατάστασή σας βρίσκεται σε θαυμάσια επίπεδα. Αυτή την περίοδο είναι σκόπιμο να θέσετε προτεραιότητες στην καριέρα σας και να προγραμματίσετε τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας. Για κάποιους από σας μια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας, είναι πολύ πιθανή.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Μετά από μια περίοδο σχετικής «εσωστρέφειας» τα πράγματα γίνονται πιο ζωντανά και πολύ πιο αισιόδοξα, με τον σχηματισμό της Πανσελήνου στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου στις 7 Νοεμβρίου. Με το γεμάτο φεγγάρι θα έχετε την σημαντική υποστήριξη αγαπημένων σας προσώπων, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάθε δυσκολία. Πολλοί από σας θα κάνετε νέες, αξιόλογες γνωριμίες με ισχυρά άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα για την προώθηση των σχεδίων σας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αποτελεί πλανητική «εγγύηση» για καλύτερες μέρες αλλά και για φλογερές βραδιές με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου στον τομέα της καριέρας σας,  πολλοί από σας θα δεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα συνοδεύονται και από πολύ σημαντικές οικονομικές αποδοχές. Δεν αποκλείεται να πρόκειται ακόμα και για μια έκτακτη εργασία με πολύ καλή αμοιβή. Από την άλλη, οι αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις σας θα σας αναγκάσουν να κάνετε υπερβολικά έξοδα και θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Όσοι από σας αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα αυτή την περίοδο, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή αντιπάλους που θα εναντιωθούν στα σχέδιά σας, τελικά όμως θα θριαμβεύσετε. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αυτό το διάστημα θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας. Επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντός σας, θα σας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα της ηθικής ή υλικής υποστήριξης. Με την Πανσέληνο στις 7 του μήνα ξεκινά ένα θαυμάσιο διάστημα και για τη σχέση με το ταίρι σας. Το φαινόμενο θα φέρει αέρα ανανέωσης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ θα σας προσφέρει και ευκαιρίες για κοντινά ή πιο μακρινά ταξιδάκια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Μια μεταμόρφωση αρχίζει να πραγματοποιείται από αυτή την εβδομάδα, χάρη στην Πανσέληνο που διαμορφώνεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, μπορείτε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας αλλά και να αποπληρώσετε οφειλές που θα σας βοηθήσουν να θεμελιώσετε μια καλύτερη ποιότητας ζωής. Μετά την εξυγίανση των οικονομικών σας, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην αισθηματική σας ζωή όπου φροντίζετε να τονώσετε το ερωτικό πάθος και να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Μια αγοραπωλησία είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στις επόμενες δεκαπέντε μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στις 2 και 4 του μήνα αντίστοιχα, ενώ ενισχύει με την παρουσία του και την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 7/11. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να λύσετε προβλήματα με το σύντροφο ή τους φίλους σας και να κατανοήσετε περισσότερο ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα προσελκύσετε ένα άτομο που θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάτε για τη δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις, ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεται στον τομέα της υγείας και της εργασίας σας όπου και διαμορφώνεται η Πανσέληνος στις 7 Νοεμβρίου. Η εφαρμογή ενός προγράμματος με λιγότερες απαιτήσεις, θα τονώσει τον οργανισμό σας και παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας ευχάριστες δραστηριότητες. Η εξοικονόμηση χρόνου θα επιτευχθεί εύκολα, χάρη σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις που θα αποδειχθούν σωτήριες όχι μόνο για τη βελτίωση της απόδοσής σας αλλά και για την αύξηση των αποδοχών σας. Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση μπορεί να εμφανιστεί για τους άνεργους Τοξότες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου, φωτίζει τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς αλλά και ρομαντικούς. Η συμμετοχή της Αφροδίτης μπορεί να σας εξασφαλίζει την επαγγελματική διάκριση που επιθυμείτε, το κύριο μέλημά σας ωστόσο αυτό το διάστημα, φαίνεται ότι είναι η αποκατάσταση της αισθηματικής σας ζωής. Γι’ αυτό είστε πρόθυμοι να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε τυχόν προβλήματα και να συζητήσετε πλέον σοβαρά για το μέλλον της σχέσης σας.  Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους, ένας νέος έρωτας θα σας προσφέρει όλα όσα ονειρεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 7 Νοεμβρίου, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και τονίζει την επιθυμία σας να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας. Η αυξημένη ανασφάλεια, θα σας ωθήσει να προστατέψετε περισσότερο την ιδιωτική σας ζωή και να δημιουργήσετε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους οικείους σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. Έτσι, θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στους επαγγελματικούς στόχους σας τους οποίους θα πετύχετε πιο εύκολα αν κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 7 Νοεμβρίου, τονίζει την επικοινωνιακή σας δεξιότητα και σας δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να ανταλλάξετε απόψεις αλλά και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Μέσα από επαφές και συζητήσεις είναι πιθανό να προκύψει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που μπορεί να μειώσει δραματικά τον ελεύθερο χρόνο σας, θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να δημιουργήσετε και να ξεχωρίσετε. Σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας μπορεί να προέλθει μέσα από το διαδίκτυο ή από ένα ταξίδι, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε οφειλές και να  νιώσετε περισσότερη ασφάλεια.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα