<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22-28 Νοεμβρίου 2014

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22-28 Νοεμβρίου 2014


Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Είστε οι εραστές που δίνουν τον εαυτό τους, τη ζωή τους,  χωρίς αντάλλαγμα. Αγαπητοί, φλογεροί, αισθησιακοί, ερωτικοί και ερωτεύσιμοι, γνωρίζετε αρκετά καλά τα «κόλπα» του έρωτα. Ένα από αυτά είναι να το «παίζετε» αδιάφοροι, ενώ «μέσα» σας «καίγεστε»! Ενώ φοβάστε οτιδήποτε είναι άγνωστο, παραδόξως έλκεστε σεξουαλικά από εκκεντρικούς τύπους ατόμων, «διαφορετικούς» και «μη συνηθισμένους». Ζείτε την σεξουαλικότητά σας αντικομφορμιστικά και ελεύθερα και το μόνο που σας φοβίζει είναι να μη χάσετε την ελευθερία σας. Σας αρέσουν οι εκπλήξεις και οι απροσδόκητες καταστάσεις. Ο σύντροφός σας πρέπει να αγαπάει την περιπέτεια με όλες του τις αισθήσεις για να μπορείτε να συνυπάρξετε. Σας αρέσει να ανανεώνεστε ερωτικά. Σας διεγείρει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και επιθυμείτε συνεχώς καινούργιες και διαφορετικές εμπειρίες.  Τα χάδια και η τρυφερότητα έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας, όπως επίσης και οι φαντασιώσεις σας.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου καταφτάνει στη ζωή σας  για να αλλάξει την καθημερινότητά σας και να πλουτίσει την ατζέντα της αισθηματικής ζωής σας. Το φαινόμενο σας βρίσκει λίγο αγχωμένους, τουλάχιστον όσον αφορά στην καριέρα σας, -αφού έχετε αποφασίσει ήδη κάποιες αλλαγές στα δεδομένα- αλλά και στα οικονομικά σας. Ίσως προβληματιστείτε για κάτι καινούργιο ή αποφασίσετε για μια νέα εργασία. Κάποιες αλλαγές ακόμα και στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα σας ανανεώσουν και ψυχικά. Οι διαφοροποιήσεις πάντως που δρομολογούνται αυτό το διάστημα σχετίζονται με τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Νέα Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στον τομέα που αντιπροσωπεύει για σάς τα κοινά περιουσιακά στοιχεία και τα κοινά οικονομικά συμφέροντα. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση για δάνειο ή να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν επιχορηγήσεις και άλλες μορφές οικονομικής στήριξης. Ιδιαίτερη εύνοια δέχονται τα δημιουργικά σχέδια αλλά και τα προσωπικά σας. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε μια ρομαντική έλξη για ένα πρόσωπο, η σχέση όμως θα παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο. Δυναμικοί και αποφασιστικοί, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε με ευκολία τα μικρά προβλήματα και να βελτιώσετε τις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οι αρμονικές γωνίες που σχηματίζουν οι πλανήτες με το φαινόμενο, υπόσχονται να στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Πολύ σύντομα θα κάνετε νέες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που θα αλλάξουν με όμορφους τρόπους τη ζωή σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Νέα Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου στον Τοξότη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τις αποδόσεις σας και να κερδίσετε την αναγνώριση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε και με τον τομέα της φυσικής σας κατάστασης, να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής. Οι καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο σάς αναγκάζουν να βρείτε το δικό σας δρόμο και να διαπρέψετε σε οτιδήποτε αποφασίσετε να ασχοληθείτε. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι θαυμάσια, οι προοπτικές όμως για βελτίωση είναι καλές.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα στον φιλικό σας Τοξότη, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή σας. Μέσα στις επόμενες μέρες όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Ερωτισμός, μαγνητισμός και διάθεση για ζωή δίνουν το καλύτερο στίγμα και εσείς τον καλύτερο εαυτό σας απέναντι στους άλλους. Μέσα από γεγονότα και διαδικασίες, προωθείτε τους επαγγελματικούς στόχους σας. Ωστόσο αν πρόκειται να ασχοληθείτε με οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες, θα πρέπει να προσέχετε, καθώς θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 22 του μήνα στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Το νεογέννητο φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού σας και τις συνθήκες διαβίωσής σας. Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε μεγάλες δαπάνες, μπορείτε να επιστρατεύσετε το προσωπικό σας γούστο και το μεράκι σας. Πολλοί θα αναζητήσετε ένα καινούργιο σπίτι που θα καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας. Η καθημερινή ζωή σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα υπάρξουν και προκλητικές στάσεις ανθρώπων  απέναντι στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος και η Σελήνη περνούν ταυτόχρονα στο ζώδιο του Τοξότη και σχηματίζουν τη Νέα Σελήνη που τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθάει να δικτυωθείτε, να ενημερωθείτε, να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με έργα που απαιτούν ευελιξία. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και μπορείτε να διαπρέψετε και να ξεχωρίσετε. Επιπλέον από τις 28/11 μέχρι και τις 16/12, με την παρουσία του Ερμή στον ίδιο χώρο, μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διαμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Νέες γνωριμίες με αισθηματικές προεκτάσεις είναι επίσης πιθανές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη στις 22 Νοεμβρίου που διαμορφώνεται στον τομέα των οικονομικών σας, υπόσχεται νέες πηγές εσόδων μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο και συνιστά να είστε σε ετοιμότητα ώστε να εκμεταλλευτείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Δεδομένου ότι ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας,  δεν αποκλείεται μια νέα επαγγελματική πρόταση να υπόσχεται την πορεία που έχετε ονειρευτεί. Ο Ερμής που θα βρεθεί στον ίδιο τομέα από τις 28/11 μέχρι τις 16/12, ευνοεί επιχειρηματικές συμφωνίες και συμβόλαια ενώ μπορεί να σας φέρει χρήματα μέσα από ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Μεγάλη κινητικότητα αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 22 του μήνα. Το φαινόμενο θα αναδείξει την προσωπικότητά σας, θα σας παροτρύνει να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ενώ παράλληλα θα σας ανοίξει πόρτες και στον επαγγελματικό τομέα. Στις 28/11 επισκέπτεται και ο Ερμής τον αστερισμό σας για να σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεών σας. Μέχρι τις 16/12 που θα βρίσκεται εκεί, θα δημιουργηθεί περισσότερη κατανόηση με το σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα προσελκύσετε αρκετούς θαυμαστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Νοεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αρχίζετε να σκέφτεστε κινήσεις και αλλαγές που σας υπαγορεύει περισσότερο το ένστικτό σας παρά η λογική σας. Αυτό δεν απαραίτητα κακό, αφού το καινούργιο φεγγάρι τονίζει τη διαίσθησή σας και αναβιώνει επιθυμίες που σας κατευθύνουν σε νέα μονοπάτια. Με την διέλευση του Ερμή από τον ίδιο τομέα από τις 28/11 μέχρι τις 16/12, θα μπορέσετε να καταστρώσετε τα σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, που είναι περισσότερο εξασφαλισμένη αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα σχέδιά σας εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εβδομάδα, αφού με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Νοεμβρίου, εξασφαλίζετε την αποδοχή των ατόμων που έχουν κύρος και εξουσία. Σε συνδυασμό με την διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη από τις 28/11 μέχρι τις 16/12, μπορείτε να δρομολογήσετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές με στόχο την βελτίωση της θέσης και των οικονομικών σας. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με την Αφροδίτη στις 27, σας εξασφαλίζει την τύχη, που πέρα από τις προσπάθειές σας, είναι απαραίτητη.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η καριέρα σας έχει την απόλυτη προτεραιότητά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Νοεμβρίου, ευνοεί αλλαγές και νέα ξεκινήματα που θα συμβάλουν στην αναρρίχησή σας και στη βελτίωση των εσόδων σας. Αν ακόμα δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους, ο Ερμής από τις 28/11 μέχρι τις 16/12 μπορεί να σας φέρει όχι μόνο την ιδέα αλλά και τον τρόπο για να την προωθήσετε και να επωφεληθείτε. Αποφύγετε ωστόσο οποιαδήποτε ενέργεια στις 27 του μήνα, που το τετράγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, μπορεί να σας παραπλανήσει.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα