<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Νοεμβρίου-5 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 29 Νοεμβρίου-5 Δεκεμβρίου 2014
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με δυο αντικρουόμενες πλανητικές όψεις: το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και το εξάγωνο Άρη-Κρόνου. Η πρώτη όψη συνιστά να είμαστε επιφυλακτικοί σε λόγια και υποσχέσεις ενώ η δεύτερη σηματοδοτεί την επιτυχία των προσπαθειών μας. Στις 4/12, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις και την επισημοποίησή τους, καθώς και τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 5 Δεκεμβρίου φέρνει ανέλπιστες ειδήσεις, πληροφορίες και ευκαιρίες κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες). Τέλος, στις 5 Δεκεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 12/1/2015. Η νέα θέση του Άρη θεωρείται εκρηκτική, καθώς μπορεί να κορυφώσει την επαναστατικότητα που ήδη υπάρχει αλλά και να φέρει ανακατατάξεις στο παγκόσμιο σκηνικό. Σε προσωπικό επίπεδο οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την επιρροή.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο δικός σας πλανήτης-κυβερνήτης ο Άρης κάνει το πέρασμά του από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015 και είναι φυσικό να νιώθετε την ασφάλεια της γοητείας να επιστρέφει στη ζωή σας. Με όπλο τον φυσικό μαγνητισμό θα καταφέρετε να προσπεράσετε και τους πιο δύσκολους «αντιπάλους» σας, την ίδια ώρα που θα κερδίσετε νέους φίλους και συμμάχους.. Το ίδιο ισχύει και για την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Η διέλευση αυτή αποτελεί θαυμάσιο οιωνό για την πορεία και την εξέλιξη όλων των υποθέσεών σας. Αποφύγετε τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Λίγο τα επαγγελματικά, λίγο το αίσθημα του ανικανοποίητου, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, θα μαζευτούν αρκετά «λίγα» που θα σας προκαλέσουν παροδικούς «πονοκεφάλους» όσο καιρό ο Άρης θα βρίσκεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015, σε μια θέση παραδοσιακά δύσκολη για το ζώδιό σας. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, θα μπορέσετε τώρα να προωθήσετε με περισσότερο δυναμισμό τις απαιτήσεις σας στη δουλειά και να αποκομίσετε κέρδη. Έχοντας σαφή επίγνωση για το τι επιθυμείτε και πως θα το αποκτήσετε, κάνετε γοργά βήματα για την κατάκτηση στόχων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη νέα θέση του Άρη στον αρμονικό Υδροχόο από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015 έχετε κάθε λόγο να πλημμυρίζετε από αισιοδοξία, αφού τώρα ξεκινά η δική σας εποχή. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες για να αποδείξετε τα ταλέντα σας και να διακριθείτε. Πολλοί από εσάς θα φέρετε εις πέρας μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση και θα κερδίσετε την εκτίμηση ατόμων κύρους στον εργασιακό σας χώρο. «Κέρδη» αναμένονται στο χρηματιστήριο του έρωτα, καθώς ο Άρης κάνει ακόμα και τα πιο τρελά ερωτικά σας όνειρα πραγματικότητα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την απομάκρυνση του Άρη από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ηρεμείτε αρκετά, αφού ξεμπερδεύετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από γκρινιάρηδες συνεργάτες και περίεργες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο σας. Εκνευρισμοί τέλος λοιπόν, ωστόσο από τη νέα του θέση ο Άρης θα πρέπει να σας κάνει προσεκτικούς στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Μάλιστα, μπορεί η νέα θέση στον Υδροχόο από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015 να μην πραγματοποιεί όλες τις φαντασιώσεις σας στον ερωτικό τομέα, βοηθά πάντως αφάνταστα στην καθιέρωση ενός καλύτερου κλίματος στη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Άρης που «μετακομίζει» στον Υδροχόο προσδίδει άρωμα «πολέμου» στις σχέσεις σας, καθώς από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015 θα επισκεφτεί τον αντίστοιχο, νευραλγικό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Με τον κόκκινο πλανήτη σε αυτήν την περίεργη για εσάς θέση καλό θα είναι να μάθετε να συγκρατείτε τα νεύρα σας και να αποφύγετε να πείτε λόγια που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με αγαπημένα πρόσωπα. Από την άλλη, θα νιώθετε πολύ καλύτερα, καθώς το πλανητικό τοπίο «ξεκαθαρίζει» και οι όψεις των πλανητών σας «συμφέρουν» από κάθε άποψη.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Άρης από τη νέα θέση του στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας. Από τη μία πλευρά, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί μέσα στο χώρο της δουλειά σας, ωστόσο από την άλλη όμως θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και αποτελούν το καθημερινό σας «βασανιστήριο». Ο πλανήτης της ζωτικότητας και της σεξουαλικότητας υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και κατάρριψη των προσωπικών «ρεκόρ» σας σε κάθε είδους …άθλημα. Ωστόσο θα χρειαστεί να ρίξετε τους τόνους και να μην απαντάτε σε προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου στις 5 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 12/1,2015. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τις αυξημένες υποχρεώσεις σας και να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας, στα παιδιά σας αλλά και σε δραστηριότητες που όχι μόνο σας ευχαριστούν αλλά ως δια μαγείας αυξάνουν και τα εισοδήματά σας. Ο Άρης μπορεί να φέρει επίσης έναν κεραυνοβόλο έρωτα στους αδέσμευτους του ζωδίου, γεγονός που ενισχύεται από το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 του μηνός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας  Άρη από τον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, θα πραγματοποιηθεί από τις 5/12 μέχρι τις 12/1, γεγονός που θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας προς το σπίτι και την οικογένεια. Όσο κι αν αυτή η εξέλιξη δεν σας ικανοποιεί, θα πρέπει να «φορέσετε» το πιο όμορφο χαμόγελό σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χωρίς εντάσεις και γκρίνιες. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα εξάλλου, συμπεριλαμβάνεται και η γιορτινή περίοδος που απαιτεί να είστε μονιασμένοι. Όσο για τον φόρτο εργασίας που συσσωρεύεται, ίσως η «δουλειά στο σπίτι» βοηθήσει την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο πολεμοχαρής Άρης περνά στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 5 Δεκεμβρίου και απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή μέχρι και τις 12/1 που θα ολοκληρώσει την πορεία του. Παρόλο που η γωνία που διαμορφώνει με το ζώδιό σας δεν είναι αρνητική, καλύτερα να φυλάτε τα ρούχα σας για να έχετε τα μισά, παρά να ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου. Αποφύγετε λοιπόν εντάσεις και καυγάδες και εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή αυτής της διέλευσης για να επικοινωνήσετε, να κλείσετε συμφωνίες, να προγραμματίσετε τις χειμερινές διακοπές σας αλλά και να ερωτευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο από τις 5/12 μέχρι τις 12/1/2015 στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και η συνέπεια που σας χαρακτηρίζει, δεν σας επιτρέπει να τις αγνοήσετε. Παρά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της πορείας του θα εισπράξετε χρήματα που δεν περιμένετε, καλό θα είναι να πάρετε τα μέτρα σας και για τυχόν απώλειες που δεν υπολογίζετε. Το μέτρο λοιπόν είναι απαραίτητο όχι μόνο για να αντεπεξέλθετε αλλά και για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας που είναι αυξημένες αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 5/12 τονίζει τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας και σας παρακινεί να δραστηριοποιηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να κατακτήσετε νέους στόχους. Μέχρι τις 12/1/2015 που θα βρίσκεται εκεί, θα πρέπει να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία που θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη διετία και που μπορεί να σας αποφέρει μεγάλα οφέλη. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Ήλιο στις 5/12 ενισχύει την τύχη σας και φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο από τις 5/12 μέχρι και τις 12/1/2015 σας παροτρύνει σε εσωτερικές διεργασίες που σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τα λάθη σας και να προγραμματίσετε νέα σχέδια που θα συμβάλουν στην βελτίωση των εσόδων σας. Ωστόσο, με την συγκεκριμένη θέση του Άρη στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σας θα πρέπει να παραμείνετε στον σχεδιασμό και να μην προβείτε ακόμα σε κινήσεις. Πρωτοποριακές δραστηριότητες που θα ανοίξουν το δρόμο της επιτυχίας, μπορούν να προέλθουν και από ιδέες που γεννιούνται κάτω από μυστικότητα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα