<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 8– 14 Νοεμβρίου 2014

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 8– 14 Νοεμβρίου 2014


Στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28 του μήνα. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στα οικονομικά μας αλλά και στην ερωτική μας ζωή, θέματα που θα πάρουν μια καλύτερη τροπή, αφού κατά το πλείστον ο Ερμής θα σχηματίσει θετικές γωνίες, με πρώτο το τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στις 12 Νοεμβρίου. Ο Άρης από το συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω, πρόκειται να διαμορφώσει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11 και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 13 του μήνα, όψεις που συνδέονται με μαζικά ατυχήματα και απώλειες που προκαλούν θλίψη όπως υποδεικνύει και η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/11. Τέλος το τετράγωνο Ήλιου-Δία στις 14/11 δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, συνιστά όμως να αποφεύγουμε τις υπερβολές στις κινήσεις μας. Οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες είναι τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτής της εβδομάδας.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου και εσείς θα ασχοληθείτε με μια σημαντική επένδυση. Οι όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας ο Άρης στις 11 και στις 13 σας προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση, αν και σε γενικές γραμμές τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα για εσάς. Βρίσκεστε ανάμεσα σε αξιόλογες επιλογές και μάλλον σας είναι δύσκολο να επιλέξετε. Στις 12 Νοεμβρίου το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε το καλύτερο για σας ή θα σας φέρει κάτι καινούργιο στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τον Ερμή να περνά από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου η περίοδος είναι αρκετά σημαντική για την πορεία των επαγγελματικών και των αισθηματικών σχέσεών σας. Απρόβλεπτα γεγονότα και αναπάντεχες αποκαλύψεις στις 11 και στις 13 του μήνα θα γίνουν αιτία να αλλάξετε τις απόψεις σας αναφορικά με σχέσεις και φιλικές γνωριμίες. Φροντίστε να τακτοποιήσετε αισθηματικές εκκρεμότητες. Αν κάτι δεν πήγε καλά, προσπαθήστε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας. Κρίνεται πάντως σκόπιμο να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το διάστημα αυτό σας βρίσκει πανέτοιμους να βάλετε σ’ εφαρμογή τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Παρόλο που  κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες θα σας καθυστερήσουν για λίγο,  θα τις ξεπεράσετε και θα καταφέρετε να βρείτε τον δρόμο προς την επιτυχία. Ο Δίας από τον φιλικό Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε χρήσιμες επαφές, ενώ με τον δικό σας πλανήτη-φετίχ τον Ερμή να περνά από τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και να πετύχετε έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Είστε έτοιμοι να κάνετε αλόγιστες σπατάλες, προκειμένου να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Η μέθοδος αυτή ωστόσο δεν θα αποδώσει, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τα χρήματα δεν …αγοράζουν την ευτυχία. Είναι καλύτερα να δείξετε το ενδιαφέρον σας με άλλους τρόπους και σίγουρα θα βρείτε ειλικρινή ανταπόκριση. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου και θα φέρει νέους θαυμαστές. Προτιμήστε τη διασκέδαση από τις κοινωνικές επισκέψεις, μια ευχάριστη συζήτηση από έναν αντίλογο και ξεχάστε τους προβληματισμούς. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι σχέσεις σας φαίνονται «μπερδεμένες», ωστόσο με τον Δία στο ζώδιό σας πολλοί από εσάς ζείτε μια απολαυστική περίοδο. Αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι θα δεθείτε ακόμα περισσότερο με το σύντροφό σας. Κάποιοι από σας μάλιστα, θα αποφασίσετε να προχωρήσετε περισσότερο από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου όταν ο Ερμής θα περάσει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και θα σας ωθήσει στη συμβίωση. Η προσπάθεια και η καλή διάθεση θα διορθώσουν τις καταστάσεις που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα στον οικογενειακό  χώρο σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο δικός σας Ερμής που θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου τονίζει την επικοινωνιακή σας δεινότητα και ανεβάζει την αισιοδοξία σας στα ύψη. Οι πλανήτες σας προσδίδουν εμπιστοσύνη και φέρνουν τύχη στη σχέση σας. Οι δυνατότητες εξέλιξης είναι πολλές, με τη διαφορά όμως ότι οι επιλογές σας πρέπει να είναι προσεκτικές και όχι προκλητικές, ιδιαίτερα γύρω στις 11 και στις 13 του μήνα.  Οι θαυμάσιες δημόσιες σχέσεις και η τύχη στις διαπραγματεύσεις θα είναι το διαβατήριο σας για μία μεγάλη επαγγελματική επιτυχία.   

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Πολλοί από σας μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας, χάρη στο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα. Καλό θα είναι ωστόσο να παραμείνετε προσγειωμένοι και να αποφύγετε τις σπατάλες καθώς στο τέλος της εβδομάδας, οι επιρροές που δέχεστε θα σας κάνουν να χάσετε το μέτρο και κατά συνέπεια να υποστείτε απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Μετά τον Ήλιο και την Αφροδίτη που σας αναζωογονούν με την παρουσία τους στο ζώδιό σας, ο Ερμής θα βρεθεί στον δικό σας αστερισμό από τις 9 έως τις 28/11, για να σας χορηγήσει τη λογική, έτσι ώστε να λύσετε τυχόν προβλήματα και να διαμορφώσετε καινούργιες απόψεις για κάποια άτομα που σας προκαλούν αντικρουόμενα συναισθήματα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στις 13, σας φέρνει σε πλεονεκτική θέση τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στις συνεργασίες σας, αφού με την εμπειρία και την ωριμότητά σας μπορείτε να χειριστείτε κάθε κατάσταση προς όφελός σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Ερμής επισκέπτεται τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 9 έως τις 28 Νοεμβρίου και σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και εσωστρεφείς. Το συγκεκριμένο διάστημα θα νιώσετε μια τάση φυγής και αν οι συνθήκες σας επιτρέψουν μια σύντομη άδεια από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, θα επιδιώξετε να απομονωθείτε –μόνοι σας ή με το σύντροφό σας- ώστε να προετοιμάσετε τα νέα σχέδια που κυοφορείτε. Ένα ρομαντικό ταξίδι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, μπορεί να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις για το μέλλον της σχέσης σας ή να σας εμπνεύσει για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό από τις 9 Νοεμβρίου η δουλειά σας αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη και να παρουσιάζει καλύτερες προοπτικές. Μέχρι τις 28 του μήνα, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο χαλαρή και η ζωή σας αποκτά νέα ενδιαφέροντα που διεγείρουν το πνεύμα και τις αισθήσεις σας και επιπλέον σας δημιουργούν κίνητρα για νέες δραστηριότητες. Στις 13/11 το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Ουρανό, συνιστά προσοχή. καθώς απρόσμενα γεγονότα  στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία ή και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο τομέας της καριέρας σας που είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την παρουσία του Ερμή που θα βρεθεί εκεί από τις 9 μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμερίσετε άλλα καθήκοντα και υποχρεώσεις και να αφοσιωθείτε εξ ολοκλήρου στη δουλειά σας, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, μπορεί να πυροδοτήσει μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σας, όχι όμως χωρίς κόστος στην προσωπική σας ζωή, όπου θα πρέπει να υποστείτε τις διαμαρτυρίες του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνά στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο που θα κρατήσει μέχρι τις 28 του μήνα. Το διάστημα αυτό οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να ολοκληρώσετε πνευματικές εργασίες, να ταξιδέψετε αλλά και να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας ωστόσο χρειάζονται προσοχή, καθώς με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 13, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες «εκπλήξεις». Αποφύγετε επίσης να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα από όσα αντέχετε, έτσι ώστε να μη δείξετε ασυνέπεια.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα