Αφροδίτη στον Τοξότη – Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα

Αφροδίτη στον Τοξότη

Στις 16 Νοεμβρίου – ώρα 21.03 – η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη θέση θεωρείται καλή για την Αφροδίτη, αφού την κάνει πιο αισιόδοξη, χαρούμενη, περιπετειώδη και εξωστρεφή. Έτσι, πρόκειται για μια θετική περίοδο κατά την οποία μπορούμε να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας και να δούμε την όμορφη πλευρά της ζωής, πέρα από τα όποια προβλήματα μας δημιουργούν ανασφάλεια. Ο Τοξότης που είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τα ταξίδια, θα ωθήσει πολλούς να προγραμματίσουν αποδράσεις που θα τους βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα τους δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες κουλτούρες, έθιμα και φιλοσοφίες. Οι επαφές με άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα, οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις  ευνοούνται περισσότερο αυτό το διάστημα.
Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα

Στις 16 Νοεμβρίου επίσης – ώρα 15.57 – διαμορφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, ενώ μπορεί επίσης να συμβάλλει στην αναβίωση παλιών δεσμών και ιδιαίτερα δεσμών στους οποίους το σεξ αποτελούσε το κυρίαρχο στοιχείο. Το πάθος θα είναι εμφανές και στις σχέσεις που ήδη υπάρχουν αλλά και σ’ αυτές που θα δημιουργηθούν το ερχόμενο τριήμερο.
Η όψη αυτή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) καθώς και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς). 

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για σένα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες ή και σχέσεις που θα αποδειχθούν επωφελείς αλλά και να αυξήσεις σημαντικά τα εισοδήματά σου.  Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή να δημιουργήσεις έναν δυνατό δεσμό με ένα άτομο που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα. Επιπλέον, στις 16 Νοεμβρίου διαμορφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, που μπορεί να σου φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία το ερχόμενο τριήμερο, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 16 Νοεμβρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Η διέλευση αυτή πρόκειται να φτιάξει την ψυχολογία σου και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, καθώς θα σε βοηθήσει να δεις όλα τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να προκύψουν και πραγματικές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να ξεκινήσεις μια εργασία που σου ταιριάζει ή να ενδώσεις σε έναν πειρασμό που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σου. Αν διατηρείς ήδη μια μόνιμη σχέση, αυτή θα γίνει πιο δυνατή και πιο έντονη αυτή την περίοδο. Με τη συγκεκριμένη διέλευση μπορείς επίσης να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία. Την ίδια μέρα το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, ίσως σου φέρει μια είδηση που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό, η οποία θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ  Δίδυμε, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο πολικό ζώδιο του Τοξότη και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον σύντροφό σου, σε κάποια συνεργασία ή σε άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όπου θα προσπαθήσεις να βρεις νέες ισορροπίες και να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα. Η διέλευση αυτή μπορεί να σου επιφυλάσσει ευχάριστες αλλαγές ή ίσως και κάποιες εκπλήξεις που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου και το πάθος σου για το σύντροφό σου. Σε περίπτωση που ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει από τη πρώτη στιγμή και γρήγορα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, πρόκειται να δώσει μια ώθηση στα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, οι συνθήκες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βελτιωθούν αισθητά και εσύ ο ίδιος θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να είσαι πιο αποδοτικός χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δουλειά σου μάλιστα μπορεί να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον ίσως και εξαιτίας κάποιου φλερτ που θα αναπτυχθεί και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Με την αυξημένη ενεργητικότητά σου μπορείς επίσης να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τονώσει ακόμα περισσότερο τον οργανισμό σου. Ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, προοιωνίζει και το εξάγωνο του Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, το οποίο εκτός των άλλων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κλείσεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευνοϊκό διάστημα για σένα, κατά το οποίο θα αντλείς χαρά από οπουδήποτε, ακόμα και μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς αναμένεται να σου φέρουν μεγαλύτερη προβολή και ικανοποίηση. Η διέλευση αυτή όμως σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να τονώσεις τη σχέση σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, ένας νέος έρωτας αναμένεται να φωτίσει τη ζωή σου. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς και στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Η διέλευση αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου και θα καταναλώσεις ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου προκειμένου να το καλλωπίσεις και να το ομορφύνεις. Με την ταυτόχρονη βελτίωση των αποδοχών σου μάλιστα, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες πολυτελείς αγορές ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείς και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Αν διατηρείς μια σχέση που σε ικανοποιεί, η συμβίωση ή και ο γάμος με τον αγαπημένο σου, μπορεί να προγραμματιστεί αυτό το διάστημα. Αν πάλι σε απασχολεί ένας παλιός έρωτας, τώρα μπορεί να υπάρξει αναζωπύρωση. Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, επιφυλάσσει νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους Παρθένους, που έχουν όλες τις προοπτικές να σταθεροποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για σένα, αφού η Αφροδίτη θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και δημοφιλή και θα σου δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείς με άτομα με τα οποία θα αναπτύξεις σταθερούς δεσμούς φιλίας. Αν μάλιστα είσαι αδέσμευτος, κάποια από αυτές τις γνωριμίες θα σε προσελκύσει και ερωτικά με αποτέλεσμα να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τη συγκεκριμένη περίοδο θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου ή και να προγραμματίσεις σύντομες αποδράσεις που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, το οποίο επιπλέον μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη μιας αγοραπωλησίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, τα οποία πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά. Έτσι, ίσως επιδοθείς στο αγαπημένο σου shopping therapy, αγοράζοντας πολυτελή πράγματα όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους αγαπημένους σου. Παράλληλα και ο σύντροφός σου ίσως σου προσφέρει δώρα που θα έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία και θα σου ενισχύσουν το αίσθημα της ασφάλειας. Μια ξεχωριστή γνωριμία αναμένεται και για τους ελεύθερους Σκορπιούς, ενώ δεν αποκλείεται να επιτευχθεί και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα την ίδια μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Με τη διέλευση αυτή αρχίζεις να ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, να βρίσκεις τη γνωστή σου εξωστρέφεια και να απολαμβάνεις το ενδιαφέρον των γύρω σου. Η αίσθηση της περιπέτειας γίνεται ακόμα πιο εμφανής, γεγονός που σε ωθεί να βγεις από το καβούκι σου και να αποδεχτείς προσκλήσεις για διασκεδάσεις. Η αλλαγή της διάθεσής σου θα γίνει αντιληπτή και στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου θα φροντίσεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και φυσικά να λάβεις τα εύσημα που σου αναλογούν. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό ή το φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνεις έναν απολογισμό τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σου όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα λάθη σου και να τα διορθώσεις, προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον, ή ακόμα να προσχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, ίσως είναι προτιμότερο να κινηθείς παρασκηνιακά και να μην αποκαλύψεις τις προθέσεις σου τουλάχιστον σε πρόσωπα που δεν εμπιστεύεσαι, ώστε να έχεις την επιτυχία που εγγυάται το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Στον αισθηματικό τομέα, η συγκεκριμένη διέλευση ίσως σε παροτρύνει να αναζητήσεις έναν έρωτα από το παρελθόν που δεν έχει βγει από τη καρδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια θετική διέλευση, που θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις στόχους και όνειρα χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες συναναστροφές. Αν μάλιστα μέσα στις επιθυμίες σου συμπεριλαμβάνεται και ένα ταξίδι ή ακόμα και η μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα, ίσως τώρα καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις. Η διέλευση αυτή ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή να δημιουργήσεις ένα δυνατό δεσμό στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Εύνοια όμως αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, χάρη στο εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, η Αφροδίτη πραγματοποιεί τη διέλευσή στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου και να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα. Το διάστημα αυτό, οι ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο θα αυξηθούν και αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τις «αρπάξεις» χωρίς δισταγμό αλλά παράλληλα και χωρίς να παρασυρθείς από ανεδαφικές υποσχέσεις. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διέλευση θα σε κάνει περισσότερο αποδοτικό είναι αρκετό για να εξασφαλίσεις μια σταθερή ανοδική πορεία. Επιπλέον, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην άνοδό σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την αξίζεις. Μια αξιόλογη βελτίωση στις αποδοχές σου θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις κάποιες οφειλές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί επίσης να προγραμματιστεί χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK