<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ερμής στον Σκορπιό - Αφροδίτη τετράγωνο με Δία

Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Ερμής στον Σκορπιό - Αφροδίτη τετράγωνο με Δία

Ερμής στον Σκορπιό

Στις 9 Νοεμβρίου – ώρα 01.09 – ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου. Η νέα θέση του Ερμή μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους όχι μόνο για τα θέματα που μας απασχολούν προσωπικά, αλλά και για τα θέματα που αφορούν ένα μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις σ’ αυτή την πορεία του, αποτελεί ένα θετικό στοιχείο που μπορεί να επιφέρει μια ανάκαμψη στα οικονομικά ή και οικονομικές ελαφρύνσεις. Η εσωστρέφεια και ο μυστικισμός ωστόσο θα είναι πιο έντονα αυτό το διάστημα, καθώς ο Ερμής στο Σκορπιό μας κάνει περισσότερο καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Δεδομένου ότι ο Σκορπιός σχετίζεται και με το σεξ και με το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν παλιές σχέσεις ή να δημιουργηθούν νέα πάθη που μπορεί και να είναι παράνομα ή να πρέπει να διατηρηθούν κρυφά.
Η νέα θέση του Ερμή, ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) αλλά και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Αφροδίτη τετράγωνο με Δία

Την ίδια μέρα – ώρα 22.41 – η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία. Το γεγονός ότι πρόκειται για δυο ευεργέτες πλανήτες, μειώνει δραστικά τα αρνητικά χαρακτηριστικά του τετραγώνου και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να αποδειχθεί μια θετική όψη. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές που υποβάλλονται από τον επεκτατικό Δία, αλλά και η υπερβολική μυστικοπάθεια που βγάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού και που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις ή σε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα. Προσοχή συνιστάται και στις σπατάλες, αφού η συγκεκριμένη όψη αυξάνει τις καταναλωτικές μας τάσεις.
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).


ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να δεις πώς μπορείς να αντεπεξέλθεις καλύτερα.  Η αυξημένη αυτοσυγκράτησή σου, θα σε βοηθήσει να μειώσεις περιττές σπατάλες και να κάνεις μια πιο σωστή διαχείριση που μακροπρόθεσμα θα σε βγάλει από αδιέξοδα. Το ίδιο διάστημα, μπορείς να επενδύσεις χρήματα σε μια δημιουργική εργασία που πρόκειται να σου αποφέρει κέρδη στο μέλλον. Στον ερωτικό τομέα, θα μπορέσεις να σκεφτείς πιο ψύχραιμα τους λόγους που σε «απομακρύνουν» από το σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία. Ένα νέο πάθος για τους αδέσμευτους Κριούς υποδεικνύει το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η διέλευση του Ερμή από το πολικό ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιείται από τις 9 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και ειδικότερα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Το διάστημα αυτό, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και μπορεί ο ένας να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει πιο ουσιαστικά τον άλλο. Αν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα, ίσως ο σύντροφός σου ή κάποιο άλλο οικείο σου άτομο, σου προσφέρει μια καθοριστική βοήθεια, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα αναπτύξεις έναν δυνατό δεσμό. Το τετράγωνο που διαμορφώνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία την ίδια μέρα, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και μια αγοραπωλησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 9 Νοεμβρίου στον έκτο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα επαγγελματικά σου, όπου θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις μια καλύτερη προοπτική. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης μιας καινούργιας εργασίας, κάποιες νέες γνωριμίες θα σου προσφέρουν ευκαιρίες που θα ταιριάζουν απόλυτα στις προσδοκίες σου. Επιπλέον, θα αναπτύξεις μια νέα αρμονία με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ θα ενδιαφερθείς περισσότερο και για την προσωπική σου εμφάνιση και ίσως υιοθετήσεις ένα νέο στυλ που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, είναι πιθανό να αναδείξει ένα φλερτ μέσα από το χώρο της εργασίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 9 Νοεμβρίου, εγκαινιάζει μια ενδιαφέρουσα περίοδο για σένα φίλε Καρκίνε, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό, η ζωή σου θα γίνει πιο όμορφη, αφού η αυξημένη δημιουργικότητα αλλά και ο έρωτας θα σε βγάλουν από τη καθημερινή ρουτίνα. Στον επαγγελματικό τομέα μάλιστα, είναι πολύ πιθανό κάποιες ιδέες σου να αποδειχθούν ιδανικές για την αύξηση της πελατείας σου και κατ’ επέκταση και των εσόδων σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις περιττές σπατάλες στις οποίες μπορεί να σε ωθήσει το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα αποκτήσει περισσότερη ένταση και ζωντάνια και ίσως προγραμματίσεις και κάποιες σύντομες αποδράσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, μια νέα γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα, που μπορεί να είναι κάπως πιεστικό για σένα, καθώς θα αναγκαστείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια, να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου ή και να αναζητήσεις μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας αποτελεί επίσης μια πιθανότητα που μπορεί να σε ικανοποιεί, έχει όμως και αυξημένες απαιτήσεις που σου στερούν χρόνο από άλλες σημαντικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Δίας από το ζώδιό σου, με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, συνιστά να επιδιώξεις την ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και του σπιτιού ώστε να αποφευχθούν περιττές εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 9 Νοεμβρίου στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Η διέλευση αυτή πρόκειται να αυξήσει τις δραστηριότητές σου, να σε παροτρύνει να κάνεις περισσότερες επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα αλλά και να δώσει μια ώθηση στη καριέρα σου. Σύντομες μετακινήσεις, που μπορεί να σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις, ίσως γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου. Το διάστημα αυτό, οι ευχάριστες ειδήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και πέρα από την προσωπική ικανοποίηση ίσως σου αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια σημαντική γνωριμία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, ίσως όμως χρειαστεί να μείνει κρυφή για κάποιο διάστημα, όπως προστάζει το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος του Ερμή στον τομέα των οικονομικών σου από τις 9 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό, θα παρατηρήσεις ότι τα χρήματα έρχονται πιο εύκολα προς το μέρος σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καινούργιες ευκαιρίες για κέρδη που θα σε «ξελασπώσουν» από διάφορες υποχρεώσεις. Αυτές οι εξελίξεις μάλιστα ίσως σου δώσουν την ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι ή και να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους Ζυγούς, μια γνωριμία που μπορεί να γίνει αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας που είναι απαραίτητη για σένα. Τέλος, με το τετράγωνο που διαμορφώνει η δική σου Αφροδίτη με τον Δία την ίδια μέρα, η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι πολύ πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Ο πλανήτης της λογικής αυτό το διάστημα, θα σε κάνει περισσότερο οξυδερκή και εύστροφο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς με τον καλύτερο τρόπο επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αλλά και να κάνεις πιο φλογερή τη σχέση σου. Καλό θα είναι ωστόσο, να τηρήσεις το μέτρο, καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει την ίδια μέρα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Δία, ίσως τονώσει τόσο την αυτοπεποίθησή σου που προβάλλεις παράλογες απαιτήσεις. Νέες γνωριμίες που θα βρεθούν στο δρόμο σου, μπορούν επίσης να σου ανοίξουν το δρόμο για νέα επιτεύγματα, γι’ αυτό καλό είναι να μην τις αγνοήσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, φρόντισε να αποδεχτείς φιλικές προσκλήσεις για εξόδους, καθώς τώρα μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με λαμπρές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο ίσως θελήσεις να απομακρυνθείς από τα φώτα των προβολέων και να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου, προκειμένου να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις για την μελλοντική σου εξέλιξη. Αν μάλιστα, διατηρείς μια εργασία που δεν σε ικανοποιεί ή ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων, η ενδοσκόπηση αυτή ίσως είναι και απαραίτητη, προκειμένου να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες της επιτυχίας που έτσι κι αλλιώς σε περιμένει την περίοδο των γενεθλίων σου. Στον αισθηματικό τομέα, η αναζωπύρωση μιας σχέσης, ή ένας έρωτας που θέλεις να κρατήσεις κρυφό, θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου. Ένα ταξίδι αυστηρά prive μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης χάρη στο τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Νοεμβρίου, εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο αρκετά ενδιαφέρουσα κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να εξασφαλίσεις ένα θετικό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σου. Μέχρι και τις 27 του μήνα, που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια ή να ασχοληθείς με ένα συλλογικό έργο που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα έσοδα από την εργασία σου είναι επίσης πιθανό να αυξηθούν αυτό το διάστημα, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποια σχέδια που μπορεί και να σχετίζονται με το εξωτερικό. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία την ίδια μέρα, μπορεί να αναδείξει ένα ερωτικό πάθος με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, η διέλευση του Ερμή από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 9 μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου και αποτελεί για σένα μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το κλίμα στα επαγγελματικά σου. Η λογική που σου προσδίδει ο Ερμής αυτό το διάστημα, μπορεί πράγματι να αποτελέσει το κλειδί στη λύση των προβλημάτων που σου έχει δημιουργήσει ο Κρόνος και να σε ωθήσει να κάνεις την κίνηση ματ. Φυσικά θα πρέπει να δρας με προσοχή και χωρίς εγωιστικά κίνητρα προκειμένου να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, αν και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές που υποβάλλει το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία και να γίνεις πιο συγκαταβατικός σε τυχόν παράπονα του συντρόφου σου. Μια νέα συνεργασία μπορεί επίσης να δημιουργηθεί με αυτή την όψη.

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 9 Νοεμβρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα, αρκετά θετικό για σένα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις, να οργανωθείς και να συλλέξεις πληροφορίες που θα καθορίσουν την πορεία σου. Τα ταξίδια αυτή την περίοδο, μπορεί να αποδειχθούν όχι μόνο ψυχαγωγικά αλλά και δημιουργικά, καθώς θα σου προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες που θα μπορέσεις να εφαρμόσεις ακόμα και στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό σου. 
myastro.gr 


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα