<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13-19 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13-19 Δεκεμβρίου 2014
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία και το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που διαμορφώνονται στις 14 του μήνα, είναι οι θετικές όψεις της εβδομάδας, που ωστόσο  επισκιάζονται από το  τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που γίνεται για άλλη μια φορά ακριβές στις 15/12.  Η όψη αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει αρκετές ανατροπές και ρήξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Οικονομικά προβλήματα, παγκόσμιες αναταραχές, βία ή και φυσικές καταστροφές είναι πιθανό να αποκορυφωθούν αυτό το διάστημα, ενώ όσοι ανήκουν στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/4, 3/7 και 5/10, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Προσοχή χρειάζεται και η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 17/12 μέχρι τις 5/1/15 που είναι πιθανό να μας κάνει περισσότερο ισχυρογνώμονες και εγωιστές.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Έχετε  ξεκινήσει εδώ και καιρό να σκέφτεστε την αναμόρφωση της ζωής σας και ήρθε καιρός να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Καθώς το τετράγωνο ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Ουρανό -που φιλοξενείτε στον αστερισμό σας- κορυφώνεται για άλλη μια φορά στις 15 του μήνα οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, αφού αλλιώς σκέφτεστε κάποια πράγματα και αλλιώς θα εξελιχθούν. Ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές, που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσετε, έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξετε τα αρχικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Το εξάγωνο που σχηματίζει η δική σας Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 14 του μήνα υπόσχεται να σας φέρει καινούργιες γνωριμίες που θα κάνουν την καθημερινότητα συναρπαστική και πιο ρομαντική. Η Αφροδίτη απογειώνει τη γοητεία και το μαγνητισμό σας. Είτε είστε ελεύθεροι είτε διατηρείτε σχέση, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στους πειρασμούς με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Το γεγονός αυτό θα αλλάξει τις προοπτικές στην προσωπική σας ζωή και αρκετοί από σας θα μπείτε σε διλήμματα. Τελικά όμως θα καταφέρετε να κάνετε την επιλογή σας και να κατασταλάξετε σε μια μόνιμη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται στις 14 του μήνα σηματοδοτεί μια περίοδο πολύ ευνοϊκή για σάς, καθώς θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο και κάποιοι από σας θα δημιουργήσετε μια επαγγελματική βάση σε μια άλλη χώρα ή θα ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Είναι επίσης πιθανόν ένα άτομο που προέρχεται από το εξωτερικό, να σας παρακινήσει να συγκατοικήσετε μαζί του. Με την έμφαση στον έβδομο ηλιακό οίκο σας η πορεία των σχέσεών σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα τις ήμερες που ακολουθούν.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα σας αφορά άμεσα, αφού η πορεία της καριέρας σας αλλά και των σχέσεών σας θα σας απασχολήσουν έντονα. Παρόλο που γνωρίζετε  τις δυνατότητές σας και είστε πρόθυμοι να αγωνιστείτε, θα συναντήσετε ανατροπές που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Εκείνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να χάσετε το στόχο σας και να εμπλακείτε σε θέματα δευτερεύουσας σημασίας. Η κατάσταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον, απαιτεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά σας, έχει περισσότερο ανάγκη από την παρουσία σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το επταήμερο που ακολουθεί προβλέπεται πολύ θετικό, καθώς με το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 14 του μήνα οι πλανήτες φαίνεται ότι είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα. Είναι αυτονόητο ότι τίποτα δεν θα σας «χαριστεί» ωστόσο στις προσπάθειές σας, δεν θα αντιμετωπίσετε σοβαρά εμπόδια. Ανάλογες συνθήκες θα επικρατήσουν και στα οικονομικά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο οι σχέσεις που διατηρείτε θα παραμείνουν αρμονικές. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα σας ωθεί να προχωρήσετε σε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η προθυμία σας να ικανοποιήσετε τους πάντες, θα φέρει καλά αποτελέσματα, θα εξαντλήσει όμως τον οργανισμό σας, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο -όταν σας το επιτρέψουν οι συνθήκες - να αφιερώσετε ένα μέρος του χρόνου σας αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σας. Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Η αισιοδοξία και η θετική σας διάθεση, σας καθιστούν παραγωγικούς, με αποτέλεσμα να πετύχετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση καθώς επίσης και μια αύξηση των αποδοχών σας μέσα σε μια δύσκολη περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται για άλλη μια φορά στις 15 Δεκεμβρίου, θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά σας. Έτσι, μέχρι και το τέλος του χρόνου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις που θα σας πληγώσουν ή και σοβαρές οικονομικές απώλειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η διέλευση του Ερμή από τον Αιγόκερω από τις 17/12 μέχρι και τις 5/1, μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο, ειδικά αν είστε έτοιμοι για αμοιβαίες υποχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ουρανό στις 15 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί σοβαρές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πολλοί από σας ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο ζωής σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, ωστόσο αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό. Στις 17/12 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5/1, γεγονός που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα όποια προβλήματά σας με περισσότερη ευελιξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 15 Δεκεμβρίου, κυριαρχεί στον αστρολογικό χάρτη της ερχόμενης εβδομάδας και πρόκειται να δημιουργήσει ανατροπές στα εισοδήματά σας μέχρι και το τέλος του μήνα. Ωστόσο, με τη βοήθεια της Αφροδίτης αλλά και του Ερμή που θα βρεθεί στον τομέα των οικονομικών σας από τις 17/12 μέχρι τις 5/1, η λογική θα πρυτανεύσει και θα σας συγκρατήσει από αυθόρμητες και άσκοπες σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε να ασκήσετε πίεση στον σύντροφό σας ενώ αν είστε αδέσμευτοι, προσέχετε τις γνωριμίες με άτομα που θα προσπαθήσουν να σας «καλουπώσουν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει στις 15 Δεκεμβρίου τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση μέχρι και το τέλος του χρόνου. Πρόκειται ωστόσο για μια επιρροή που σκοπό έχει να σας απαλλάξει από καταστάσεις που δεν εξελίσσονται όπως πρέπει και να σας παροτρύνει να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας αλλά και να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Με σύμμαχο την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά και τον Ερμή από τις 17/12 μέχρι τις 5/1, οι δυσκολίες θα σας φανούν παιχνιδάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 15 Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σας Ουρανός διαμορφώνει άλλη μια φορά τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σας φέρνει ξανά αντιμέτωπους με επαγγελματικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Το γεγονός ότι στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου βρίσκεται η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής από τις 17/12 μέχρι τις 5/1, ίσως σας ωθεί σε μια επιλεκτική απόσυρση που θεωρείτε ότι σας απαλλάσσει από προβληματισμούς. Η καλύτερη τακτική ωστόσο, είναι να περάσετε στην αντεπίθεση, να συζητήσετε και να διεκδικήσετε ότι σας αναλογεί. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Τα οικονομικά προβλήματα εντείνονται ακόμα περισσότερο από αυτή την εβδομάδα, αφού το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 15/12, μπορεί να φέρει δυσάρεστες εκπλήξεις στα εισοδήματά σας, γεγονός που συνιστά να είστε ιδιαίτερα φειδωλοί μέχρι και το τέλος του χρόνου. Με την είσοδο του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορείτε να εξοικονομήσετε επιπλέον κέρδη, τα οποία όμως γρήγορα θα εξανεμιστούν αν δεν προσέξετε. Αντίθετα, εύνοια αναμένεται στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορείτε να γεφυρώσετε διαφορές με το σύντροφό σας, ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία όσοι είστε αδέσμευτοι.
Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα