<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20-26 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20-26 Δεκεμβρίου 2014Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Το ζώδιό σας κυβερνάται από τον Κρόνο γι’ αυτό και αρκετά συχνά τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σας, μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο μη αποδεκτά από το κοινωνικό σας περιβάλλον, ωστόσο δεν παίζουν με τα αισθήματά σας. Η σεξουαλική ζωή σας ίσως να ξεκίνησε κάπως δυσάρεστα - και αυτό μπορεί να είναι η αιτία που δεν φανερώνετε το πάθος και τα αισθήματά σας – ή να άργησε να ξεκινήσει. Πολλές φορές η λογική σας «παγώνει» το ξεκίνημα του πάθους. Θα πρέπει να μάθετε σταδιακά πως να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, να απελευθερώσετε τα βαθύτερα ένστικτα και τις ανομολόγητες επιθυμίες σας, να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας σας. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος σας δίνει την δυνατότητα της αλλαγής του ψυχισμού σας με την πάροδο του χρόνου. Τα γούστα σας στην αγάπη είναι απρόβλεπτα. Έχετε ανάγκη για συναισθηματική επαφή και μπορεί να αντιδράτε ποικιλοτρόπως.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Εκμεταλλευτείτε τα Χριστούγεννα και τις αργίες για να αναθερμάνετε φιλίες και να συνάψετε νέες πολύτιμες κοινωνικές γνωριμίες. Το διάστημα αυτό θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τις εξελίξεις που φέρνει στα επαγγελματικά σας η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 22 του μήνα στον τομέα της καριέρας σας. Οι αλλαγές που συντελούνται αυτό το διάστημα στον εργασιακό χώρο σας, θα σας βγουν τελικά σε καλό, αρκεί να ελέγχετε την παρορμητική σας διάθεση. Με τον Κρόνο στον αρμονικό Τοξότη από τις 23/12 τα δημιουργικά σχέδιά ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ κέρδη προκύπτουν μέσα από ταξίδια.    

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 22 του μήνα, τα φετινά Χριστούγεννα θα συνοδευτούν από χαρές, ικανοποιήσεις και ψυχική ανάταση. Μια σχέση που δεν έχει ξεχαστεί θα ανανεωθεί, ένα νέος έρωτας θα σας αναστατώσει και για πολλούς ο πελαργός ετοιμάζεται να σας επισκεφθεί. Όσοι αποφασίσετε να περάσετε αυτές τις ημέρες εκτός των «τειχών», προετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις στη διάρκεια των μετακινήσεων και των ταξιδιών σας. Ο Κρόνος που περνά στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου σας καλεί να είστε φειδωλοί σε υπερβολικά έξοδα.     

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Καθώς ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης, ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Αιγόκερω  «κοντράρεται» με τον Ουρανό και έρχεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Με αυτή την όψη, στη διάρκεια των Χριστουγέννων γίνεστε αρκετά ανυπόμονοι, υπερφίαλοι, ενθουσιάζεστε εύκολα και παράλληλα βιάζεστε, βιάζεστε πολύ! Μην αφήνετε το άγχος να σας «χαλάει» τη διάθεση, αφού με τη Νέα Σελήνη στις 22 και την είσοδο του Κρόνου στον πολικό Τοξότη στις 23/12 θα πρέπει να μάθετε να «σπεύδετε βραδέως». Μόνον τότε οι υποθέσεις σας θα πάρουν το δρόμο της επίλυσής τους.    

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν σε μια περίεργη φάση, καθώς τα συναισθήματά σας εναλλάσσονται εξαιτίας των αντιφατικών όψεων που σχηματίζουν οι πλανήτες που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Μάλιστα, με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου, ο τομέας των σχέσεών σας «κλέβει» την παράσταση. Συνυπάρχουν οι καλές προοπτικές για τους συνετούς, αλλά και κάποιες αναπόφευκτες δοκιμασίες για τους ευαίσθητους και αιώνια ρομαντικούς που θα «ατσαλώσουν» τις σημαντικές σχέσεις σας. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου και μέχρι τον Ιούνιο θα σταθεροποιήσετε επαγγελματικές υποθέσεις που σας απασχολούν.    

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον Δία στο ζώδιό σας οι επαγγελματικές προσδοκίες και οι επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα. Στη διάρκεια των Χριστουγέννων μάλλον θα πάτε «κόντρα» στο πνεύμα των ημερών που απαιτούν χαλάρωση και σπιτική θαλπωρή και θα δοθείτε με οίστρο στη δυναμική προώθηση των σχεδίων σας.  Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις γύρω στις 22 του μήνα σχετικά με μια νέα συνεργασία ή μια επαγγελματική συμφωνία. Μάλιστα, με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου όλες οι επιτυχίες θα έχουν τη σφραγίδα της διάρκειας στο χρόνο. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την παρουσία του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα Χριστούγεννα θα έχουν έντονα ερωτικές αποχρώσεις. Για πολλούς θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή ενός αγαπημένου προσώπου και για άλλους ένα νέο ξεκίνημα, μέσα από μια σημαντική γνωριμία. Μέσα από τον έρωτα, θα εμπνευστείτε για να πετύχετε στόχους και να πραγματοποιήσετε όνειρα ζωής. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε είναι στη διαχείριση των οικογενειακών σας, στο χώρο δράσης του Κρόνου, που κάνει το «δοκιμαστικό» πέρασμά του από τον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι τις 15 Ιουνίου.    

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 22 Δεκεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον οικογενειακό τομέα για το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και σας παροτρύνει να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο και  αρμονικό κλίμα όπως επιβάλλει αυτή η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός ωστόσο είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 23/12. Η νέα του θέση σας ευνοεί σαφώς περισσότερο, καθώς σας απαλλάσσει από οικονομικά προβλήματα και αποκαθιστά την αισθηματική σας ζωή, ενώ αν είστε αδέσμευτοι υπόσχεται γνωριμίες που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 22 Δεκεμβρίου, σας βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων, καθώς σας επιτρέπει να συναναστραφείτε με φίλους και συγγενείς ή και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να «νιώσετε»  περισσότερο αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα. Ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σας στις 23/12 και εισέρχεται στον τομέα των οικονομικών σας όπου θα παραμείνει σε πρώτη φάση μέχρι και τις 15/6. Το διάστημα αυτό μπορεί να απαιτούνται μεγαλύτερες προσπάθειες για την εξασφάλιση του επιούσιου,  ωστόσο τα αργά και σταθερά βήματα αναμένεται να συμβάλλουν στην δημιουργία μιας σταθερής οικονομικής βάσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η συνήθειά σας να σχετίζετε τα Χριστούγεννα με ανταλλαγές δώρων, μπορεί να επιφέρει απώλειες στα οικονομικά σας, η Νέα Σελήνη ωστόσο στις 22/12, σας βοηθά να βρείτε νέες πηγές εσόδων το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και να αποκαταστήσετε τη «ζημιά».  Ο Κρόνος κάνει μια «δοκιμαστική» είσοδο στο ζώδιό σας από τις 23/12 μέχρι τις 15/6, γεγονός που θα επηρεάσει την προσωπικότητά σας, θα περιορίσει τον αυθορμητισμό σας και θα σας κάνει πιο εγκρατείς. Επιπλέον ο Κρόνος θα σας διδάξει το μάθημα της σωστής οικονομικής διαχείρισης και στη συνέχεια θα ανταμείψει ανάλογα τις επιδόσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας και η Νέα Σελήνη στις 22 Δεκεμβρίου σας καλούν να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αναζητήσετε τον έρωτα που θα μπορέσει να σας συντροφεύσει στη ζωή σας.  Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι σύντομες ρομαντικές αποδράσεις θα τονώσουν ακόμα περισσότερο τον έρωτά σας. Σημαντική επιρροή ωστόσο αποτελεί και η είσοδος του κυβερνήτη σας Κρόνου στον Τοξότη από τις 23/12 μέχρι τις 15/6. Το διάστημα αυτό, ο προσωπικός απολογισμός, η ενδοσκόπηση και η συνειδητοποίηση των πραγματικών σας «θέλω» θα γίνει αυτοσκοπός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Μια εσωτερική αφύπνιση ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου με τη διαμόρφωση της Νέας Σελήνης. Έτσι, μέσα στο χαλαρό πρόγραμμα αυτών των γιορτινών ημερών,  θα μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και θα προετοιμαστείτε για το μεγάλο άλμα που θα κάνετε γύρω στα γενέθλιά σας. Σημαντικό ρόλο στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας θα διαδραματίσει και η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα της καριέρας σας και η είσοδός του στον  Τοξότη από τις 23/12, που θα φέρει στο δρόμο σας άτομα τα οποία θα σας νουθετήσουν και θα υποστηρίξουν τα νέα σας ξεκινήματα. 

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Η Νέα Σελήνη στις 22 Δεκεμβρίου σας βρίσκει έτοιμους να γιορτάσετε αυτές τις γιορτινές μέρες με την παρέα εκλεκτών φίλων αλλά και να σχεδιάσετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Η επίτευξη των φιλοδοξιών σας μπορεί να φαίνεται εύκολη αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να προσέχετε, αφού ο Κρόνος θα επισκεφθεί τον τομέα της καριέρας σας από τις 23/12 μέχρι και τις 15/6. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διαπρέψετε, σίγουρα όμως απαιτείται πειθαρχία, υπομονή και εντατική προσπάθεια. Ο Κρόνος μπορεί να θεωρείται «τιμωρός», στην πραγματικότητα όμως, ανταμείβει γενναιόδωρα όσους το αξίζουν.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα