Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Δεκεμβρίου 2014- 2 Ιανουαρίου 2015
Στις 27 Δεκεμβρίου ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αναδεικνύει την γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών, μας κάνει πιο ρομαντικούς αλλά και πιο ευαίσθητους απέναντι στους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας. Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) θα νιώσουν πιο έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές νέες σχέσεις. Η νέα χρονιά ξεκινά με την αντίθεση Άρη – Δία, μια όψη που ευθύνεται για εντάσεις και ατυχήματα που προέρχονται κυρίως από βιασύνη. Συνιστάται λοιπόν να είμαστε πιο συγκρατημένοι – ακόμα και αυτές τις γιορτινές μέρες – και να αποφύγουμε υπερβολές που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), επηρεάζονται περισσότερο από τη συγκεκριμένη όψη. 

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Μια καινούργια πραγματικότητα έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνεται για εσάς, που γίνεται πιο αισθητή με την πρεμιέρα της νέας χρονιάς.  Το 2015 σας ανήκει δικαιωματικά αφού βρίσκει τον Δία και τον Κρόνο σε δυο θαυμάσιες ζωδιακές θέσεις για τον αστερισμό σας, στα πύρινα ζώδια του Λέοντα και του Τοξότη αντίστοιχα. Η νέα χρονιά κάνει την είσοδό της με έντονο και δυναμικό τρόπο. Την πρώτη Ιανουαρίου η αντίθεση ανάμεσα στο δικό σας πλανητικό κυβερνήτη, τον Άρη με τον Δία γίνεται αιτία για ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα δίχως -ευτυχώς- άσχημη χροιά. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με θαυμάσιες προοπτικές κάνει «ποδαρικό» στη ζωή σας το 2015. Τα δύσκολα χρόνια του Κρόνου περνούν στο παρελθόν και ένα αίσιο μέλλον διαγράφεται μπροστά σας. Οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς σας προετοιμάζουν για να δεχτείτε αλλαγές και να προβείτε σε αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική ζωή σας. Ανήκετε στους τυχερούς του 2015. Τα καλύτερα ωστόσο θα έρθουν στο δεύτερο μισό όταν ο τυχερός Δίας επισκεφθεί την Παρθένο και τον τομέα του έρωτα. Ακόμα και η αντίθεση Άρη-Δία την Πρωτοχρονιά  αποτελεί ευκαιρία για ανάπτυξη και επέκταση των ενασχολήσεών σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Απαλλαγμένοι από τις δύσκολες όψεις που σας ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια «δρασκελίζετε» το κατώφλι του 2015 ανανεωμένοι, με κέφι για δουλειά και δημιουργική διάθεση. Το γεγονός αυτό σας ωθεί να πετύχετε δύσκολους στόχους από τις αρχές του μήνα. Η αντίθεση Άρη-Δία  που σχηματίζεται την Πρωτοχρονιά στον τομέα της επικοινωνίας σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε δύσκολες οικονομικές εξισώσεις, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει τη libido σας. Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας απομακρύνει από δίπλα σας οτιδήποτε δεν έχετε ανάγκη, ενώ σας οδηγεί σε ένα νέο «μοντέλο ζωής».

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Σίγουρα η νέα χρονιά έχει να σας προσφέρει πολλά, καθώς οι μετακινήσεις των πλανητών προϊδεάζουν για πολύ θετικές εξελίξεις στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ισχυροί πλανητικοί «σύμμαχοι» όπως ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας στη διάρκεια του 2015 και να εδραιώσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι προκλήσεις. Μια από αυτές έρχεται να σας συναντήσει την Πρωτοχρονιά, όταν η αντίθεση Άρη-Δία «δοκιμάζει» την αντοχή των σημαντικών σχέσεών σας. Φανείτε προσεκτικοί και μην ενθουσιάζεστε με ένα ξαφνικό έρωτα. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το 2015 μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει καλύτερες προοπτικές στους περισσότερους τομείς. Βασικοί σύμμαχοί σας στην αυγή της νέας χρονιάς, ο Δίας μέσα από τον αστερισμό σας και ο Κρόνος στο φιλικό αστερισμό του Τοξότη, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη, η γοητεία σας «κτυπάει κόκκινο» και το παιχνίδι του έρωτα σας ανεβάζει στον έβδομο ουρανό. Το 2015 θα είναι μια από τις πιο τυχερές χρονιές, καθώς μια σειρά από πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στόχους και να πραγματοποιήσετε όνειρα ζωής. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Είστε από τους ευνοημένους της νέας χρονιάς, αφού μετά από αρκετό καιρό οι πλανήτες έχουν πάρει ή ετοιμάζονται να πάρουν θαυμάσιες θέσεις απέναντι στον αστερισμό σας. Βασικός χορηγός της τύχης σας, ο Δίας, θα ανταμείψει τους κόπους σας μέσα στο δεύτερο μισό του 2015, όταν θα περάσει στον αστερισμό σας. Για την ώρα, η πλανητική έμφαση στον Αιγόκερω καθώς και η αντίθεση Άρη-Δία την Πρωτοχρονιά προκαλούν αλλαγές και θετικές διαφοροποιήσεις στον τομέα της εργασία σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το μόνο που κινδυνεύετε να χάσετε είναι η ελευθερία σας! 

 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ευχάριστες προβλέπονται οι τελευταίες μέρες του χρόνου που σας βρίσκουν περιστοιχισμένους από οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα, ενώ και κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις σας κάνουν να αισιοδοξείτε. Η αντίθεση Άρη-Δία που διαμορφώνεται την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, δεν σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, καλό θα είναι όμως να αποφύγετε πάσης φύσεως υπερβολές που μπορούν να επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Αν προγραμματίζετε μια σύντομη απόδραση, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε μικρά ατυχήματα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορούν να ελπίζουν σε πολλές αξιόλογες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 27 Δεκεμβρίου υπόσχεται να κάνει ξεχωριστές τις τελευταίες μέρες του χρόνου, αφού σας επιτρέπει να «ξεσκάσετε», να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε ή και να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία αν παραμένετε αδέσμευτοι. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Δία την Πρωτοχρονιά ίσως σας αναγκάσει να παραστείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις και διαφορές τις οποίες θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Προσοχή απαιτείται και στα οικονομικά σας, καθώς το κλίμα των γιορτινών ημερών μπορεί να σας παρασύρει σε «γενναιοδωρίες» που δεν αντέχει η τσέπη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Μια ευχάριστη τροπή παίρνουν τα οικονομικά σας τις τελευταίες μέρες του χρόνου, γεγονός που σας επιτρέπει να τολμήσετε κάποιες σπατάλες για να στολίσετε το σπίτι σας και να υποδεχθείτε αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, ως γνήσιοι λάτρεις της περιπέτειας και των ταξιδιών, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι με το σύντροφό σας, που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Η αντίθεση Άρη-Δία που διαμορφώνεται ανήμερα την Πρωτοχρονιά, δεν σας επηρεάζει αρνητικά, καλό είναι όμως να μην παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολα σχέδια και να μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Στις 27 Δεκεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας διαμορφώνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που εντείνει τον ρομαντισμό σας και σας παροτρύνει να σχεδιάσετε ερωτικές αποδράσεις με το σύντροφό σας. Αν ανήκετε στους ελεύθερους Αιγόκερους, δύσκολα θα ξεφύγετε από τα δίχτυα ενός γοητευτικού ατόμου που σας πολιορκεί. Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα οικονομικά σας, καθώς η αντίθεση που διαμορφώνει ο Άρης με τον Δία ανήμερα την Πρωτοχρονιά, μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες που μάλλον δεν θα αξίζουν τον κόπο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 27 Δεκεμβρίου, εγγυάται ανάκαμψη στα οικονομικά σας, που σας είναι απαραίτητη αυτές τις γιορτινές μέρες, ενώ παράλληλα, βελτιώνει αισθητά και τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Η καινούργια χρονιά ωστόσο ξεκινά με την αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σας με τον Δία. Παρόλο που ο Δίας είναι ο «ευεργέτης» πλανήτης που δεν μπορεί να βλάψει, καλό θα είναι να αποφύγετε λεκτικές -και όχι μόνο- υπερβολές που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις και να κλονίσουν σχέσεις με άτομα που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στις 27 Δεκεμβρίου, γεγονός που ομορφαίνει όχι μόνο την καθημερινότητά σας αυτές τις γιορτινές μέρες αλλά και την εμφάνισή σας. Έτσι, όσοι είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να αποδεχτείτε φιλικές προσκλήσεις που μπορεί να σας επιφυλάσσουν μια σημαντική γνωριμία. Η αντίθεση Άρη-Δία που διαμορφώνεται ανήμερα την Πρωτοχρονιά, συνιστά να είστε εγκρατείς, να τηρείτε μέτρο σε όλες τις δραστηριότητές σας και επίσης να αποφύγετε ατασθαλίες που μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό αλλά και την ψυχολογία. 

4 comments

4 σχόλια:

 1. _______________./\.
  _____________ >___<
  _____________Ѽ./ Ѽ
  ___________;->( ɕѼ Ҩ .
  ___________@.♥ '(█) ♥ *$
  ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
  _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
  ____________>o*oѼ @.<
  _________o`Ѽ Q Ѽ Q Ѽ~@'
  ______♥.'Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @-.)'*
  ____Ѽ o (█) @ *Ѽ ɕҨ ‘♥ *(█)’Ѽ
  __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
  _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
  ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
  __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
  _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
  ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
  ___ * (Ѽ). ♥ * .Q.~ ♥- ♥Ҩ.0() Q ♥*'.
  _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ _Ѽ♥_(█)
  _____________▓▓▓▓▓
  __________ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________ ¡Feliz. Año. Nuevo!
  Espero que que el año que comienza sea un año lleno de éxitos.
  B. E. S. O. S... ★MaRiBeL★

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλη χρονια!
  Ευχομαι τα καλυτερα για το 2015!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλή Χρονιά και σε σένα Demi! Εύχομαι Υγεία, Αγάπη και Επιτυχίες!
   Πολλά φιλιά

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK