<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6-12 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6-12 Δεκεμβρίου 2014Πανσέληνος στους Διδύμους – Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 6 Δεκεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Ερμής την ίδια μέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και συμμετέχει με όψη αντίθεσης στην Πανσέληνο, γεγονός που αποτελεί μια αντικρουόμενη επιρροή και συνιστά προσοχή σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ανέλπιστες ευκαιρίες ή και να προκαλέσει απρόσμενες ρήξεις χωρίς επιστροφή. Η Πανσέληνος ευνοεί περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους). Στις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να λειτουργήσει θετικά στο ζώδιο του Κρόνου, καλό είναι το διάστημα αυτό να προσέχουμε περισσότερο τις σχέσεις μας αλλά και τα οικονομικά μας. Ωστόσο, τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες) ευνοούνται από τη νέα θέση της Αφροδίτης.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την Πανσέληνο στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων στις 6 του μήνα, η επικοινωνιακή σας δεινότητα βρίσκεται στο φόρτε της με αποτέλεσμα επιτυχημένες διαπραγματεύσεις. Την περίοδο αυτή δημιουργούνται και κάποιες ανασφάλειες που σας οδηγούν σε επιπόλαιες αποφάσεις και δηλώσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Μπορείτε να διεκδικήσετε όλα όσα σας ανήκουν, δίχως να  φτάσετε στα άκρα. Ηρεμήστε και βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 10 του μήνα και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου συντελεί στη βελτίωση του κλίματος στον χώρο της εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 6 Δεκεμβρίου στο γειτονικό ζώδιο των Διδύμων. Η καλή σας τύχη δεν σας εγκαταλείπει, αφού μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες το γεμάτο φεγγάρι αναμένεται να «απογειώσει» τα οικονομικά σας. Θαυμάσια και η νέα θέση της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου υπόσχεται καλύτερες ημέρες και …νύχτες για τα ερωτικά σας. Πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό και καταλυτικό ρόλο, ενώ αρκετά καλές δείχνουν και οι οικονομικές  απολαβές από τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ολόκληρο αυτό το διάστημα η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, στα ίδια όμως θα κυμαίνονται και η τάση για αντιπαραθέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τους συνεργάτες σας. Προφανής αιτία για όλα αυτά, η έντονη επιθυμία σας για διάκριση και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Υιοθετήστε μια πιο ήπια συμπεριφορά και ενεργείστε με διπλωματία. Με την Πανσέληνο στις 6 του μήνα στο ζώδιό σας πολλοί από εσάς κάνετε σχέδια για κάτι καινούργιο με θαυμάσιες προοπτικές. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αμβλύνονται οι οικονομικές μανούβρες που σας κούρασαν. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την Πανσέληνο στις 6 του μήνα θα καταφέρετε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα και με λίγη προσπάθεια θα περάσετε ένα θαυμάσιο επταήμερο αποφεύγοντας να απαντήσετε σε προκλήσεις από τους συνεργάτες και τα πρόσωπα που συναλλάσσεσθε στον χώρο της εργασίας σας. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά ενδιαφέροντά σας και εξετάστε με θετική σκέψη προτάσεις που μπορούν να σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη. Απολαύστε τα «καλούδια» που σας φέρνει η Αφροδίτη με την «εγκατάστασή» της στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών που γνωρίζει «πιένες» από τις 10/12 μέχρι και τις 3/1/2015!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Πανσέληνος στις 6 Δεκεμβρίου στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σημαντικές  ευκαιρίες για επέκταση στον επαγγελματικό τομέα που τονώνουν την αυτοπεποίθηση και ανεβάζουν τον δείκτη της αισιοδοξίας σας. Το γεμάτο φεγγάρι φέρνει στο δρόμο σας άτομα που έχουν τις δυνατότητες αλλά και τη θέληση να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 10 του μήνα νιώθετε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, μέσα από κοινωνικές γνωριμίες που σας ανοίγουν ορίζοντες και αναδεικνύουν  την πίστη στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Πανσέληνο στις 6 Δεκεμβρίου στον τομέα της καριέρας τολμήστε καινούργια ανοίγματα, νέες συνεργασίες και επαγγελματικά ταξίδια. Καιρός να δουλέψετε για τον εαυτό σας. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για όσους ξέρουν να λειτουργούν με διπλωματία, χωρίς να ανακοινώνουν ή να διατυμπανίζουν σχέδια και προγράμματα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, σε μια ιδιαίτερα καλή θέση με τον αστερισμό σας, η προσωπική γοητεία αλλά και η αυτοπεποίθησή σας βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που σας φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 6 Δεκεμβρίου αποτελεί μια θετική επιρροή, αφού σας παροτρύνει να δείτε τη ζωή πιο αισιόδοξα, να προγραμματίσετε ταξίδια που θα σας προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες και να επικοινωνήσετε με αγαπημένα άτομα που βρίσκονται μακριά. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς η δική σας Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 10/12 μέχρι τις 3/1. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να αναζητήσετε μια νέα στέγη ή να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η οικονομική ανασφάλεια που σας ταλαιπωρεί, τελειώνει οριστικά με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 6 Δεκεμβρίου. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Δία, πρόκειται να ενισχύσουν σημαντικά τα εισοδήματά σας ή ακόμα να σας φέρουν νέες πηγές εσόδων. Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 10 του μήνα, τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας παροτρύνει να κάνετε τις κατάλληλες επαφές και συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε μια ενδιαφέρουσα συμφωνία ή συνεργασία. Μέχρι τις 3/1 αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 6 Δεκεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, που προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους Τοξότες, η επισημοποίηση της σχέσης σας ή και μια απρόσμενη αλλά ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη θα αλλάξει τη ζωή σας ενώ αν ανήκετε στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει πλήρως. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 10/12 μέχρι και τις 3/1, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, όπου παρά τα σκαμπανεβάσματα που δέχονται, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μια νέα ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 6 Δεκεμβρίου, συνιστά να εξετάσετε τυχόν λεπτομέρειες στην εργασία σας που μπορούν να συμβάλλουν στην  αναρρίχησή σας. Το γεμάτο φεγγάρι είναι επίσης ιδανικό για να υιοθετήσετε ένα νέο στυλ ή να εφαρμόσετε διατροφικές συνήθειες που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σας. Εξάλλου η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιό σας από τις 10/12 μέχρι και τις 3/1, σας προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για να εξασφαλίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας, αλλά και για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 6 Δεκεμβρίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, αναγγέλλει μια ευχάριστη περίοδο κατά την οποία θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας και με δραστηριότητες που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για διασκεδάσεις, με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, από τις 10/12 μέχρι τις 3/1 η απομόνωση με μια καλή παρέα ίσωςταιριάξει καλύτερα στην ψυχοσύνθεσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 6 Δεκεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, μάλλον θα θελήσετε να επενδύσετε λίγα χρήματα προκειμένου να καλλωπίσετε το χώρο σας. Στις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνά στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τις αποδοχές σας μέσα από την εργασία σας, καλό θα είναι όμως να αποφύγετε σπατάλες που θα σας ζημιώσουν.
Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα