Ερμής τετράγωνο με Ουρανό - σύνοδο με Πλούτωνα

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Ερμής ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού, αφού διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3.31 και σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 8.53. Οι συγκεκριμένες όψεις, μπορούν να χαλάσουν το γιορτινό κλίμα της ημέρας, αφού ευθύνονται για ανατροπές, εντάσεις, ατυχήματα και δυσάρεστες ειδήσεις. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί στα λόγια και τις πράξεις μας και να αποφύγουμε να πυροδοτούμε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Πολλοί κίνδυνοι μπορούν να αποφευχθούν, αν επιστρατεύουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας και δεν ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Οι όψεις αυτές μπορεί επίσης να φέρουν αποκαλύψεις που θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα. Προσοχή χρειάζονται και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτές τις μέρες, καθώς η διάρκειά τους μάλλον θα είναι σύντομη. 
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2/1, 2/4, 4/7 και 5/10.


ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής ανήμερα τα Χριστούγεννα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα της ημέρας. Ξαφνικά γεγονότα ή μια ανατροπή στο πρόγραμμά σου θα σε κάνει πιο οξύθυμο και επιθετικό, γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης μια επαγγελματική εκκρεμότητα, να σε “καθηλώσει” στο χώρο της δουλειάς. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να ελέγξεις τα νεύρα σου αλλά και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα επεισόδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής ανήμερα τα Χριστούγεννα, δεν φαίνεται να είναι απειλητικές για σένα, αντίθετα μπορεί να σου φέρουν ειδήσεις που από τη μια θα είναι ευχάριστες, από την άλλη ίσως απαιτούν αλλαγές στα σχέδιά σου, όχι απαραίτητα την ημέρα που σχηματίζεται η όψη, αλλά μέσα στο ερχόμενο τριήμερο. Οι ειδήσεις μπορεί να αφορούν τη δουλειά σου, ένα ταξίδι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό ή ακόμα και την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης. Δεν αποκλείεται ακόμα, μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών, να επανέλθει και να αναζωπυρωθεί ένας παλιός σου έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό ανήμερα τα Χριστούγεννα, και ακόμα και μέσα σ’ αυτό το γιορτινό κλίμα, εντείνει την οικονομική και συναισθημαστική σου ανασφάλεια. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις πιο αναλυτικά την κατάστασή σου και να οργανώσεις σχέδια που πιστεύεις ότι θα αποδώσουν μελλοντικά. Η αναζήτηση της συναισθηματικής σου ισορροπίας, θα σε ωθήσει να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, ή ακόμα και να αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί. Ένας νέος έρωτας μπορεί επίσης να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής ανήμερα τα Χριστούγεννα, απαιτούν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός το ερχόμενο τριήμερο, τόσο απέναντι στον σύντροφό σου όσο και απέναντι σε συνεργάτες σου, καθώς ο αυξημένος εκνευρισμός που θα επικρατεί μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, απαιτεί προσεκτικές ενέργειες και στα επαγγελματικά σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές που πρέπει να χειριστείς με διπλωματία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, πρόσεξε τις νέες γνωριμίες που μπορεί να σε ενθουσιάσουν, αλλά δεν εγγυώνται διάρκεια.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που σχετίζονται με εμπόδια και ανατροπές. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, απρόβλεπτες καταστάσεις, μπορεί να σε αναστατώσουν και να αλλάξουν τα σχέδιά σου. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ουρανός σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, σε κάνει περισσότερο ευπροσάρμοστο και σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου τις εξελίξεις. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις τρόπο να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες, ακόμα και αν χρειαστεί να φτιάξεις ένα καινούργιο πρόγραμμα. Εξάλλου, ο σύντροφός σου ή και ένας νέος, ξαφνικός έρωτας, θα φροντίσουν γι’ αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό ανήμερα τα Χριστούγεννα, όψεις που προκαλούν διαρροές στα οικονομικά σου, αλλά παράλληλα σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις στο έπακρο αυτές τις γιορτινές μέρες. Το γεγονός ότι διαθέτεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο σου δίνει την ευκαιρία να βγεις περισσότερο με τον σύντροφό σου αλλά και να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα που ίσως τελικά σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, το ερχόμενο τριήμερο σου επιφυλάσσει μια καθοριστική γνωριμία ή την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής ανήμερα τα Χριστούγεννα, θεωρούνται αρκετά δύσκολες για το ζώδιό σου, καθώς είναι πιθανό να επαναφέρουν κάποια προβλήματα μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι απαραίτητο να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου και την ψυχραιμία σου, ώστε να μην οξύνεις περισσότερο το κλίμα. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτές τις μέρες, φρόντισε να κινείσαι νόμιμα ώστε να αποφύγεις πιθανές παραβάσεις που θα σου κοστίσουν. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, μπορούν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτές τις μέρες, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα αντέξουν στο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, όψεις που μπορεί να σε κάνουν πιο νευρικό και οξύθυμο και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Το γεγονός ότι οι ρυθμοί αυτών των ημερών είναι πιο έντονοι, ίσως σε αποπροσανατολίζει και σου δημιουργεί περισσότερη σύγχυση. Ένας σωστός προγραμματισμός που είναι απαραίτητος για να φανείς συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις σου, είναι δύσκολο να γίνει και ακόμα πιο δύσκολο να εφαρμοστεί. Μην αφήνεις το άγχος να σε κυριεύει και όλα θα πάνε καλά έστω και με λίγη καθυστέρηση. Εξάλλου, τα άτομα που είναι δίπλα σου διαθέτουν μεγάλη κατανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό ανήμερα τα Χριστούγεννα, όψεις που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές απώλειες στα οικονομικά σου, αν φερθείς απερίσκεπτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να “μιζεριάσεις” μέσα σ’ αυτό το γιορτινό κλίμα, μπορείς όμως να διασκεδάσεις και να ευχαριστηθείς χωρίς περιττές σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Η καλή παρέα εξάλλου που δεν θα σου λείψει αυτές τις μέρες είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για να περάσεις καλά. Ευχάριστες εξελίξεις σου επιφυλάσσει και η αισθηματική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου κάτω από τις πιο απρόβλεπτες συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει ανήμερα τα Χριστούγεννα σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, όψεις που μπορεί να χαλάσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα αυτών των ημερών. Το ερχόμενο τριήμερο λοιπόν, είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου και να συζητήσεις τις ανάγκες της, χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες. Ακόμα και αν η αιτία της έντασης είναι τα οικονομικά προβλήματα,  μπορούν να βρεθούν λύσεις όταν υπάρχει ομόνοια. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι οι μεγαλύτερες δυσκολίες έχουν περάσει και η νέα χρονιά εγγυάται καλύτερες προοπτικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής την ημέρα των Χριστουγέννων, με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, δεν αποτελούν απειλή για σένα, αφού ο κυβερνήτης σου Ουρανός βρίσκεται σε μια φιλική προς το ζώδιό σου θέση. Ωστόσο, το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να είσαι πιο φιλικός προς τους γύρω σου, κι αυτό γιατί ίσως η τάση για απομόνωση σε κάνει πιο αντικοινωνικό, κάτι που δεν ενδείκνυται αυτές τις μέρες. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη ησυχία, μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό και να το απολαύσεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μια έντονη νοσταλγία, μπορεί επίσης να σε παροτρύνει να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες που βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, τονίζουν την κοινωνικότητά σου και σε παροτρύνουν να βγεις περισσότερο αυτές τις μέρες και να συναντήσεις φίλους και γνωστούς. Ωστόσο, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής, με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό την ημέρα των Χριστουγέννων, συνιστούν προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού πέρα από τις υποχρεώσεις αυτών των ημερών, υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να αγνοηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα που θα ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό σου. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες, ώστε να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK