<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Κρόνος στον Τοξότη

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Κρόνος στον ΤοξότηΔυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18.34 ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού και περναέι στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2017, αφού επιστρέψει για ένα μικρό διάστημα (από 15/6 - 15/9/15) στο Σκορπιό. Το γεγονός ότι ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας που αντιπροσωπεύει το νόμο και τη νομιμότητα, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία αλλά και την αισιοδοξία, τις περιπέτειες και τα ταξίδια, μπορεί να μην ταιριάζει πολύ με τη συντηρητική και περιοριστική φύση του Κρόνου, ο συνδυασμός αυτός όμως μπορεί να λειτουργήσει θετικά καθώς θα εξισορροπήσει κατά κάποιο τρόπο τη διασκέδαση με τη πειθαρχία. Το διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε νομοθεσίες (που πιθανότατα θα γίνουν πιο δίκαιες) ενώ θα υπάρξει και πάταξη θρησκευτικών - παραθρησκευτικών προβληματικών οργανώσεων. Η ανώτερη μόρφωση θα αποκτήσει μια εξέχουσα σημασία, και μέσα από δύσκολες διαδικασίες θα υπάρξει μια αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε προσωπικό επίπεδο η νέα θέση του Κρόνου επηρεάζει την φιλοσοφία μας και μας βοηθά να αποκτήσουμε μια νέα αντίληψη πραγμάτων.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Κρόνου είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ενώ αντίθετα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) θα πρέπει να καταβάλλουν περισσότερες προσπάθειες, ώστε να δουν τα πραγματικά οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τον Κρόνο. 


ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η είσοδος του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου, βάζει τέλος σε οικονομικά αδιέξοδα και ταλαιπωρίες και εγκαινιάζει μια νέα -πολλά υποσχόμενη- περίοδο. Έτσι, τα επόμενα δυόμισι χρόνια - με εξαίρεση το διάστημα από τις 15/6/15 μέχρι τις 17/9/15 που θα βρεθεί και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού - πρόκειται να ζήσεις πολύ πιο ευχάριστες εμπειρίες τόσο στον τομέα της καριέρας σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Η απόκτηση μιας γνώσης, ενός πτυχίου καθώς και το εξωτερικό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για μια ανοδική πορεία. Παρόλο που η συγκεκριμένη θέση του Κρόνου ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σου, μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος απαιτεί και προσωπικές προσπάθειες, ώστε να σου προσφέρει τις ανταμοιβές που ονειρεύσαι. Η νέα θέση του Κρόνου ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, καθώς τώρα θα μπορέσεις να δημιουργήσεις περισσότερη σταθερότητα ή ακόμα και να προχωρήσεις σε μια μόνιμη δέσμευση. 

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα των σχέσεών σου, ξεκινά στις 23 Δεκεμβρίου σηματοδοτεί το τέλος των προβλημάτων της αισθηματικής σου ζωής. Η πορεία του στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που θα ολοκληρωθεί στις 20/12/2017, μπορεί να εντείνει τις οικονομικές σου ανασφάλειες, γεγονός ωστόσο που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις μια νέα αντίληψη ως προς το χρήμα και να υιοθετήσεις μια καλύτερη διαχείρηση. Η διαδικασία αυτή δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αφού ο Κρόνος χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρώσει το έργο του, γι’ αυτό άλλωστε και παραμένει τόσο καιρό σε κάθε ζώδιο. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποια διαστήματα μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας που θα σε οδηγήσουν σε σοβαρές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου ή να έρθεις αντιμέτωπος με κληρονομικά ζητήματα που απαιτούν δίκαια αλλά δύσκολα ξεκαθαρίσματα. Η νέα θέση του Κρόνου θα σε κάνει επίσης πιο επιλεκτικό στο σεξ, με αποτέλεσμα να μην ενδίδεις σε πειρασμούς που δεν εγγυώνται μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος επισκέπτεται τον τομέα των σχέσεών σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2017, με εξαίρεση το διάστημα από 15/6 - 17/9/2015. Η νέα του θέση θα δημιουργήσει νέες συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή, καθώς θα σε αναγκάσει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις σχέσεις σου και είτε να διακόψεις αυτές που δεν “προχωρούν” είτε να προχωρήσεις σε μια μόνιμη δέσμευση. Οι δεσμεύσεις μάλιστα που θα γίνουν κάτω από την συγκεκριμένη επιρροή, προορίζονται να πετύχουν και να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Διδύμους, ο Κρόνος μπορεί να σου φέρει μια αξιόλογη γνωριμία με σοβαρές προοπτικές, που ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στην αρχή της. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις νέους συνεταιρισμούς αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είσαι σίγουρος για το ποιόν των ατόμων που θα συνεργαστείς. Τέλος, δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μια σχέση από το παρελθόν, που δεν έχεις ξεπεράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, στις 23 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2017, με εξαίρεση το διάστημα από 15/6 έως 17/9/15. Η νέα θέση του Κρόνου απαιτεί να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα υπάρξουν αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις που δεν θα πρέπει να παραμελήσεις. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να αλλάξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και να υιοθετήσεις μια νέα στάση ζωής, καθώς πέρα από τις απαιτήσεις της δουλειάς σου θα πρέπει να προσέχεις και την υγεία σου. Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται κάπως δύσκολα, ωστόσο όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα δεις σημαντικά οφέλη όχι μόνο στα οικονομικά σου αλλά και στη φυσική σου κατάσταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας τα οποία με την κατάλληλη αγωγή μπορούν τώρα να περιοριστούν σημαντικά. 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει στο συμβατό πύρινο ζώδιο του Τοξότη και εγκαινιάζει την αρχή μιας νέας , εξαιρετικά θετικής περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 20/12/2017. Το διάστημα αυτό η αισθηματική σου ζωή θα αποτελέσει την πρώτη σου προτεραιότητα και αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, θα προχωρήσεις να την επισημοποιήσεις ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και το πρώτο σου παιδί. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, μια νέα γνωριμία θα δείξει από την αρχή ότι έχει σοβαρές προοπτικές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργηθεί μια σχέση μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή με κάποιο τρόπο να συνδυάσεις τον έρωτα με τη δουλειά. Εξάλλου, η νέα θέση του Κρόνου επηρεάζει θετικά και την εργασία σου καθώς σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργικό, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ανώτερη θέση ή να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ακόμα μεγαλύτερη εύνοια αναμένεται για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος ξεκινά την πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20/12/2017. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο, το ενδιαφέρον και οι υποχρεώσεις σου προς το οικογενειακό σου περιβάλλον και την ακίνητη περιουσία σου θα αυξηθούν και θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για σένα και την οικογένειά σου. Η νέα θέση του Κρόνου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου που σημαίνει ότι ο ελεύθερος χρόνος και οι διασκεδάσεις σου θα περιοριστούν αρκετά, από την άλλη όμως θα εκτιμήσεις περισσότερο κάποιες αξίες. Δεν αποκλείεται επίσης να δημιουργήσεις για πρώτη φορά τη δική σου οικογένεια και να δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στις νέες υποχρεώσεις σου. Τέλος, η απόκτηση ενός ακίνητου περιουσιακού στοιχείου είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί αν αυτό αποτελεί έναν μακροχρόνιο στόχο σου.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει τον τομέα των οικονομικών σου και περνάει στο πιο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2017. Η νέα του θέση είναι σαφώς πιο ευνοϊκή, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να εκφράσεις πιο υπεύθυνα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Παρόλο που ο Κρόνος φημίζεται για την περιοριστική φύση του, αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς σου θα έχει ως αποτέλεσμα να συσφίξεις τις σχέσεις σου με το άμεσο περιβάλλον σου και τους συγγενείς σου και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια έχοντας εξασφαλισμένη τη συμπαράσταση που μπορούν να σου προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Τέλος, και οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα είναι αξιόλογες και σοβαρές και μπορούν να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες σχέσεις φιλικές, επαγγελματικές ή και αισθηματικές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου στις 23 Δεκεμβρίου αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για σένα αυτό το διάστημα. Παρόλο που θα επιστρέψει για λίγο από τις 15/6 μέχρι και τις 17/9/15, μπορείς πια να αισιοδοξείς ότι οι δυσκολίες πέρασαν αλλά και ότι αυτά που κατέκτησαν έχουν αποκτήσει πια γερές βάσεις. Η είσοδός του ωστόσο στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, έρχεται να σε διδάξει ένα άλλο μάθημα: αυτό της σωστής διαχείρισης των οικονομικών σου. Μέχρι και τις 20/12/2017, τα έσοδά σου θα περάσουν από πολλά στάδια, γεγονός που θα σε αναγκάσει θέλεις δεν θέλεις να υιοθετήσεις μια πιο σωστή στάση απέναντι στο χρήμα. Είναι αλήθεια ότι ο Κρόνος μπορεί να σου φέρει κάποιες απώλειες, παράλληλα όμως θα σου φέρει και ευκαιρίες και στο τέλος από τη δική σου στάση θα κρίνει προς τα πού θα γύρει η ζυγαριά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλώς τα δέχτηκες, φίλε Τοξότη! Στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2017 με εξαίρεση το διάστημα από 15/6 μέχρι 17/9/15. Η είσοδός του στο ζώδιό σου, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να σε ανησυχεί, αφού είναι γνωστό ότι ο Κρόνος είναι ο μεγάλος κριτής των πλανητών και κρίνει πάντα δίκαια. Με λίγα λόγια, αν μέχρι τώρα οι προσπάθειές σου είναι συγκεκριμένες και στοχευμένες, ίσως ήρθε η στιγμή της δικαίωσης! Αν πάλι ανήκεις στα ανέμελα παιδιά του Δία που λίγο ανησυχούν για το αύριο, μάλλον ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά. Έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για να συγκεκριμενοποιήσεις τους στόχους σου και να ξεκινήσεις μια νέα πορεία που μπορεί να μην είναι εύκολη, είναι όμως απαραίτητη αν θέλεις να πας μπροστά. Πέρα από τους προσωπικούς στόχους σου, την καριέρα σου και τα οικονομικά σου, ο Κρόνος θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει και στον αισθηματικό τομέα με την εξέλιξη ή την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος περνάει στις 23 Δεκεμβρίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και εγκαινιάζει μια νέα περίοδο, ίσως κάπως πιο υποτονική αλλά και πιο φιλοσοφημένη. Μέχρι και τις 20/12/2017 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου, να εντοπίσεις τις κρυφές επιθυμίες και τους στόχους σου, να απαγκιστρωθείς πιο εύκολα από προβληματικές καταστάσεις και ανθρώπους βγάλεις στην επιφάνεια την πιο πνευματική σου πλευρά. Παρόλο που ο κυβερνήτης σου είναι πιθανό να σε κάνει ακόμα πιο συντηρητικό και εσωστρεφή, τα άτομα που θα παραμείνουν στο πλευρό σου θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα τον ψυχικό σου κόσμο. Η συγκεκριμένη διέλευση ωστόσο, δεν έχει σκοπό να σε απομονώσει από το περιβάλλον σου, αλλά να σε μάθει να δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες που είναι και οι πιο σημαντικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Κρόνος που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σου, περνάει στις 23 Δεκεμβρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2017.  Πρόκειται για ένα αρκετά θετικό γεγονός, αφού μετά από τις ταλαιπωρίες που υπέστη η επαγγελματική πορεία σου, τώρα θα μπορέσεις πιο εύκολα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και μάλιστα να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα που επιθυμείς. Πέρα από τις προσωπικές σου προσπάθειες, η νέα θέση του Κρόνου, υπόσχεται να σου φέρει την υποστήριξη σημαντικών προσώπων που μπορούν να σου ανοίξουν νέες πόρτες και προοπτικές που εγγυώνται ευημερία. Παράλληλα όμως, ίσως σε παροτρύνει και να διακόψεις κάποιες φιλίες που περισσότερο κακό σου κάνουν παρά καλό. Θετικές αναμένονται και οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα πάρει σοβαρή τροπή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 23 Δεκεμβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και περνάει σε μια πιο δύσκολη για σένα θέση, στην οποία θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2017. Η νέα του θέση επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, ο οποίος θα μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα. Οι προσπάθειές σου να καθιερωθείς στον επαγγελματικό στίβο, σίγουρα δεν θα είναι εύκολες και ίσως ακόμα πολλές φορές σκεφτείς την πιθανότητα να καταθέσεις τα όπλα. Ωστόσο, αυτό είναι το δίλημμα και η δοκιμασία που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ο Κρόνος μπορεί να σε εκτοξεύσει στην κορυφή, μόνο αν δεν σκύψεις το κεφάλι και δεν φοβηθείς να σταθείς και πάλι στα πόδια και να συνεχίσεις ακάθεκτα την πορεία σου. Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, όμως τίποτα στη ζωή δεν πετυχαίνεται εύκολα. Τέλος, η νέα θέση του Κρόνου, μπορεί να αναδείξει προβλήματα υγείας κάποιου ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα