Προβλέψεις για την εβδομάδα από 10-16 Ιανουαρίου 2015Στις 12 Ιανουαρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη δημιουργεί προβλήματα ή σκάνδαλα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο, (προβλήματα στη θάλασσα, πλημμύρες, πετρέλαιο.) ενώ σχετίζεται και με μαζικές αποδράσεις από φυλακές ή άλλα ιδρύματα. Σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο, τονίζει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό. Στις 13 και 14 η Αφροδίτη και ο Ερμής σχηματίζουν αντίστοιχα εξάγωνο με τον Ουρανό, όψεις που φέρνουν κεραυνοβόλους έρωτες, ευχάριστες ειδήσεις και άλλα τυχαία γεγονότα που κρύβουν εκπλήξεις. Τέλος, στις 15 του μήνα, ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο –μια εξαιρετικά δύσκολη όψη- που συνδέεται με πολέμους, βία και άλλες καταστροφές και που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους. Τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τον δικό σας Άρη στους Ιχθύς από τις 12/1 το «παρασκήνιο» εργάζεται υπερωρίες, ενώ παράλληλα εσείς θα προβείτε σε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων, ίσως ακόμα και μια αυτοκριτική που θα σας κάνει ακόμη καλύτερους. Από τη στιγμή που δείξετε συμβιβαστική διάθεση θα καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο σας. Η τύχη θα είναι μαζί σας και στη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν αφού με τα εξάγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ουρανό πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θαυμάσια η νέα θέση του Άρη για τον αστερισμό σας στο αρμονικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 12/1 τονώνει τη ζωτικότητά σας και απογειώνει την αυτοπεποίθησή σας. Καθώς θα βρίσκεται στον τομέα των φιλικών και των κοινωνικών σχέσεων, ο κόκκινος πλανήτης συνιστά να μη βιάζεστε να δείτε τα αποτελέσματα των κινήσεών σας, αφού θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, που θα σας βγουν σε καλό. Η υπομονή και η επιμονή σας θα τύχουν της ανάλογης ανταμοιβής. Το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα σας φέρει tete-a-tete με έναν νέο έρωτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο Ερμής και η Αφροδίτη από αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζουν ελπιδοφόρα εξάγωνα με τον Ουρανό στον Κριό και συνεχίζουν να σας προσφέρουν τυχερές ευκαιρίες για επέκταση στον επαγγελματικό χώρο σας, αλλά και για καλύτερες μέρες στην αισθηματική ζωή σας. Ωστόσο, με την είσοδο του Άρη στον τομέα της καριέρας σας από τις 12 Ιανουαρίου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με στωικότητα προκλητικές συμπεριφορές από τους συνεργάτες σας ή ακόμα και ορισμένα εμπόδια που καθυστερούν τις υποθέσεις σας. Στην περίπτωσή σας το «σπεύδετε βραδέως» αποτελεί τον «μπούσουλα» για τη επιτυχία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η περίοδος αυτή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ταξιδέψετε, προσέχοντας βέβαια όλες τις λεπτομέρειες των μετακινήσεών σας , λόγω του Άρη στον ένατο ηλιακό οίκο σας από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή του Άρη στον τομέα της δημιουργικότητας για να προωθήσετε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις και να αποκομίσετε ανάλογα οικονομικά οφέλη. Ένα ειδύλλιο «ψήνεται» στον εργασιακό χώρο σας. Τα θεαματικά εξάγωνα του Ουρανού με την Αφροδίτη και τον Ερμή στις 13 και 14 του μήνα θα σας αποφέρουν οικονομικά κέρδη μέσα από έκτακτες δραστηριότητες.    

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Άρης της ζωτικότητας αλλά και της …σεξουαλικότητας θα επισκεφθεί τον όγδοο-και τον πιο «σέξι» ηλιακό οίκο σας από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια ευτυχή συγκυρία, καθώς το διάστημα αυτό συμπίπτει με την καρδιά του χειμώνα και εσείς θα εφαρμόσετε με οίστρο το γνωστό: «κρύο, καιρός για δύο». Διοχετεύστε λοιπόν την ενέργεια που νιώθετε να σας πλημμυρίζει σε σπορ και σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και προτιμήστε τον έρωτα από τον πόλεμο. Αν είστε μόνοι εντείνετε την αναζήτηση παρτενέρ στις 13 και 14 του μήνα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την μετακίνηση του Άρη στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου και μέχρι τιε 20 Φεβρουαρίου καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δηλώσεις σας αλλά και στη γενικότερη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Να θυμάστε ότι «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Από τη νέα θέση του, ο κόκκινος πλανήτης θα πρέπει να σας κάνει πιο προσεκτικούς στη διαχείριση των σχέσεων και των συνεργασιών σας. σας. Η περίοδος αυτή θα ενεργοποιήσει ακόμη πιο έντονα την ανάγκη για νέες κατακτήσεις, ωστόσο είναι σκόπιμο να γίνετε εκλεκτικοί στις επιλογές σας.  

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς από τις 12/1 στρέφει το ενδιαφέρον σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, την καθημερινότητά σας και την υγεία σας. Μέχρι τις 20/2 που θα παραμείνει εκεί, θα υπάρξει αυξημένος φόρτος εργασίας αλλά και άφθονη ενέργεια που θα σας επιτρέψει να αντεπεξέλθετε. Καλό θα είναι ωστόσο να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και καταπονήσετε τον οργανισμό σας, ειδικά γύρω στις 15/1 με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο. Την ίδια μέρα, αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφό σας και διαφυλάξτε τα οικονομικά σας. Αναβάλλετε επίσης σημαντικές υπογραφές ή συμφωνίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο  Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων στις 12/1 και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά χαρούμενη περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις 20/2. Το διάστημα αυτό ο χώρος της εργασίας σας θα αποτελέσει πηγή διασκέδασης και δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένας φλογερός έρωτας σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι. Αν διατηρείτε ήδη μια σχέση, ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε στην επισημοποίησή της ή και να ξεκινήσετε τις προσπάθειες για ένα παιδί. Οι δημιουργικές δραστηριότητες ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα, αρκεί να αποφύγετε επικίνδυνα οικονομικά ρίσκα γύρω στις 15 του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 12 του μήνα ο Άρης περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/2. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια και να φροντίσετε για την ευημερία των αγαπημένων σας, σεβόμενοι παράλληλα τον προσωπικό τους χώρο. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη απαιτεί αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να μην διαταραχθεί η αρμονία, ιδιαίτερα στις 15/1 που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μια τυχαία συνάντηση ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας στις 13-14 του μήνα, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η διέλευση του Άρη από τους Ιχθύς από τις 12/1 μέχρι τις 20/2, βελτιώνει τις επικοινωνιακές ικανότητές σας και σας επιτρέπει να προωθήσετε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας. Η φιλική και συναισθηματική προσέγγιση που δείχνετε ακόμα και σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό, μπορεί να πυροδοτήσει και τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, ειδικά αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης. Ωστόσο, ο Άρης σε κάποιες περιπτώσεις θα σας κάνει και οξύθυμους ή επιθετικούς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε γύρω στις 15/1, αν δεν θέλετε να χαλάσετε τις εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς από τις 12/1 πρόκειται να δημιουργήσει αρκετές αλλαγές στα οικονομικά σας μέχρι και τις 20/2. Το συγκεκριμένο διάστημα, θα υπάρξουν σημαντικές αυξομειώσεις τις οποίες καλείστε να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και ψυχραιμία. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό και τη σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να απολαύσετε μια πολλά υποσχόμενη περίοδο γεμάτη κέρδη. Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας ή μια νέα ερωτική γνωριμία μπορεί τώρα να σας προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που λαχταράτε. Στις 15 του μήνα, αποφύγετε δοσοληψίες με άτομα που θεωρούνται αφερέγγυα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Άρης περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 12 του μήνα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσετε ότι έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα σας παροτρύνει να προχωρήσετε δυναμικά στην υλοποίηση των στόχων σας. Πραγματικά πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να μετακινήσετε βουνά, αρκεί να μην αφήσετε την ανυπομονησία να σας κυριεύσει. Αν μάλιστα σκέφτεστε αλλαγές, καλό θα είναι να τις σχεδιάσετε πολύ καλά, ενώ αν οι αλλαγές αφορούν τα επαγγελματικά σας  είναι προτιμότερο να μην το «τολμήσετε» μέχρι τις 15/1.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK