<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 17-23 Ιανουαρίου 2015

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 17-23 Ιανουαρίου 2015
Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Έχετε τη «σφραγίδα» του απρόβλεπτου και του επαναστάτη και στη σεξουαλική ζωή σας είστε άτομα χωρίς κόμπλεξ. Ζείτε την αγάπη χωρίς ταμπού και κανόνες και θέλετε να δοκιμάζετε συνεχώς καινούργιες εμπειρίες. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι και αυτός απαλλαγμένος από αναστολές για να μπορεί να μοιράζεται τις απολαύσεις μαζί σας. Η ζωή σας ταυτίζεται με την ανατροπή, και ως εκ τούτου ο τρόπος που ερωτεύεστε δεν είναι καθόλου παραδοσιακός: προτιμάτε τις σχέσεις με «προχωρημένα άτομα» ή τουλάχιστον εκείνες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα. Σας αρέσει να πειραματίζεστε σεξουαλικά, επιδεικνύοντας μια «αναρχική» συμπεριφορά και αυτό μπορεί να σοκάρει ένα σύντροφο που έχει παραδοσιακά γούστα. Έχετε πολλές φαντασιώσεις και σεξουαλικά πάθη, αλλά δεν θα πρέπει να μπερδεύετε τα συναισθήματα και να δημιουργείτε δεσμούς που βασίζονται μόνο στο πάθος. Με το έντονο σεξαπίλ σας κατακτάτε με ευκολία το αντικείμενο του πόθου σας.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στο αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου στις 20 του μήνα αναμένεται να δώσει νέο «αέρα» στις φιλικές και τις κοινωνικές επαφές σας. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα καινούργιο φίλο που θα ταιριάζει απόλυτα με σάς, θα πρέπει ωστόσο να είστε επιφυλακτικοί στις καινούργιες γνωριμίες και να μην «ανοίξετε» πρώτοι τα «χαρτιά» σας. Να θυμάστε ότι είναι θέμα χρόνου για να αποκαλύψετε τις προθέσεις «φίλων». Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 σας ωθεί να επανεξετάσετε φιλίες από το παρελθόν.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η Νέα Σελήνη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 20 Ιανουαρίου δείχνει πως υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά σας, ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν μέσα από «δημοκρατικές διαδικασίες». Όσο και αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται δύσκολο, αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε για μια ανανέωση στα εργασιακά δεδομένα έτσι όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δείτε καλοπροαίρετα τις αλλαγές και τις προκλήσεις και αντιδράστε ψύχραιμα. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 φέρνει στο δρόμο σας επαγγελματικές προτάσεις που αξίζουν μια δεύτερη ματιά.    

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη στο αρμονικό ζώδιο του Υδροχόου στις 20 του μήνα σας βοηθά να πάρετε δύσκολες, αλλά γενναίες αποφάσεις σχετικά με την πορεία μιας σημαντικής επαγγελματικής ή αισθηματικής σχέσης. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι μάλλον θα προχωρήσετε σε μια αλλαγή «πλεύσης» όσον αφορά στην ερωτική εξέλιξή σας. Οι πρώτοι θα πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας και οι δεύτεροι να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 κρίνεται σκόπιμο να προγραμματίζετε σχολαστικά τα ταξίδια σας.   

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της ασφάλειας στις 20 του Γενάρη θα σας δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με αισθηματική ή επαγγελματική χροιά. Προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καλό θα είναι να σκεφτείτε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις των κινήσεών σας. Ιδιαίτερα στα οικονομικά θα πρέπει να πιστοί στη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με νέες επενδύσεις, με χρηματοδοτήσεις και δάνεια, καλό θα είναι να εξεταστούν σοβαρά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 φέρνει ξανά στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις και επενδύσεις από το παρελθόν.   

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας στις 20 του μήνα θέτει σε προτεραιότητα όλο το φάσμα των σχέσεών σας. Το φαινόμενο, ίσως να μη σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες να θεραπεύσετε εντελώς τα «τραύματα» που προκλήθηκαν το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις σας. Σας βοηθά ωστόσο να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μην επαναλάβετε τα ίδια. Οι αδέσμευτοι θα επιδοθείτε στο προσφιλές σπορ του φλερτ. Μάλιστα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 θα έχετε συναντήσεις με ερωτικούς παρτενέρ που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν.  

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου «μιλά» στη γλώσσα της ….εργασίας σας. Το φαινόμενο που πραγματοποιείται στον αντίστοιχο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, βοηθά ώστε να καταστρώσετε σε πιο σταθερές βάσεις τα σχέδια και τα προγράμματά σας. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες, τα νέα και τις ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας και αφορούν άμεσα την καριέρα σας, ωστόσο φροντίστε να είστε σίγουροι για τις «πηγές». Με την ανάδρομη φορά του δικού σας Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 θα σας γίνουν προτάσεις για εργασία που είχατε απορρίψει πρόσφατα. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 20 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για τον αστερισμό σας, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και συμβάλει στο «στέριωμα» των δεσμών. Όσοι από εσάς παραμένετε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα υπεύθυνο άτομο, με το οποίο θα ξεκινήσετε μια κοινή πορεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2, δεν δημιουργεί προβλήματα, αφού συνήθως υποδεικνύει σχέσεις καρμικού χαρακτήρα. Μπορεί ακόμα να αναζωπυρώσει έναν παλιό έρωτα ή να αποκαταστήσει μια παρεξήγηση. Ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα ευνοείται αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 20 του μήνα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και σχηματίζει τη Νέα Σελήνη. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε μια συγκέντρωση που μπορεί να έχει και επαγγελματικό χαρακτήρα. Εξάλλου, η θετική συμμετοχή του Κρόνου ευνοεί συζητήσεις για την βελτίωση των οικονομικών σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2, ευνοεί τις αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο σας ή και την πώληση ενός ακινήτου, όχι όμως την αγορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 του μήνα στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, γεγονός που τονίζει την επικοινωνιακή σας δεινότητα και αυξάνει τον κύκλο των επαφών σας. Η θετική όψη που σχηματίζει μάλιστα το καινούργιο φεγγάρι με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, εγγυάται σταθερότητα και διάρκεια όχι μόνο στις σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο αλλά και στα προσωπικά σας σχέδια. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 μέχρι τις 11/2 αναμένεται να επαναφέρει στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν, δεν συνιστάται όμως για συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο τομέας των οικονομικών σας είναι αυτός που ενεργοποιείται έντονα από αυτή την εβδομάδα, χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται εκεί στις 20 του μήνα αλλά και στην ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 μέχρι τις 11/2. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορείτε να βρείτε νέες πηγές εσόδων, να εντοπίσετε και να περιορίσετε τυχόν διαρροές ή και να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σας Κρόνου, ευνοεί «υπόγειες» οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες όμως συνιστούν προσεκτικούς χειρισμούς. Ταξίδια με οικονομικά οφέλη μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 20 του μήνα και η διαμόρφωση της Νέας Σελήνης την ίδια μέρα, σηματοδοτούν μια περίοδο ευκαιριών και προσωπικής ανάπτυξης. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας. Με τη θετική συμμετοχή του Κρόνου, θα βρείτε σημαντικά άτομα που θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν, θα πρέπει όμως να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 μέχρι και τις 11/2 ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3

Μια περίοδος απομόνωσης και περισυλλογής ξεκινά με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 20 του μήνα, στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως θα πρέπει να φρενάρετε τις δραστηριότητές σας και να αφοσιωθείτε στο σχεδιασμό και τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου, θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, αρκεί να μη βιάζεστε. Εξάλλου, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 21/1 μέχρι τις 11/2 μπορείτε να εντοπίσετε τα λάθη σας, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα