<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 24-30 Ιανουαρίου 2015

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 24-30 Ιανουαρίου 2015ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ.
Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27 του μήνα, στο οποίο βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 20/2, μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο τις αρετές της και να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα για την ανάπτυξη αισθηματικών δεσμών και συνεργασιών. Τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθύες) ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης. Με το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στις 28, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα ευνοήσουν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Στις 30/1 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σημάνει το τέλος των σχέσεων που δεν έχουν μέλλον. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα αποτελεί μια δυναμική όψη που βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και ευνοεί οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Τέλος η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, δεν ευνοεί τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. 

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ένα θαυμάσιο διάστημα, πολύ πιο ευχάριστο, ξεκινά για τις επαγγελματικές και τις αισθηματικές επαφές σας. Η Αφροδίτη από τις 27/1 στους Ιχθύς προσφέρει θαυμάσιες ευκαιρίες για επαγγελματική ασφάλεια, που θα την αποκτήσετε με την ανασύνταξη των συνεργασιών σας και με την σταδιακή  βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, εντείνουν τις ερωτικές αναζητήσεις και προκαλ0ύν πικάντικες καταστάσεις στη διάρκεια μετακινήσεων, ταξιδιών και μέσα από φιλικές γνωριμίες. Η libido είναι στα «ύψη» και θα περάσετε υπέροχα, αρκεί να αποφύγετε «ατασθαλίες», αν είστε ήδη δεσμευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27/1 φροντίζει για την καλή εξέλιξη της καριέρας, ενώ ταυτόχρονα, επίδοξοι κατακτητές της καρδιάς σας εμφανίζονται τον εργασιακό χώρο σας. Μην εμπιστεύεστε «φίλους» που θα σας ζητήσουν δανεικά και γενικά φυλάξτε τις οικονομίες σας . Χρειάζεται προσοχή και εγκράτεια, καθώς ο Άρης, που θα βρίσκεται ολόκληρη την περίοδο στον τομέα των φίλων, μπορεί να σας φέρει μπροστά σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Προσοχή γύρω στις 30 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου καθώς η ασυνεννοησία και οι ξαφνικές μεταπτώσεις σε μια αισθηματική υπόθεση θα μπορούσαν να σας προβληματίσουν.    

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 27/1 για το ζώδιό σας, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και για τις αισθηματικές προσδοκίες σας. Προσδιορίστε απλά τι ακριβώς θέλετε και  τι ζητάτε από την προσωπική ζωή σας, και προχωρήστε. Η επιρροή της Αφροδίτης θα σας κάνει περισσότερο συγκαταβατικούς, ώστε να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Αν ζείτε μόνοι θα σκεφτείτε την πιθανότητα της συγκατοίκησης με το σύντροφό σας. Η περίοδος αυτή έχει αρκετούς πειρασμούς για τους πάντα διαθέσιμους, αλλά και στιγμές πάθους για όσους είναι πιστοί στις αρχές τους. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/1 η ερωτική επιθυμία «απογειώνεται», την ίδια ώρα που τα θύματα της γοητείας σας πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο. Η προσδοκία για καταξίωση στο στίβο της  καριέρας, σας βοηθά να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, αυξάνοντας αυτόματα τις πιθανότητες  για επιτυχία. Αψηφήστε τις άτοπες φοβίες που σας «ρίχνουν» κατά διαστήματα και συνεχίστε με κέφι την προσπάθεια. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα «παθιασμένη» περίοδο, όπου είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι, θα εντρυφήσετε στην αποκωδικοποίηση των μυστικών της επιτυχίας τόσο στην εργασία όσο και στον έρωτα. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς και τον τομέα του σεξ από τις 27 του μήνα, θα ανεβάσει κατακόρυφα την ερωτική διάθεση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Από τη στιγμή που έχετε ανακαλύψει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι το πιο κατάλληλο διάστημα για να το κατακτήσετε. Η ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να γευτείτε τις χαρές της ζωής, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε ερωτικές «αταξίες», οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν, αλλά ίσως γιγαντώσουν τα προβλήματα στη «νόμιμη» σχέση σας. Να θυμάστε πως ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9 
Οι προσωπικές σχέσεις  θα σας απασχολήσουν ευχάριστα μετά τις 27 του μήνα, καθώς η Αφροδίτη, θα περάσει από το εκ διαμέτρου αντίθετο ζώδιο των Ιχθύων και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, βοηθώντας να πετύχετε ένα καλύτερο κλίμα με τους άλλους. Πολλοί από σας θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τα άτομα εκείνα που είναι σημαντικά για σάς ή θα γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, γύρω στις 30/1 θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, καθώς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν συνεργάτες που προσπαθούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η δική σας Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27/1 στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20/2. Αυτό το διάστημα θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας στην εργασία σας, χωρίς ωστόσο να παραμελήσετε και τον εαυτό σας. Μια ανανέωση στην εμφάνισή σας, θεωρείται απαραίτητη, αφού θα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Στις 30 του μήνα οι πλανητικές επιρροές θα σας φέρουν μπροστά σ’ ένα δίλημμα και σ’ αυτή την περίπτωση, μη διστάσετε να ζητήσετε μια συμβουλή από το οικογενειακό περιβάλλον σας που θα αποδειχθεί πολύτιμη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Αφροδίτη πραγματοποιεί τη διέλευσή της από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 27/1 μέχρι τις 20/2 και φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας ενώ παράλληλα σας βοηθάει να αναδείξετε και την δημιουργικότητά σας. Το συγκεκριμένο διάστημα θα προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις δεσμών ή θα συνάψετε νέες σχέσεις με σοβαρές προοπτικές. Σημαντική ώθηση θα πάρει και η καριέρα σας, όπου αναμένεται αναγνώριση και προαγωγή. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 30 ίσως προκαλέσει οικονομική δυσπραγία, το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα όμως την ίδια μέρα, θα σας βοηθήσει να την χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 27/1 μέχρι τις 20/2 και ευνοεί την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένειά σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να προγραμματίσετε μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια μετακόμιση αν το επιθυμείτε, αρκεί φυσικά να μην προχωρήσετε σε υπογραφές μέχρι τις 11/2. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 30, μπορεί να σημάνει τη διακοπή μιας μακροχρόνιας φιλίας, την ίδια μέρα όμως το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα φέρει στη ζωή σας άτομα που αξίζουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 27/1 μέχρι και τις 20/2 για να τονώσει την αισθηματική ζωή σας αλλά και την καριέρα σας. Αυτό το διάστημα, θα κάνετε επωφελείς συζητήσεις και θα δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την ανάπτυξη δυνατών δεσμών που θα αντέξουν στο χρόνο. Αν σας απασχολεί ένας έρωτας που έχει τελειώσει, μπορείτε γύρω στις 30 του μήνα, να κάνετε μια προσπάθεια να τον αναζωπυρώσετε. Η εκδήλωση  των βαθύτερων συναισθημάτων σας, θα έχει θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Συναρπαστικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά σας χάρη στην Αφροδίτη που περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Από τις 27/1 μέχρι τις 20/2 που θα βρίσκεται εκεί, θα υπάρξει μια καλύτερη ροή των εσόδων σας ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε πολλαπλές πηγές κέρδους. Ωστόσο, θα πρέπει να κοντρολάρετε την τάση σας για καλοπέραση και πολυτέλειες, κυρίως γύρω στις 30 του μήνα, όπου υπάρχει κίνδυνος να «ξανοιχτείτε» περισσότερο από όσο πρέπει. Την ίδια μέρα, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας συνιστά να προσέχετε τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας στις 27/1 και σας χαρίζει μια μοναδική λάμψη και γοητεία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. Μπορείτε λοιπόν να «εκμεταλλευτείτε» αυτή την επιρροή που θα κρατήσει μέχρι και τις 20/2, για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας ή και να αναδείξετε τα κρυφά ταλέντα σας. Καλό θα είναι ωστόσο, να προσέξετε τις κινήσεις σας στον τομέα της καριέρας σας και να αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας κοστίσουν γύρω στις 30 του μήνα που διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Αντίθετα, η συνέπεια και η υπευθυνότητα θα ανταμειφθούν γενναιόδωρα.Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα