Προβλέψεις για την εβδομάδα από 3-9 Ιανουαρίου 2015


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3/1, σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 4 και αντίθεση με την Σελήνη (Πανσέληνο) στις 5/1, γεγονός που ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και εγκυμονεί ανατροπές τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) επηρεάζονται ιδιαίτερα και θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη την υπομονή τους ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις τους ή στα επαγγελματικά τους. Στις 3/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27/1, ενώ στις 5/1 ακολουθεί ο Ερμής που θα παραμείνει μέχρι τις 13/3 συμπεριλαμβανομένης και της ανάδρομης πορείας του από 21/1-11/2. Οι νέες θέσεις των πλανητών μας καθιστούν περισσότερο πρωτοποριακούς και ευρηματικούς και ευνοούν ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την Πανσέληνο στις 5/1 να «σκοτεινιάζει» τον άξονα καριέρας- οικογένειας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ζητήματα που πιθανό σας απασχολούν σε σχέση με τους παραπάνω τομείς. Οι μέρες γύρω στο φαινόμενο είναι όντως περίεργες, καθώς παρουσιάζονται αρκετές αντιξοότητες που καλείστε να αντιμετωπίσετε με σύνεση, υπομονή και ψυχραιμία. Μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας επηρεάζουν, και αντιτάξτε θετικό πνεύμα απέναντι στα εμπόδια. Η Αφροδίτη στις 3/1 και ο Ερμής στις 5/1 περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο των φίλων σας στις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Μπορεί το «στίγμα» της Πανσελήνου στις 5 του μήνα να μην αγγίζει άμεσα το ζώδιό σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε τυχόν ζητήματα ή εκκρεμότητες που σας αφορούν έμμεσα, στην τύχη τους. Καθώς ο «χώρος δράσης» του φαινομένου στο ηλιακό ωροσκόπιό σας, εντοπίζεται στον τομέα της επικοινωνίας, κρίνεται σκόπιμο να προσέξετε την συμπεριφορά σας και ιδιαίτερα τα λόγια σας. Προσοχή σε ιδιοτροπίες και σε απαιτήσεις. Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου στις 3/1 και στις 5/1 αντίστοιχα και φωτίζουν τον τομέα της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Στις 5 του μήνα με τον σχηματισμό της Πανσελήνου στο ζώδιο του Καρκίνου θα διαπιστώσετε μια κατακόρυφη άνοδο στις ανάγκες και στα έξοδά σας. Καθώς το φαινόμενο «απειλεί» το πορτοφόλι και τον τραπεζικό λογαριασμό σας, κρίνεται σκόπιμο να περιορίσετε στο ελάχιστο το shopping-therapy που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε νέα χρεωστικά υπόλοιπα. Με τον Άρη σε αρμονία με το ζώδιό σας, κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. Η Αφροδίτη στις 3/1 και ο Ερμής στις 5/1 περνούν επίσης στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου με αποτέλεσμα να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα παντού.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος στις 5 Ιανουαρίου σχηματίζεται στο ζώδιό σας και εσείς καλείστε να δώσετε ακόμα μια μάχη -ίσως από τις πιο σημαντικές του τελευταίου διαστήματος,- ώστε να προχωρήσετε νικηφόρα στην επόμενη φάση της ζωής σας. Ακολουθήστε δοκιμασμένες στρατηγικές και τακτικές που ταιριάζουν στην ευαίσθητη φύση σας και κλείστε τα αυτιά σας σε σειρήνες που σας υπόσχονται επίγειους παράδεισους. Αυτούς θα τους κατακτήσετε με τη δύναμη της ψυχής σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου στις 3/1 και στις 5/1 αντίστοιχα και βοηθούν στην τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων.   

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το φαινόμενο της δύσκολης Πανσελήνου στις 5/1 «σκοτεινιάζει» το χώρο του υποσυνείδητου και του βαθύτερου ψυχισμού σας ενώ ενεργοποιεί και το «παρασκήνιο». Καθώς ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης ,ο Ήλιος, συμμετέχει ενεργά σε κάθε Πανσέληνο, και ετούτη εδώ την φορά θα χρειαστεί να δείξετε σθένος και να αποδείξετε θάρρος απέναντι σε όλες τις προκλήσεις. Ο δικός σας, εσωτερικός ήλιος, θα νικήσει τα σκοτάδια για άλλη μια φορά. Η Αφροδίτη στις 3/1 και ο Ερμής στις 5/1 περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και βελτιώνουν το κλίμα στο γάμο και τις σχέσεις σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι εξελίξεις στις φιλικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας μπορεί να μην είναι αυτές που περιμένετε, με την Πανσέληνο στις 5 Ιανουαρίου. Ακόμα και αν κάποιο «φιλικό» πρόσωπο φύγει τώρα από κοντά σας, αυτό θα σημαίνει ότι δεν άξιζε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Στην περίπτωση όμως που πέσετε θύμα μιας παρεξήγησης, φροντίστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου στις 3/1 και στις 5/1 αντίστοιχα και η καθημερινότητά σας ομορφαίνει μέσα από ευχάριστες συναντήσεις αλλά και ερωτικές στιγμές που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και σας φέρνει αντιμέτωπους με αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Αν νιώθετε διχασμένοι ή απλά «ανήμποροι» να αντεπεξέλθετε σ’ αυτόν τον κυκεώνα, τότε καλό είναι να ταξινομήσετε τις προτεραιότητές σας και να κάνετε τις επιλογές σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου στις 3 και 5/1 αντίστοιχα και σας ανοίγουν τις πόρτες σε νέες και αξιόλογες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα-σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι-μπορεί να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου επηρεάζει  τη φιλοσοφία σας, σας παροτρύνει να αλλάξετε στάση ζωής και να αναζητήσετε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Παρόλο που η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού θα σας ωθήσει σε αυθόρμητες και βιαστικές ενέργειες, το αποτέλεσμα μπορεί και να σας αποζημιώσει, αφού η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Επιπλέον, με την είσοδο της Αφροδίτης (από 3/1) και του Ερμή (από 5/1) στον Υδροχόο, η υποστήριξη του συντρόφου σας αλλά και της οικογένειάς σας, θα αποτελέσει ένα ακόμα ισχυρό κίνητρο για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος στις 5 Ιανουαρίου πρόκειται να προκαλέσει  διαρροές στα οικονομικά σας μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο που δεν οφείλονται μόνο σε ορισμένα πραγματικά απρόβλεπτα έξοδα αλλά και στη διάθεσή σας να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και να επιδοθείτε σε σπατάλες. Εξάλλου, η Αφροδίτη και ο Ερμής που περνούν στον τρίτο  οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 3 και 5/1 αντίστοιχα, τονίζουν την κοινωνικότητά σας και σας δημιουργούν ευκαιρίες για γνωριμίες με άτομα που εξάπτουν το ενδιαφέρον σας. Σε περίπτωση μάλιστα που είστε αδέσμευτοι, μια από αυτές θα σημάνει την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν αντίστοιχα στις 3/1 και 5/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζουν διαδοχικά εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, γεγονός που πρόκειται να απογειώσει την πορεία της καριέρας σας καθώς και τα οικονομικά σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου στις 5/1, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στις ήδη προβληματικές σχέσεις ή ακόμα και να οδηγήσει στην οριστική διάλυσή της. Σ' αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να επανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5/1, σηματοδοτεί νέες, απρόβλεπτες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο σας, που θα απαιτήσουν να αναπροσαρμόσετε την καθημερινότητά σας. Ευτυχώς για σας, ο κυβερνήτης σας Ουρανός που ευθύνεται για τις αλλαγές, σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας και σας βοηθάει να προσαρμοστείτε χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, με την άφιξη της Αφροδίτης (από τις 3/1) και του Ερμή (από τις 5/1) στον αστερισμό σας,  όχι μόνο θα μπορέσετε να διαχειριστείτε το χάος, αλλά θα κερδίσετε και τον σεβασμό των ανωτέρων σας. Μια αλλαγή πόστου είναι επίσης πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Συναισθηματική ανανέωση σας φέρνει η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5/1, αφού έστω και μέσα από μικρές εντάσεις, θα καταφέρετε να κάνετε τη σχέση σας πιο φλογερή. Αν είστε αδέσμευτοι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις, αν και το πιο πιθανό είναι να ενδώσετε στο ερωτικό κάλεσμα ενός φιλικού σας προσώπου. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 3 και 5 του μήνα αντίστοιχα, σας βοηθούν να τα βρείτε με τον εαυτό σας και παράλληλα σας εμπνέουν να βρείτε λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK