<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα - Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα - Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο
Λίγες ώρες μετά το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου και ώρα 01.34 και πρόκειται να μας επηρεάζει για το ερχόμενο τριήμερο. Η συγκεκριμένη όψη θα βγάλει στην επιφάνεια κι άλλα μυστικά και αποκαλύψεις που θα εντείνουν ακόμα περισσότερο αυτή την τεταμένη περίοδο, ενώ θα επιφέρει σημαντικές ανατροπές σε θέματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν δεδομένα. Παρόλο που η όψη αυτή συνδέεται περισσότερο με κοσμικά γεγονότα, καθώς ο Αιγόκερως σχετίζεται με ανώτερους κυβερνητικούς παράγοντες, θα πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά να προσέχει, καθώς πρόκειται για μια επιρροή που παράγει βία και εντάσεις.
Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 4/1, 3/3, 5/7 και 7/10, ίσως νιώσουν πιο έντονα αυτή την επιρροή.

Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο

Την ίδια μέρα και ώρα 16.15 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια σχετικά αδύναμη αλλά ευνοϊκή όψη που εξασφαλίζει σταθερά και διαρκή αποτελέσματα στις προσπάθειές μας αλλά και στις σχέσεις. Ο Κρόνος φυσικά είναι ο πλανήτης που απαιτεί δουλειά για να ανταμείψει κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η τύχη θα είναι εντελώς απούσα. Οι γνωριμίες ωστόσο που θα γίνουν το ερχόμενο διήμερο, θα έχουν από την αρχή γερές βάσεις για να εξελιχθούν θετικά.
Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) ευνοούνται περισσότερο από αυτή την επιρροή.
      
Κριός
Φίλε Κριέ, η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου, σε καλεί να εξετάσεις στο βάθος την πορεία της καριέρας σου και να προβείς σε απαραίτητες αλλαγές για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια δημιουργική περίοδο, μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις ακόμα και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ειδικά αν χρειάζεσαι περισσότερα έσοδα. Η όψη αυτή επιπλέον, μπορεί να αναβιώσει μια παλιά αγάπη ή και να φέρει στο δρόμο σου ένα νέο πάθος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σου και επιπλέον εγγυάται σταθερότητα και μακροχρόνια οφέλη στις όποιες προσπάθειές σου. Η επισημοποίηση μιας σταθερής σχέσης, ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 4 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να πραγματοποιήσει πολλά όνειρα και επιθυμίες σου. Αν μάλιστα οι στόχοι σου συνδέονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έχεις μια ευχάριστη εξέλιξη. Η συγκεκριμένη όψη σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον σου, ίσως και μέσα από ένα γάμο. Επιπλέον, το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο την ίδια μέρα, ευνοεί την επαγγελματική σταδιοδρομία σου αλλά και τα οικονομικά σου και παράλληλα σε βοηθάει να τακτοποιήσεις κάποια χρέη.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, στις 4 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα και εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το ερχόμενο τριήμερο, θα καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες προκειμένου να απεγκλωβιστείς από χρέη και υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να βάλεις τάξη και στην προσωπική σου ζωή, εξυγιαίνοντας τον τομέα των σχέσεών σου –αισθηματικών ή και φιλικών. Δεν αποκλείεται επίσης να αναζητήσεις μια σχέση από το παρελθόν ή και να ενδώσεις σε ένα νέο ερωτικό κάλεσμα. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Κρόνο, είναι ιδανικό για να βάλεις πιο γερές βάσεις σε όσες σχέσεις παραμείνουν στη ζωή σου. Η επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να κάνεις ένα βαθύ μετασχηματισμό στις προσωπικές σου σχέσεις είτε με τον σύντροφό σου είτε με τυχόν συνεταίρους/συνεργάτες σου. Το ερχόμενο τριήμερο μάλιστα, ίσως προκύψουν γεγονότα τέτοια, που θα σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον αυτών των σχέσεων. Η συγκεκριμένη όψη σου δίνει την ευχέρεια να διαλύσεις εντελώς ανώδυνα τις σχέσεις που δεν λειτουργούν ή να συσφίξεις αυτές που χρειάζεσαι. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, φέρνει σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου αλλά και στα οικονομικά σου.  

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 4 Ιανουαρίου και σηματοδοτεί εξελίξεις στον χώρο της δουλειάς σου. Η μέχρι τώρα πορεία σου είναι αυτή που θα καθορίσει το κατά πόσον αυτές οι εξελίξεις θα είναι θετικές ή αρνητικές, αφού φαίνεσαι έτοιμος για πάσης φύσεως αλλαγές ή ακόμα και για ένα εντελώς καινούργιο ξεκίνημα. Αν πάλι ανήκεις στους Λέοντες που είναι ικανοποιημένοι επαγγελματικά, τότε με τη συγκεκριμένη όψη μπορείς να διευρύνεις ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές σου και να αυξήσεις τα κέρδη σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, φέρνει μια νέα σταθερότητα στις σχέσεις σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος εγγυάται μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να τονώσει την αισθηματική σου ζωή μέσα στις επόμενες μέρες. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, είναι πιθανό να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει μια σχέση καρμικού χαρακτήρα που θα σε καλύψει απόλυτα. Ευχάριστες εξελίξεις θα σημειωθούν και στον χώρο της δουλειάς σου ειδικά αν κάνεις μια δουλειά που απαιτεί δημιουργικότητα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, δημιουργεί μια νέα σταθερότητα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ μπορεί να σου φέρει και νέα εισοδήματα από μια περιστασιακή εργασία.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σου δίνει την δυνατότητα να βρεις λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν είναι εύκολη για σένα, κάποια γεγονότα θα σε ωθήσουν να δράσεις αποφασιστικά ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο υγιές περιβάλλον. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ρήξεις με τους οικείους σου, θα υπάρξει ωστόσο ένα τεταμένο κλίμα που θα χρειαστεί προσπάθεια για να διορθωθεί. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να σηματοδοτεί μια μετακόμιση που θα σε απασχολήσει αυτό το διάστημα. Ευτυχώς, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο την ίδια μέρα και εγγυάται θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις αξιόλογα άτομα με τα οποία θα αναπτύξεις μακροχρόνιους αισθηματικούς ή φιλικούς δεσμούς.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 4 Ιανουαρίου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και σε κινητοποιεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου κυρίως αυτούς που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το ερχόμενο τριήμερο θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες σημαντικές γνωριμίες που σε υποστηρίξουν. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, είναι πολύ πιθανό μια από αυτές τις γνωριμίες να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο την ίδια μέρα, ευνοεί τα οικονομικά σου τα οποία θα σταθεροποιηθούν ή και θα βελτιωθούν, καθώς επίσης και θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 4 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την υλική και την συναισθηματική σου ασφάλεια. Έτσι το ερχόμενο τριήμερο, η ανάγκη να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα θα γίνει πιο έντονη, με αποτέλεσμα να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Μια αναλυτική εξέταση των εσόδων σου και των εξόδων σου, θα σε βοηθήσει να περικόψεις κάποιες περιττές σπατάλες και να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση. Δεν αποκλείεται ωστόσο να εισπράξεις και κάποια νέα έσοδα από κρυφές δραστηριότητες. Την ίδια μέρα ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, γεγονός που ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα σου αποφέρουν κέρδη, καθώς και γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου, είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Παρόλο που ο Πλούτωνας λειτουργεί κάπως «υπόγεια» η συμμετοχή του Ήλιου θα φωτίσει το τοπίο και θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να πάρεις πρωτοβουλίες για μια νέα δυναμική δράση. Η όψη αυτή μάλιστα σε κάνει εξαιρετικά αποφασιστικό κι αυτό σημαίνει ότι όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις, δεν θα το βάλεις κάτω. Έτσι, θα νιώσεις ικανοποίηση και θα εξασφαλίσεις την ευημερία που θέλεις. Εξάλλου, το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, υπόσχεται μια νέα σταθερότητα στα εισοδήματά σου αλλά και στη ζωή σου γενικότερα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 4 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια όψη που θα επηρεάσει το υποσυνείδητό σου και ίσως εντείνει την ανασφάλειά σου, αυτό όμως θα γίνει προκειμένου να ταρακουνηθείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι η επαγγελματική σου αποκατάσταση και για να εξασφαλίσεις μια σταθερή πορεία, χρειάζεται συστηματική προσπάθεια προς μια κατεύθυνση. Η όψη αυτή μπορεί να λοιπόν να σε βοηθήσει να βρεις την πορεία σου ώστε να μην αναλώνεσαι άσκοπα. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, εντείνει την αποφασιστικότητά σου και παράλληλα σου εξασφαλίζει την βοήθεια σημαντικών ατόμων που σου είναι απαραίτητη.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 4 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι, η συγκεκριμένη όψη πρόκειται να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου αλλά και να επιστρατεύσεις τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και μέσα από τυχαία γεγονότα, να βρεις πληροφορίες που αναζητάς εδώ και καιρό, γι’ αυτό καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο, να αποδεχτείς φιλικές προσκλήσεις που μπορεί να σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τα θεμέλια για την ανοδική πορεία που ζητάς.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα