Πανσέληνος στον Καρκίνο – Ερμής στον Υδροχόο
Πανσέληνος

Η πρώτη Πανσέληνος του 2015 διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου και ώρα 06.53 στο ζώδιο του Καρκίνου. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, γεγονός που δείχνει ιδιαίτερες δυσκολίες, εντάσεις και ανατροπές μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Οι δεσμοί που ακροβατούν είναι πιθανό να διαλυθούν οριστικά, ενώ απρόβλεπτες συνθήκες μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες ακόμα και σε πιο αρμονικές – φαινομενικά – σχέσεις. Σημαντικά γεγονότα, σκάνδαλα και αποκαλύψεις θα σημειωθούν σε κοσμικό επίπεδο, ενώ η όψη αυτή συνδέεται και με μαζικά ατυχήματα αλλά και ακραία καιρικά φαινόμενα. Η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι αισθητή για το ερχόμενο δεκαπενθήμερο.
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και ειδικά όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 5/1, 4/4, 6/7 και 8/10.

Ερμής στον Υδροχόο

Στις 5 Ιανουαρίου επίσης και ώρα 03.08 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Μαρτίου μαζί με την ανάδρομη πορεία που θα σημειώσει από τις 21/1 μέχρι τις 11/2. Στη συγκεκριμένη θέση ο Ερμής λειτουργεί πολύ θετικά –κατά πολλούς αστρολόγους βρίσκεται σε έξαρση- και μας κάνει περισσότερο οξυδερκείς και εφευρετικούς. Έτσι, το διάστημα αυτό μπορούμε να βρούμε πρωτοποριακές λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και να ασχοληθούμε με καινοτόμες εργασίες που θα μας ωφελήσουν. Οι συλλογικές δραστηριότητες και η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών (με την ορθή πορεία του Ερμή), ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα.
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς  Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους).

   

Κριός
Φίλε Κριέ, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου, είναι αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σου, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, το πρόγραμμά σου θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, με αυξημένες υποχρεώσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Το γεμάτο φεγγάρι σε καλεί να βρεις ισορροπίες που έχουν κλονιστεί  αλλά και να αποδεχτείς τυχόν ανατροπές που απαιτούν να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου και την καθημερινότητά σου. Οι συνθήκες ίσως σε αναγκάσουν να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη ή και χώρα. Με την διέλευση του Ερμή από τον Υδροχόο ωστόσο από την ίδια μέρα μέχρι και τις 13 Μαρτίου, θα βρεις ισχυρούς συμμάχους που θα σε κάνουν πιο εύκολη τη μετάβασή σου σε μια νέα πραγματικότητα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η δύσκολη Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τη μόρφωση, το συγγενικό σου περιβάλλον και τα ταξίδια και αυτά είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού, είναι πολύ πιθανό να φέρει κάποιες ανατροπές ή και να επισπεύσει κάποια γεγονότα που ενώ ήδη τα περιμένεις, απαιτούν γρήγορες κινήσεις για να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Πλούτωνας σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, αποτελεί μια θετική ένδειξη γι’ αυτές τις καινούργιες εξελίξεις. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο από την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και σου δίνει την ευκαιρία να εδραιώσεις την επιτυχία σου ή και να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική πορεία που υπόσχεται σημαντικά κέρδη.

Δίδυμοι
Αγαπητέ  Δίδυμε, στις 5 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς που απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς καθώς πρόκειται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να ασχοληθείς συστηματικά με την διαχείριση των εσόδων σου, να σταματήσεις τις περιττές σπατάλες και να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές. Η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να λειτουργήσει ποικιλοτρόπως, και να σου προκαλέσει κάποιες απώλειες ή να σου φέρει νέα εισοδήματα τα οποία όμως δεν πρέπει να βιαστείς να εξανεμίσεις. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Μαρτίου μαζί με την ανάδρομη πορεία του, και η επιρροή του θα σε βοηθήσει να βάλεις μια νέα τάξη στη ζωή σου και να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε,  στις 5 Ιανουαρίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο δικό σου ζώδιο η οποία σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές στις σχέσεις σου καθώς επίσης και στα επαγγελματικά σου, που θα σε αναγκάσουν να  αλλάξεις τα σχέδιά σου και να διαμορφώσεις νέες αντιλήψεις. Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού είναι πιθανό να επιφέρει ακόμα και οριστικές ρήξεις ή σημαντικές οικονομικές απώλειες, που μπορεί να σε προβληματίσουν, ταυτόχρονα όμως θα σου ανοίξουν το δρόμο για νέα επιτεύγματα. Εξάλλου, η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Μαρτίου, αποτελεί μια βοηθητική επιρροή που σου δίνει τη δυνατότητα να αναλύσεις την κατάσταση των οικονομικών σου και να βρεις τρόπους να απαλλαγείς από κάποιες δυσχέρειες. Σ’ αυτό ίσως βοηθήσει και η πώληση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου ή μια επένδυση που θα αρχίσει να αποδίδει.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενώ δεν φαίνεται να σε απειλεί ιδιαίτερα, ίσως προκαλέσει μια πτώση στη ζωτικότητά σου, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα, έχεις ξεπεράσει τις αντοχές σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο λοιπόν, θα πρέπει να ενδιαφερθείς περισσότερο για τον εαυτό σου, να ακολουθήσεις ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και να μειώσεις τους εντατικούς ρυθμούς στην εργασία σου. Ίσως ένα ταξίδι σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, ενώ παράλληλα σου προσφέρει και νέα επαγγελματικά ερεθίσματα. Εξάλλου η είσοδος του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Μαρτίου, σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να δημιουργήσεις μια νέα οικειότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Ο Ερμής μπορεί επίσης να φέρει μια σοβαρή γνωριμία στους αδέσμευτους Λέοντες.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η δύσκολη πρώτη Πανσέληνος της καινούργιας χρονιάς που διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου, δεν φαίνεται απειλητική για το δικό σου ζώδιο, αντίθετα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την αισθηματική σου ζωή και το φιλικό σου περιβάλλον και να απολαύσεις έντονα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Ακόμα και αν η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, προκαλέσει κάποιες ανατροπές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που τίποτα δεν είναι ανεπανόρθωτο. Ίσως μάλιστα προκύψουν και νέες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, θα σε αποζημιώσουν όμως υλικά και ηθικά. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής θα βρίσκεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Μαρτίου, θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις πιο αποδοτικός και παραγωγικός. Το ίδιο διάστημα μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα ανανεώσει τη διάθεσή σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 5 Ιανουαρίου σχηματίζεται η πρώτη δύσκολη Πανσέληνος της νέας χρονιάς, που μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου ή και με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Δεδομένου, ότι αυτή η επιρροή αποτελεί σχεδόν την τελευταία «απειλή» για το ζώδιό σου, συνιστάται ψυχραιμία και υπομονή, τουλάχιστον αν αυτό που επιθυμείς είναι να παραμείνει η ζωή σου όπως είναι. Αν όμως βρίσκεσαι σε ένα τέλμα που εμποδίζει την εξέλιξή σου, τότε το πιθανότερο είναι ότι το σύμπαν θα σε ταρακουνήσει ώστε να κάνεις το πρώτο βήμα προς τη νέα πορεία. Και όσο κι αν δυσκολευτείς να αποδεχτείς τα νέα δεδομένα, σύντομα θα ευγνωμονείς την καλή σου τύχη. Ιδιαίτερα θετική θα αποδειχθεί εξάλλου και η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 5/1 μέχρι και τις 13/3, που θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου αλλά και έναν έρωτα που θα σε απογειώσει.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, και παρότι φαίνεται απειλητική για κάποια άλλα ζώδια, σε σένα θα δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Η επιθυμία σου να εξελιχθείς, να διευρύνεις τις γνώσεις σου και τους ορίζοντές σου, ή ακόμα και να αναζητήσεις μια καλύτερη τύχη σε μια άλλη χώρα, θα επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται και να επισημοποιήσεις μια σχέση που θα αποτελέσει το ξεκίνημα της νέας σου ζωής. Οι ανατροπές που φέρνει ο Ουρανός θα λάβουν χώρο στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός ωστόσο που λίγο πολύ είναι αναμενόμενο και όχι απαραίτητα αρνητικό. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13/3, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στη διαμόρφωση του χώρου σου.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί την τελευταία πρόκληση για να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές που μπορεί να προκαλέσουν μια προσωρινή οικονομική δυσχέρεια στην καθημερινότητά σου, θα περιορίσουν όμως σημαντικά το άγχος σου. Η αποκατάσταση της συναισθηματικής σου ισορροπίας είναι επίσης ένα θέμα που θα σε απασχολήσει και ίσως αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου προκειμένου να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις και να επαναφέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Έρωτες από το παρελθόν είναι πιθανό να επανακάμψουν επίσης κάτω από αυτή την επιρροή. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Μαρτίου, ο Ερμής που θα βρίσκεται  στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αξιόλογες γνωριμίες.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στις 5 Ιανουαρίου στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει το γεμάτο φεγγάρι με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σηματοδοτούν κινδύνους, τουλάχιστον για τους δεσμούς που δεν έχουν γερά θεμέλια και που βρίσκονται ήδη στο στάδιο της φθοράς. Αυτού του είδους οι σχέσεις ίσως καταλήξουν σε οριστικές ρήξεις μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ οι σχέσεις που είναι δυνατές θα επιζήσουν ακόμα και μέσα από εντάσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε μια νέα φάση που μπορεί να είναι ο γάμος ή μια νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα πάντα. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης θα παρουσιάσει μια σημαντική βελτίωση χάρη στην νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο από τις 5/1 μέχρι και τις 13/3.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς διαμορφώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 5 Ιανουαρίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, η εργασία σου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές ή ανατροπές που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητά σου. Μια αλλαγή στο ωράριο για παράδειγμα, ή ακόμα και μια αλλαγή πόστου μπορεί να σε αποσυντονίσει αρχικά, ωστόσο στην πορεία θα αρχίσεις να βλέπεις τα οφέλη. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει θετική όψη με το δικό σου ζώδιο, σε κάνει πιο ευπροσάρμοστο και πιο ικανό να αντιμετωπίσεις προς όφελός σου κάθε κατάσταση. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που θα σε κάνει πιο δημοφιλή και αγαπητό όχι μόνο στις παρέες σου αλλά και στη δουλειά σου, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η πρώτη Πανσέληνος της καινούργιας χρονιάς, σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στις 5 Ιανουαρίου, γεγονός που πρόκειται να κάνει τη ζωή σου πιο ευχάριστη το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν κατακόρυφα, η καλή σου διάθεση αλλά και η θετική συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού παρά τις όποιες προσπάθειές σου, η αρνητική συμμετοχή του Ουρανού, ίσως επιφέρει κάποιες απρόσμενες απώλειες. Η Πανσέληνος ευνοεί επίσης την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα – αν είσαι ελεύθερος – καλό θα είναι όμως να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από την αρχή. Βασίσου περισσότερο στην διαίσθησή σου που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη χάρη στην παρουσία του Ερμή που θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την ίδια μέρα μέχρι και τις 13/3.


myastro.gr
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK