<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Φεβρουαρίου-6 Μαρτίου 2015

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Φεβρουαρίου-6 Μαρτίου 2015
Πολλές πλανητικές όψεις σχηματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα, αξίζει όμως να σταθούμε στις πιο σημαντικές. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 3 Μαρτίου, επιφυλάσσει ανέλπιστες ευκαιρίες και εκπλήξεις για όλους. Σε κοσμικό επίπεδο θα υπάρξει μια σαφής βελτίωση της κατάστασης που επικρατεί ενώ και σε προσωπικό ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη ζωή του σε κάποιο τομέα. Λίγο περισσότερο ευνοημένα θα είναι  τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι). Στις 5 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου που θεωρείται πολύ θετική καθώς σχηματίζει ακριβές τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξει μια ριζική μεταμόρφωση σε εργασιακά θέματα, που θα ευνοήσει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι εκείνα της Γης και του Νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 3/3 -ο δεύτερος είναι στο ζώδιό σας- η τύχη σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα. Εύνοια σας περιμένει στην αισθηματική σας ζωή όπου πολλοί θα προχωρήσετε σε επισημοποίηση του δεσμού σας ή θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση που θα εξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς. Η περίοδος αυτή θα πραγματοποιήσει πολλά όνειρά σας. Με την Πανσέληνο στις 5/3 μπορείτε να πετύχετε περισσότερα από αυτά που ονειρεύεστε. Θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που θα σας κάνει πιο αποδοτικούς και θα σας φέρει περισσότερα κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με το τρίγωνο Δία-Ουρανού θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που υπόσχεται πολλά ή μια επιχείρηση με θαυμάσιες προοπτικές.  Πολύ σύντομα θα έχετε τα πρώτα θετικά δείγματα. Με την Πανσέληνο στις 5/3 στην φιλική Παρθένο τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα τις επόμενες μέρες, καθώς φαίνεστε αποφασισμένοι να κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε έξυπνες και «προχωρημένες» ιδέες στο μυαλό σας και το μόνο που μένει είναι να καταφέρετε να τις βάλετε σε εφαρμογή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 3 Μαρτίου θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας, αφού θα υπάρξουν ουρανοκατέβατες «συμπτώσεις» για νέες γνωριμίες. Όσοι από σας βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε και να την κάνετε ακόμα πιο δυνατή. Όσοι είστε ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα σοβαρό δεσμό. Αυτό το διάστημα θα κάνετε και κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά αποδοτικές και κερδοφόρες. Τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας αναμένονται θαυμάσια νέα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι εξελίξεις που αναμένονται στη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν θα δικαιώσουν τις προσπάθειες που κάνατε μέχρι σήμερα, ιδιαιτέρα στον τομέα της καριέρας σας αλλά και στα οικονομικά σας. Ο Ουρανός στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας σε τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον τομέα των χρημάτων σας στις 3 του μήνα, αναμένεται να φέρει θεαματική άνοδο στα έσοδά σας. Η υπομονή και η επιμονή, είναι τα ατού με τα οποία θα καταφέρετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, με την Πανσέληνο στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου στις 5 Μαρτίου. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με ένα θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας και τον Ουρανό στον αρμονικό Κριό, η τύχη σας δείχνει το καλύτερο πρόσωπό της και οι ουρανοί «ανοίγουν» για εσάς. Ταξίδια και γνωριμίες με άτομα που έχουν να σας προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακλουθούν. Κάποιοι από σας θα αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με ένα άτομο που προέρχεται από το εξωτερικό ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε μια νέα απασχόληση η οποία θα απαιτεί αρκετές μετακινήσεις και ταυτόχρονα θα σας προσφέρει αναπάντεχα οικονομικά οφέλη. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το λαμπερό αστρικό τρίγωνο ανάμεσα στον τυχερό Δία και τον απρόβλεπτο Ουρανό το σύμπαν προσφέρει ουρανοκατέβατες λύσεις και άλλες τόσες ευκαιρίες σε ζητήματα που αφορούν στις επαγγελματικές αναζητήσεις και στα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 5 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε ερωτήματα και αμφιβολίες  ώστε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με το σύντροφό σας και να θέσετε γερές βάσεις στο δεσμό σας. Πολλοί θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε ένα σημαντικό ποσό, καθώς η περίοδος είναι κατάλληλη για να βελτιώσετε τα έσοδά σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τρίγωνο Δία-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 3 Μαρτίου, σας επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Με την όψη αυτή μπορείτε να  βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον αλλά και να «τακτοποιήσετε» την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε φιλικές προσκλήσεις, καθώς τώρα μπορείτε να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας κάτω από τις πιο απρόβλεπτες συνθήκες. Η Πανσέληνος εξάλλου στις 5/3 σας παρασύρει σε μια εθελοντική απομόνωση που σας επιτρέπει να απολαύσετε τον έρωτά σας μακριά από αδιάκριτους θεατές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Σημαντική ώθηση δέχεται ο τομέας της καριέρας σας, καθώς το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Δίας με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου, εκτοξεύει τη δημοτικότητά σας με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Οι ενέργειές σας αυτό το διάστημα, θα σας εξασφαλίσουν μακροχρόνια ευημερία και μια αξιόλογη οικονομική βάση. Επιπλέον, η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 5/3 σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, γεγονός που φέρνει μια νέα ισορροπία και στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο, να υποδεχτείτε τον έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου και υπόσχεται μια θετική τροπή σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις σας εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, οι προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα ανταμείβονται και απρόσμενες προτάσεις – ίσως και από το εξωτερικό – σας ανοίγουν νέους δρόμους. Θετική είναι και η  Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5 του μήνα, η οποία σηματοδοτεί τις καλύτερες προοπτικές για την καριέρα σας αλλά και μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σας, που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 3 Μαρτίου, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα περιουσιακά στοιχεία σας. Έτσι, μπορείτε τώρα να πετύχετε μια σημαντική αγοραπωλησία ή να λάβετε μια ανέλπιστη κληρονομιά που θα λύσει πολλά προβλήματά σας. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5/3, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας, γεγονός που διευρύνει τις προοπτικές σας και σας επιτρέπει ακόμα και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό -αν το επιθυμείτε. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ευνοείται επίσης αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στις 3 Μαρτίου και σας επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες που θα προέλθουν μέσω του συντρόφου σας ή ενός συνεταίρου-συνεργάτη. Μη διστάσετε επίσης να αποδεχτείτε τυχόν νέες προτάσεις για συνεργασίες που θα σας αποφέρουν κέρδη που δεν φαντάζεστε. Εξάλλου, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 5/3 στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, αναμένεται να φέρει ένα οικονομικό όφελος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πολλά χρέη. Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου, μία όψη που υπόσχεται να σας φέρει ανέλπιστα κέρδη μέσα από τη δουλειά σας. Παρόλο που η τύχη παίζει τον καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την περίπτωση, φροντίστε να «αδράξετε» ευκαιρίες που θα προκύψουν, όσο κι αν σας φαίνονται ανεδαφικές. Εύνοια αναμένεται και στον τομέα των σχέσεών σας, καθώς η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο της Παρθένου στις 5/3, σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας, ενώ υπόσχεται και ένα «μοιραίο» έρωτα σε όσους είστε αδέσμευτοι.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα