<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
Στις 19 Φεβρουαρίου ώρα 01.47 διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στις 30 μοίρες του Υδροχόου. Δευτερόλεπτα αργότερα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και τρία λεπτά μετά -01.50- περνάει και ο Ήλιος στους Ιχθύς. Με λίγα λόγια η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στα πρόθυρα των Ιχθύων, σε μια αναιρετική μοίρα που προμηνύει καρμικά γεγονότα. Η ημέρα αυτή αποτελεί και την Κινέζικη Πρωτοχρονιά που εγκαινιάζει το έτος του Προβάτου - έναν θετικό οιωνό που φέρνει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, πρωτοποριακές ιδέες και καινοτομίες που στοχεύουν σε ένα γενικότερο καλό. Το γεγονός ότι ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με το καινούργιο φεγγάρι, φανερώνει δυσκολίες και εμπόδια που με λίγη καλή θέληση (σύνοδος με Ποσειδώνα) μπορούν να ξεπεραστούν. Εξάλλου, ο Ουρανός -κυβερνήτης του Υδροχόου- προετοιμάζεται για το τρίγωνο με τον Δία που αποκορυφώνεται στις 3 Μαρτίου και που μπορεί να φέρει σωτήριες και ουρανοκατέβατες ευκαιρίες και λύσεις. 
Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) καθώς και της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες των ζωδίων.


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, αποτελεί την ιδανική στιγμή για να κοινωνικοποιηθείς και να βάλεις σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο τολμηρά σχέδιά σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά καινούργια πρόσωπα και να δημιουργήσεις νέους μακροχρόνιους φιλικούς δεσμούς με άτομα τα οποία θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στο μέλλον σου.  Αν μέσα στους στόχους σου συμπεριλαμβάνεται και η επιθυμία να δημιουργήσεις οικογένεια με τον σύντροφό σου, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, ένας νέος έρωτας θα προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Η Νέα Σελήνη ευνοεί ακόμα την δημιουργία μιας νέας προσωπικής επιχείρησης.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες σου επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου και που φαίνεται να σηματοδοτεί την ανταμοιβή των μέχρι τώρα προσπάθειών σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, οι πιθανότητες για μια επιβράβευση ή μια προαγωγή είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αν ανήκεις στους Ταύρους που τώρα ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους ή αναζητούν μια νέα εργασία, αυτό το φεγγάρι θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να ανοίξεις ένα καινούργιο δρόμο για το μέλλον σου. Ιδιαίτερη προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς με τη δυσμενή γωνία του Κρόνου είναι πιθανό να υπάρξουν κέρδη αλλά και απώλειες. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη ίσως τελειώσει οριστικά μια υπόθεση που σε απασχολεί.

Δίδυμοι 
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από μελέτες, γνώσεις και ταξίδια. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, ευνοούνται όλες οι υποθέσεις που σχετίζονται με την καλλιέργεια της πνευματικότητάς σου κι αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να αποκτήσεις μια περαιτέρω εξειδίκευση, να αποκτήσεις ένα πτυχίο ή να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας που θα βοηθήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία σου. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα, θα πρέπει να το τολμήσεις χωρίς διλήμματα και αμφιβολίες, αφού οι προοπτικές φαίνονται άριστες. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, βγάζει στην επιφάνεια κρυφές ανησυχίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σου αλλά και με την ερωτική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις υποχρεώσεις σου και να διευθετήσεις χρέη και οφειλές που εκκρεμούν. Στην προσωπική σου ζωή θα νιώσεις την ανάγκη να προστατευτείς από αδιάκριτα βλέμματα, να βάλεις νέες βάσεις στις σχέσεις σου ή ακόμα και να αποκαταστήσεις έναν δεσμό που έχει κλονιστεί στο πρόσφατο παρελθόν. Το γεγονός εξάλλου ότι η κυβερνήτης σου Σελήνη αυτό το διάστημα σε κάνει πιο υποχωρητικό και συμβιβαστικό, μπορεί να έχει θαυμάσια αποτελέσματα στην εξέλιξη των σχέσεών σου. Σε κάθε περίπτωση οι νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον. 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη στις 19 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και σου επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να δημιουργήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες και φιλίες ή ακόμα και να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης που υπάρχει στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, το καινούργιο φεγγάρι, θα κάνει πιο αισθητή την ανάγκη της συντροφικότητας, γεγονός που θα σε παροτρύνει να αναζητήσεις μια νέα σχέση. Με την ακτινοβολία που εκπέμπεις, καλό είναι να αποδεχτείς προτάσεις για εξόδους και διασκεδάσεις, αφού είναι σχεδόν βέβαιο, ότι ο έρωτας όχι μόνο βρίσκεται πολύ κοντά σου, αλλά υπόσχεται και να παραμείνει για πάντα στη ζωή σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, ίσως αποδειχθεί κάπως κουραστική για σένα, καθώς πρόκειται να αυξήσει τις δραστηριότητές σου και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως αποδειχθεί αρκετά εξοντωτικό για σένα, ωστόσο θα σου δώσει την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και γιατί όχι να διεκδικήσεις και μια προαγωγή. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και την υγεία σου, να ξεκινήσεις ένα νέο σπορ ή μια νέα διατροφή που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς με την αρνητική συμμετοχή του Κρόνου ίσως υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις. 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, μια εξαιρετικά δυναμική περίοδος ξεκινά για σένα, με την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης στις 19 Φεβρουαρίου. Το καινούργιο φεγγάρι από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει την ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου και να απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Καλό θα είναι λοιπόν το επόμενο δεκαπενθήμερο να βγεις περισσότερο έξω, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να ενδώσεις σε γνωριμίες που μπορεί να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται στον αισθηματικό τομέα, όπου αν διατηρείς μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν ανήκεις στους ελεύθερους Ζυγούς μπορείς τώρα να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανό να σχετίζονται με τα παιδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου τονίζει την ευαισθησία σου και σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα αφιερώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια στους οικείους σου ή σε πρόσωπα που πιθανόν λείπουν μακριά σου. Αν πάλι ετοιμάζεσαι να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, ίσως η διακόσμηση του νέου σου σπιτιού ή μια αγοραπωλησία απορροφήσει όλο το ενδιαφέρον σου.Το καινούργιο φεγγάρι είναι επίσης πιθανό να σου δημιουργήσει την επιθυμία να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη σου και να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα αλλά και μια νέα ζωή εκεί. Τέλος, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει η υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να μεθοδεύσεις καινούργια ξεκινήματα ή και να “γεννήσεις” καινούργιες ιδέες που μπορούν να σε αναδείξουν στο άμεσο μέλλον. Θέματα που απαιτούν επικοινωνιακή δεινότητα ή σχετίζονται με ταξίδια, μπορούν τώρα να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Επιπλέον, το καινούργιο φεγγάρι υπόσχεται να φέρει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σου και με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τώρα μια μακροχρόνια σχέση. Επιπλέον και οι δεσμευμένοι Τοξότες θα αποκτήσουν μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό τους. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σου, αφού σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων, να ξεκινήσεις δραστηριότητες που θα σου αποφέρουν κέρδος ή να κάνεις μια επικερδή επένδυση. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Κρόνος που σχηματίζει αρνητική όψη με το καινούργιο φεγγάρι, θα σου προσθέσει κάποιο άγχος, η επιμονή σου και η υπομονή σου θα σε βγάλουν τελικά κερδισμένο. Το επόμενο δεκαπενθήμερο επιπλέον, πέρα από την υλική ασφάλεια, μπορείς να εξασφαλίσεις και την συναισθηματική σταθερότητα καθώς η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, η επιστροφή σε έναν έρωτα από το παρελθόν, ή μια νέα ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανά.

Υδροχόος 
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο φίλε Υδροχόε στις 19 Φεβρουαρίου και αποτελεί την ιδανική στιγμή για νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες που πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αμφισβήτησης και αμφιταλάντευσης, τώρα μπορείς να διακρίνεις καθαρά τις προτεραιότητές σου και να θέσεις ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον σου. Κάθε αλλαγή είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στην επαγγελματική σου πορεία θα σε γεμίσει ενθουσιασμό και θα σου δώσει τη δύναμη να αγωνιστείς με αισιοδοξία. Αν μέσα στα σχέδιά σου, είναι και ο γάμος, οι προοπτικές είναι πολύ θετικές, ενώ ακόμα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, είναι πολύ πιθανό το καινούργιο φεγγάρι να αποτελέσει την αφετηρία μιας πολύ δυνατής σχέσης. 

Ιχθείς 
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 19 Φεβρουαρίου, αφυπνίζει την πνευματική σου συνείδηση και σε παροτρύνει σε μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, προσφέρεται περισσότερο για περισυλλογή παρά για δράση, ώστε να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες και τους στόχους σου και να μελετήσεις τα σχέδιά σου. Το διάστημα είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από επιρροές τρίτων που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος μπορεί να σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος κυρίως για την επαγγελματική σου πορεία, από την άλλη όμως θα σε αναγκάσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που ωστόσο για να υλοποιηθούν χρειάζονται προσπάθεια και αγώνα. Το γεγονός ότι η Σελήνη κυβερνά τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί επιπλέον να σε παροτρύνει να αναζητήσεις έναν παλιό έρωτα.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα