<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Άρης και Αφροδίτη στον Κριό

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Άρης και Αφροδίτη στον Κριό
Στις 20 Φεβρουαρίου και ώρα 02.11 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου λίγες ώρες αργότερα στις 22.05 ακολουθεί και η Αφροδίτη. Ο Άρης θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο μέχρι τις 31/3, ενώ η Αφροδίτη μέχρι τις 17/3. Στις 22/2 οι δυο εραστές του ζωδιακού ξανασμίγουν μετά από δυο χρόνια σχηματίζοντας σύνοδο. Η νέα θέση των πλανητών, φέρνει στο προσκήνιο αισθηματικά ζητήματα και πρόκειται να “γεννήσει” πολλούς νέους έρωτες ενώ παράλληλα μας κάνει ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, αυθόρμητους αλλά και ανυπόμονους, γεγονός που μπορεί άλλες φορές να έχει θετικά αποτελέσματα και άλλες φορές αρνητικά. Το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε πιο ισχυρή θέση από την Αφροδίτη, δίνει προτεραιότητα στο πάθος και βάζει σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβληματισμό στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου καθώς και στο ζώδιο της αρμονίας τον Ζυγό. Ωστόσο, με διπλωματία και υπομονή όλοι μπορούν να βγάλουν στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης και να επωφεληθούν.  
Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, ευνοούνται περισσότερο από αυτές τις επιρροές. 

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης αλλά και η Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στο ζώδιό σου στις 20 Φεβρουαρίου, στο οποίο και θα παραμείνουν μέχρι τις 31/3 και τις 17/3 αντίστοιχα. Στις 22/2 μάλιστα πρόκειται να σχηματίσουν σύνοδο, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στις σχέσεις σου. Η συναισθηματική σου ασφάλεια, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει απόλυτα, ή να διαλύσεις μια σχέση που νοιώθεις ότι σε φθείρει. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, οι πλανήτες της αγάπης και του πάθους, θα φέρουν στο δρόμο σου αρκετές αξιόλογες γνωριμίες, και η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα καταλήξει στην δημιουργία ενός μακροχρόνιου δεσμού.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης μαζί με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Η σύνοδος που θα σχηματίσουν στις 22/2, θα σου δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς σχετικά με την πορεία της αισθηματικής σου ζωής ή και μια νοσταλγία για μια σχέση που έχει διαλυθεί πρόσφατα. Είτε αποφασίσεις να επαναπροσεγγίσεις μια τέτοια σχέση, είτε νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις τον υπάρχοντα δεσμό σου, οι προσπάθειές σου θα βρουν θετική ανταπόκριση και θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, οι προκλήσεις αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν, ίσως όμως απαιτείται περισσότερη μυστικότητα, ειδικά αν πρόκειται για ένα φλερτ μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Δίδυμοι 
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 20 Φεβρουαρίου όπου και σχηματίζουν ακριβή σύνοδο στις 22/2. Οι πλανήτες θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 31/3 και τις 17/3 αντίστοιχα, και το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου τόσο στον αισθηματικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι πιθανό να κάνεις μια ερωτική γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει και επαγγελματικά,  ή αντίστροφα εμφανιστεί ένα πρόσωπο στη δουλειά σου που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε περισσότερες κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα σας δέσει ακόμα περισσότερο.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου στο οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Στις 22/2 μάλιστα οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο, γεγονός που θα κάνει πιο αισθητά τα γεγονότα. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον τομέα της καριέρας σου, όπου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς για να κατακτήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Ωστόσο, και στον αισθηματικό τομέα, αναμένονται θετικές προοπτικές, καθώς μπορείς τώρα να ανακοινώσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου και σηματοδοτεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίοδο που θα κρατήσει μέχρι και το τέλος Μαρτίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, να ταξιδέψεις ή και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα καθώς επίσης και για να επισημοποιήσεις μια σημαντική σχέση. Η σύνοδος που θα σχηματίσουν οι δυο πλανήτες στις 22/2, αποτελούν την ιδανική στιγμή για τέτοιου είδους αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου. Σημαντική εύνοια περιμένει και τους αδέσμευτους Λέοντες, οι οποίοι βρίσκονται πια πολύ κοντά στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 20 Φεβρουαρίου στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η ερωτική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου. Στις 22/2 μάλιστα που οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ένας παλιός έρωτας στη ζωή σου στον οποίο θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Σε περίπτωση που διατηρείς μια υγιή σχέση, το διάστημα αυτό, το πάθος θα γίνει πιο φλογερό και ο δεσμός με τον σύντροφό σου πιο δυνατός. Τέλος, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, ένα νέο πάθος είναι πολύ πιθανό να σε αναστατώσει. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, οι επιρροές αυτές σου δίνουν τη δυνατότητα να βάλεις μια τάξη στα χρέη σου και να δημιουργήσεις μια νέα οικονομική σταθερότητα.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Άρης μαζί την δική σου Αφροδίτη περνούν στις 20 Φεβρουαρίου στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Το διάστημα αυτό, οι σχέσεις σου -φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές- θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σ’ αυτές. Οι πλανήτες και οι όψεις που θα σχηματίσουν κατά την διάρκεια της πορείας τους, θα σε βοηθήσουν και να εντοπίσεις τα θετικά και τα αρνητικά κάθε σχέσης και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται και η σύνοδος που θα σχηματιστεί στις 22/2, καθώς θα επηρεάσει ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σου φέρει τον έρωτα που περιμένεις. 

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 20 Φεβρουαρίου, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης μαζί με την Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3, ενώ στις 22/2 θα σχηματίσουν σύνοδο. Οι διελεύσεις αυτές θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου περισσότερο στα επαγγελματικά σου, όπου θα κινητοποιηθείς να πετύχεις περισσότερους στόχους ή ίσως και να αναζητήσεις μια καλύτερη δουλειά, ειδικά αν δεν είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία σου. Αντίθετα, αν εργάζεσαι σε μια δουλειά που σε καλύπτει, ίσως είναι η ώρα να διεκδικήσεις μια προαγωγή ή μια καλύτερη θέση. Βελτίωση θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς οι όψεις αυτές θα σε δέσουν περισσότερο με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα ενδώσεις στο ενδιαφέρον ενός αξιόλογου προσώπου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στο συμβατό ζώδιο του Κριού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και εγκαινιάζουν μια θετική περίοδο που θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην αισθηματική σου ζωή, στα χόμπι σου αλλά και σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σου. Ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται μάλιστα στις 22/2 που οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο μεταξύ τους και θα πυροδοτήσουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια καλή σχέση, τώρα μπορείς να προχωρήσεις στην επισημοποίησή της, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ένας νέο αισθηματικό κεφάλαιο θα ξεκινήσει αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στις 20 Φεβρουαρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και 17/3. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και την οικογένειά σου όπου και θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Ίσως μια ανακαίνιση, μια νέα διαμόρφωση, ή και η αναζήτηση μιας νέας κατοικίας απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν. Δεν αποκλείεται επίσης να προετοιμάσεις ένα παιδικό δωμάτιο εν αναμονή του πρώτου σου παιδιού. Αν αντίμετωπίζεις προβλήματα στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου, αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις νέες ισορροπίες και να αποκαταστήσεις την αρμονία ειδικά στις 22/2 που οι δυο πλανήτες σχηματίζουν σύνοδο. Την ίδια μέρα, οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, ίσως κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Υδροχόος 
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στις 20 Φεβρουαρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και τις 17/3. Η συγκεκριμένη πορεία των πλανητών, θα κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα τη ζωή σου, αφού θα τονίσει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, θα σε βοηθήσει να κάνεις επικερδείς συμφωνίες ενώ παράλληλα θα φέρει στο δρόμο σου και γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Ειδικά στις 22/2 που οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο, αναμένονται άκρως επιτυχημένες συζητήσεις που προοιωνίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Τα ταξίδια ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, και αν είσαι ερωτευμένος, μια μικρή απόδραση θα τονώσει τον έρωτά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν διαδοχικά στις 20 Φεβρουαρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνουν αντίστοιχα μέχρι τις 31/3 και 17/3. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο τα οικονομικά σου θα υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, παράλληλα όμως θα σου δοθούν και ευκαιρίες για νέες πηγές εσόδων που θα βοηθήσουν στην ευημερία σου. Ιδιαίτερα στις 22/2 που οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν σύνοδο, καλό είναι να εντείνεις τις προσπάθειές σου, να επιδιώξεις επαφές και συζητήσεις που μπορούν να προδιαγράψουν την οικονομική σου εξασφάλιση. Οι συγκεκριμένες διελεύσεις επιπλέον, ευνοούν την αισθηματική σου ζωή, καθώς και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και τα ταξίδια. Ένας γάμος που θα σου παρέχει όχι μόνο συναισθηματική αλλά και υλική ασφάλεια μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική γνωριμία θα εξελιχθεί σοβαρά. Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα