Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14-20 Μαρτίου 2015Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 16/3, θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις. Το έβδομο και τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα πραγματοποιείται στις 17 Μαρτίου και σηματοδοτεί το τέλος της κρίσης που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα δεν θα είναι εύκολη. Στις 17 Μαρτίου επίσης η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της κυριαρχίας της -τον Ταύρο- από όπου μέχρι τις 11 Απριλίου θα  ευνοήσει οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα για τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς). Στις 18/3 καλό θα είναι να αποφευχθούν συμφωνίες και υπογραφές καθώς η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει παγίδες. Η εβδομάδα κλείνει με την ηλιακή έκλειψη στις 20 Μαρτίου που διαμορφώνεται στην τελευταία μοίρα του τελευταίου ζωδίου του ζωδιακού, γεγονός που επιβεβαιώνει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή μιας νέας πορείας.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα «ανοίγει» παλιά τραύματα, τα οποία όμως περνούν στην φάση της οριστικής επούλωσής τους. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/3 μέχρι τις 11/4 σας παροτρύνει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα σε ταξίδια και διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να ζητήσετε ένα δάνειο για να κάνετε την ζωή σας πιο άνετη. Ωστόσο θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 20 του μήνα στη σκιά του ωροσκοπίου σας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κρυφές πηγές εσόδων ή ακόμα και να προχωρήσετε σε μια μυστική επαγγελματική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Αφροδίτη που ξεκινά στις 17 Μαρτίου την ετήσια διέλευσή της από τον αστερισμό σας, υπόσχεται συγκλονιστικές στιγμές για όσους αναζητούν την περιπέτεια, και έντονο ερωτικό πάθος στους δεσμευμένους που θα ζήσουν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Θα νιώσετε την επιθυμία να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική ή αισθηματική σχέση που θα σας ανανεώσει. Καθώς μάλιστα κανένας δε θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία σας, είναι πιθανό να μπείτε σε δίλημμα.  Η έκλειψη που σχηματίζεται στις 20/3 θα βοηθήσει να προωθήσετε όλα όσα επιθυμείτε, με τη βοήθεια των φίλων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και στη «σκιά» του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 17/3 μέχρι τις 11/4, αρκετοί από σας αναμένεται να ζήσετε αισθηματικά σκαμπανεβάσματα και άλλοι να δημιουργήσετε σχέσεις που πρέπει για κάποιους λόγους να μείνουν κρυφές. Παράλληλα, η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας στις 20/3 θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, με αποτέλεσμα να συνάψετε νέες γνωριμίες ακόμα και μέσα από τον εργασιακό χώρο σας. Στα επαγγελματικά οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα, θα έχει μακροημέρευση, αρκεί φυσικά να «κτισθεί» σε υγιείς βάσεις.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με το τελευταίο «ταρακούνημα» από την κορύφωση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα  στις 17/3 θα «αναπνεύσετε» και θα νιώσετε τα βάρη να υποχωρούν, καθώς ένας αέρας ανακούφισης σας ανεβάζει στα ουράνια.  Με την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, από τις 13 του μήνα θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις φιλικές σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να προκύψουν νέες αισθηματικές προοπτικές. Επίσης, με την ηλιακή έκλειψη στις 20 του μήνα θα γίνετε περισσότερο εκδηλωτικοί και θα δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα, ώστε να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Θαυμάσια τα νέα του ουρανού για τον αστερισμό σας, καθώς με την έμφαση στον Κριό, οι περισσότεροι εκπρόσωποί του έχετε αρχίσει να παίρνετε τα «πάνω» σας. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας βελτιώνονται οι καταστάσεις αλλά και το γενικότερο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Αν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τους συνεργάτες σας, από τις 13 Μαρτίου και μετά θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προβείτε σε λύση παρεξηγήσεων. Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 20/3 αποτελεί δείκτη ανόδου των μετοχών σας στην εργασία μέσω μιας νέας οικονομικής πρότασης. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου από τις 17/3 μέχρι τις 11/4 αποτελεί ένα θαυμάσιο οιωνό για τις προσδοκίες σας. Το άστρο της αγάπης μέσα από ένα τόσο «φιλικό» ζωδιακό χώρο αναμένεται να εκπληρώσει επιθυμίες που έχουν να κάνουν με τον έρωτα αλλά και τα οικονομικά σας. Πρόκειται για τους δύο τομείς της ζωής σας που θα γνωρίσουν «πιένες». Η αίσθηση της ασφάλειας και της αμοιβαιότητας που χαρακτηρίζει τις σχέσεις σας θα σας ωθήσει στην επισημοποίηση του δεσμού σας. Οι ελεύθεροι αποδεχθείτε προτάσεις και προσκλήσεις για εξόδους.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα απειλεί -για τελευταία φορά- τις σχέσεις σας στις 17 του μήνα. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτόν τον σκόπελο, μπορείτε πια να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Αν πάλι ο χωρισμός είναι μονόδρομος, η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 17/3 μέχρι τις 11/4, θα φέρει ένα νέο έρωτα στο δρόμο σας ενώ παράλληλα θα συμβάλει στη βελτίωση των οικονομικών σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 20/3 για πολλούς θα σημάνει μια νέα επαγγελματική πορεία που θα παγιωθεί με το πέρασμα του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 17 Μαρτίου ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σχηματίζει  για τελευταία φορά τετράγωνο με τον Ουρανό και σας ωθεί να διαμορφώσετε μια νέα καθημερινότητα, να υιοθετήσετε νέες συνήθειες, να χαράξετε μια καινούργια επαγγελματική πορεία και τελικά να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον.   Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν και οι σχέσεις σας, αφού η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο  πολικό ζώδιο του Ταύρου από τις 17/3 μέχρι τις 11/4 θα  δημιουργήσει την απαραίτητη αρμονία. Επιπλέον, η έκλειψη στις 20/3 θα παγιώσει όχι μόνο τους υπάρχοντες δεσμούς αλλά και αυτούς που θα  αναπτυχθούν αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής αυτή την εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 17/3, μπορεί να προκαλέσει απρόσμενες απώλειες και ανατροπές. Από την ίδια μέρα και μέχρι τις 11/4 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, από το οποίο θα βελτιώσει τις συνθήκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Το ίδιο διάστημα όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 του μήνα, ευνοεί την αναζήτηση μιας νέας κατοικίας ενώ μπορεί να παροτρύνει πολλούς από σας να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που ολοκληρώνεται στις 17 Μαρτίου, σηματοδοτεί το τέλος ενός οικογενειακού προβλήματος που ακόμα κι αν γίνει με επώδυνο τρόπο, θα σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι. Εξάλλου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου από την ίδια μέρα, η ζωή σας θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι και τις 11/4 που θα βρίσκεται εκεί, μπορείτε επίσης να επισημοποιήσετε σχέσεις ή να ενδώσετε σε ένα νέο έρωτα. Τέλος, η ηλιακή έκλειψη στις 20/3 σηματοδοτεί νέες επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει για τελευταία φορά τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 17 Μαρτίου, μια όψη που εσάς δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά, αντίθετα θα σας βοηθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 17/3 μέχρι και τις 11/4 δημιουργεί μια αρμονική ατμόσφαιρα στο σπίτι και σας βοηθά να δρομολογήσετε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Τέλος, η ηλιακή έκλειψη στις 20 Μαρτίου ευνοεί τα οικονομικά σας και υπόσχεται νέες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι απρόβλεπτες απώλειες στα οικονομικά σας τελειώνουν οριστικά με την ολοκλήρωση του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα στις 17 Μαρτίου. Από την ίδια μέρα και μέχρι τις 11/4 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα σας δώσει την ευκαιρία να  συζητήσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές, να   κλείσετε σημαντικές συμφωνίες και να κάνετε σύντομα ταξίδια που θα σας ανανεώσουν. Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 20 Μαρτίου, είναι ιδανική για να δραστηριοποιηθείτε, να πάρετε αποφάσεις  και να τολμήσετε νέα ξεκινήματα που θα αποδώσουν με το πέρασμα του καιρού τα μέγιστα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK