<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Μαρτίου 2015

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Μαρτίου 2015
Ο ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Είστε δυναμικοί, ακραία αισθησιακοί αλλά και ενίοτε «θερμοκέφαλοι». Λειτουργείτε παρορμητικά, φλογερά και πολλές φορές  απερίσκεπτα. Τις περισσότερες φορές επιτίθεστε «κατά μέτωπο», είστε «απόλυτα άμεσοι» και κυνηγάτε το «θύμα» σας με σκοπό να το κατακτήσετε από την πρώτη στιγμή, χρησιμοποιώντας και δύναμη αν χρειαστεί, ενώ άλλες φορές «μπλοκάρετε» και περιμένετε να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα. Το σεξ και η βία σας κάνουν να νιώθετε δυνατοί, αλλά η υπέρμετρη ανυπομονησία σας, σας οδηγεί πολλές φορές σε αποτυχημένες βιαστικές σεξουαλικές επαφές. Η βία είναι το μέσον που χρησιμοποιείτε ακόμα και στις φαντασιώσεις σας για να εξασφαλίσετε και να επιβάλλετε τις ερωτικές σας επιθυμίες στις πιο σίγουρες σχέσεις σας. Σας αρέσει να φτιάχνετε μια μυθική εικόνα και να την διατηρείτε, γι’ αυτό δημιουργείτε αισθησιακές, αλλά πρόσκαιρες περιπέτειες που αποκλείουν κάθε σταθερότητα, ενώ ενδόμυχα η σταθερότητα μέσα σε μια ερωτική σχέση είναι αυτό που πραγματικά λαχταράτε. 

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο ζωοδότης Ήλιος πραγματοποιεί την ετήσια διέλευσή του από το ζώδιό σας από τις 21 Μαρτίου μέχρι τις 20 Απριλίου. Αυτό το διάστημα θα νιώθετε πολύ καλύτερα ψυχολογικά, ενώ θα αποπνέετε και ακαταμάχητη γοητεία, ιδιαίτερα μέχρι και τις 31 Μαρτίου με τον δικό σας κυβερνήτη τον Άρη στο ζώδιό σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον δικό σας αστερισμό με τον Κρόνο στις 25 του μήνα, βοηθά στην θετική εξέλιξη των επαγγελματικών υποθέσεών σας, χαρίζοντας σωστή κρίση και προσθέτοντας το στοιχείο της σοβαρότητας στις σημαντικές αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Με τον Ήλιο στη «σκιά» του ηλιακού ωροσκοπίου από τις 21 Μαρτίου μέχρι τις 20 Απριλίου θα καταναλώσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, σχεδιάζοντας τις  επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας, ενώ θα αισθανθείτε καλύτερα ψυχολογικά. Νιώθετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε στο χώρο σας και είστε πρόθυμοι ακόμα και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας. Στις προσπάθειες σας θα βρείτε πολύτιμη βοήθεια από την «δική σας» Αφροδίτη στον αστερισμό σας, που σχηματίζει ένα πολύ ελπιδοφόρο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 24 του μήνα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο Ήλιος αλλά και ο δυναμικός Άρης μέσα από τον Κριό σηματοδοτούν μια σημαντική περίοδο για τις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε από τις 21 Μαρτίου, θα σας μείνουν αξέχαστες. Μέχρι τις 20 Απριλίου η διέλευση του Ήλιου από τον 11ο οίκο σας, θα φέρει προσκλήσεις για  διασκεδάσεις και φιλικές εκδηλώσεις, ενώ θα ανεβάσει τις «μετοχές σας» απέναντι  στο αντίθετο φύλο. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα βγείτε έξω με φίλους, θα έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με το πέρασμα του Ήλιου από τις 21 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Απριλίου από το ζώδιο του Κριού και το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, όσοι από εσάς βιώσατε μια περίοδο αδράνειας, περνάτε και πάλι στη δράση. Αξιοποιείτε τα «παραδοσιακά» προσόντα σας, όπως τη διαίσθηση, τη σταθερότητα στην επίτευξη των στόχων αλλά και την ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει. Θα συζητήσετε τα προβλήματά σας με τους συναδέλφους σας και θα βρείτε λύσεις που θα εξυπηρετούν όλες τις πλευρές. Η διάθεση για επαγγελματικούς αγώνες επανακάμπτει και οι πρώτες «μάχες» έχουν νικητήρια έκβαση.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ένα πολλά υποσχόμενο διάστημα ξεκινά για εσάς με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό από τις 21 Μαρτίου και την παράλληλη διέλευση του δυναμικού Άρη από το ίδιο ζώδιο. Το πλανητικό δίδυμο θα φέρει μια ευχάριστη αναστάτωση στους τομείς του έρωτα και της εργασίας, όπου αναμένονται εκπλήξεις που θα ανατρέψουν με θετικούς τρόπους τα δεδομένα. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψετε αυτή την περίοδο, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε ονειρεμένα. Εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό και την ακαταμάχητη γοητεία που εκπέμπετε για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την είσοδο του Ήλιου στις 21 του μήνα στον Κριό και την ταυτόχρονη διέλευση του Άρη από το ίδιο ζώδιο θα νιώσετε έντονη τη διάθεση για σπατάλες, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσουν από τα χέρια σας κάποια έκτακτα έσοδα ή θα σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει στο παρελθόν. Αντί να ….εκπαραθυρώνετε τα λεφτά σας, κρίνεται σκόπιμο να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας αποταμιευτικής κίνησης, δίχως βέβαια να φτάσετε στο άλλο άκρο, της μιζέριας. Ήλιος και Κρόνος στις 25/3 θα προσθέσουν φιλικότητα και σταθερότητα στις επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό από τις 21/3 καθώς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 25, εγγυώνται τις καλύτερες εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Ζυγούς, μια νέα γνωριμία θα αποκτήσει από την αρχή γερές βάσεις για το μέλλον. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση και δεν αποκλείεται ακόμα και να ικανοποιήσετε μια προσωπική φιλοδοξία σας. Εργασίες μέσα από το σπίτι, καθώς και αγοραπωλησίες, ευνοούνται επίσης αυτή την εβδομάδα ενώ οφέλη μπορείτε να περιμένετε και από τυχόν επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η επίσημη είσοδος της Άνοιξης από τις 21 Μαρτίου αποτελεί την ιδανική στιγμή για να σκεφτείτε την υγεία και την ευημερία σας και να αποκτήσετε νέες καθημερινές συνήθειες και δραστηριότητες. Με ανανεωμένη διάθεση, μπορείτε επίσης να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σας, με στόχο να βελτιώσετε τα έσοδά σας. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στις 22, σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε ρομαντικές εμπειρίες ακόμα και με άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ένα σύντομο ταξιδάκι θα τονώσει τον έρωτά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Κριού από τις 21 Μαρτίου σας βάζει στο κλίμα της άνοιξης και αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία σας. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα βγάλετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και θα ασχοληθείτε με ό, τι πραγματικά σας ενθουσιάζει. Παρόλο που ο σύντροφός σας θα μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον σας, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τις αποδοχές σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους Τοξότες, ένας νέος έρωτας -ή και ένας παλιός που θα επιστρέψει- θα ριζώσει για τα καλά στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Ο Ήλιος περνά στον Κριό από τις 21 Μαρτίου και στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένειά σας. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα βρείτε τον χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε ή ακόμα και να μετακομίσετε σε μια άλλη περιοχή. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ήλιο στις 25/3 αποτελεί την καλύτερη ένδειξη για μια νέα σταθερότητα που θεμελιώνεται τώρα στη ζωή σας και εγγυάται την ευημερία σας. Ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Η είσοδος του Ήλιου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 21 Μαρτίου τονίζει την επιθυμία σας για γνώσεις, ταξίδια και αναζήτηση νέων προοπτικών που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα στη ζωή σας. Η αλλαγή που ψάχνετε εδώ και καιρό μπορεί να επιτευχθεί αυτό το διάστημα και μάλιστα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Τα οικονομικά σας επιπλέον, φαίνεται ότι σας επιτρέπουν μικρές ή μεγαλύτερες σπατάλες που κατά κάποιο τρόπο μπορεί να θεωρηθούν και ως επένδυση για το μέλλον σας. Μια υλική βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι επίσης πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται την επίσκεψη του Ήλιου από τις 21 Μαρτίου, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε καινούργια πλάνα και σχέδια για περισσότερα έσοδα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον τομέα της καριέρας σας στις 25/3, αποτελεί επίσης εγγύηση για μια νέα σταθερότητα που μπορεί να επιτευχθεί με την ανάλογη προσπάθεια. Η ερχόμενη εβδομάδα επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι που ακόμα κι αν είναι σύντομο, θα σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει εξαιρετικά ωφέλιμες ιδέες αλλά και χαρά.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα