Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Μαρτίου-3 Απριλίου 2015Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται στις 28/3, συνιστά να αποφύγουμε σπατάλες και υπερβολές που θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Αντίθετα, το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα στις 30, είναι κατάλληλο για υλικές αλλά και αισθηματικές επενδύσεις. Ο Ερμής ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο στις 31/3 με την είσοδό του στον Κριό. Μέχρι και τις 15/4 που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο παρορμητικοί γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγουμε επιπόλαιες κινήσεις χωρίς σκέψη. Ωστόσο, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή. Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου από τις 31/3 μέχρι τις 12/5, θα μας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και θα μας δραστηριοποιήσει για να πετύχουμε οικονομικούς στόχους, ενώ θα ευνοήσει και τα υπόλοιπα έξι ζώδια. Τέλος, στις 2/4 τα τρίγωνα Ερμή-Κρόνου και Ήλιου-Δία εγγυώνται θετικά αποτελέσματα σε όλες τις επιδιώξεις μας. 

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η ανάληψη περαιτέρω ευθυνών, η κούραση και ο αγώνας δεν θα μείνουν χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή, γεγονός που αποδεικνύεται από την παρουσία της Αφροδίτης στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο. Βέβαια, ο Άρης μέσα από τον Ταύρο από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 12 Μαΐου θα πρέπει να σας κάνει ιδιαίτερα φειδωλούς σε σπατάλες για διασκέδαση και ερωτικές «ατασθαλίες». Με τον Ερμή ωστόσο στο δικό σας ζώδιο από τις 31/3 μέχρι και τις 15/4 μπορείτε να εξομολογηθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας στο σύντροφό σας και να έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας βοηθά να κλείσουν τα «χάσματα» που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Ωστόσο ο Άρης που ξεκινά το ταξίδι του στον αστερισμό σας στις 31 Μαρτίου σας καθιστά θερμόαιμους και ενίοτε επιθετικούς. Μέχρι τις 12 Μαΐου ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς διακρίνετε τις βαθύτερες ανάγκες του εαυτού σας και επιθυμείτε να γνωρίσετε εκείνες του ερωτικού σας παρτενέρ. Μια καλύτερη περίοδος ξεκινά και για τα επαγγελματικά σας με τον Ερμή στον Κριό από τις 31/3. Έχετε το νου σας για πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σημαίνει νέες ευκαιρίες και καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, ωστόσο ο Άρης που περνά στο ίδιο ζώδιο στις 31/3 ενεργοποιεί το παρασκήνιο που «εργάζεται» υπερωριακά.  Όσοι από σάς είστε υπάλληλοι είναι πιθανό να επιδιώξετε μια αλλαγή θέσης ή συνθηκών στη δουλειά σας. Με τον δικό σας Ερμή στον Κριό από τις 31/3 μέχρι και τις 15/4 το δημιουργικό πνεύμα και η ευστροφία σας θα βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους. Οι προηγούμενες εμπειρίες θα αποδειχτούν εξαιρετικά ωφέλιμες. Στη φάση αυτή έχετε σύμμαχο και τον τυχερό Δία, στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η διέλευση του Άρη από το αρμονικό ζώδιο του Ταύρου από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 12 Μαΐου θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες σε συναλλαγές και συμφωνίες. Αυτό το διάστημα η ατζέντα σας εμπλουτίζεται με νέους φίλους και «συμπολεμιστές». Με τον Ερμή να περνά στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 15 Απριλίου πολλοί θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας και θα πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό «όνειρο» που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Επίσης, τα αισθηματικά και ερωτικά γεγονότα που αναμένεται να συμβούν θα σας κρατούν διαρκώς «απασχολημένους».   

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Περίεργο είναι για εσάς αυτό το διάστημα, καθώς το άστρο του έρωτα, η Αφροδίτη και ο πλανήτης του σεξ, ο Άρης, θα κινούνται σε μια «δυσαρμονική» γωνία με τον γενέθλιο Ήλιο σας, στον «ανταγωνιστικό»  Ταύρο. Μη βιαστείτε να συμπεράνετε ότι η πιο σημαντική σας σχέση κινδυνεύει, εκτός και αν έχετε βάσιμους λόγους. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 12 Μαΐου μπορεί να μη λείψουν οι εντάσεις, ωστόσο με την βοήθεια του Ερμή στον Κριό, θα εκτονωθούν με την ανοικτή έκφραση των παραπόνων.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο Άρης στον φιλικό Ταύρο από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 12 Μαΐου βοηθά στην εξέλιξη των αισθηματικών και των επαγγελματικών. Παράλληλα, η  Αφροδίτη του έρωτα από την ίδια ζωδιακή θέση θα «χορηγήσει» την προσπάθεια να πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και αν είστε ελεύθεροι να βρείτε κάτι καινούργιο που θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Άρης και Αφροδίτη θα διευκολύνουν τις επαφές με το εξωτερικό και πολλοί θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού. Ο δικός σας Ερμής στον Κριό από τις 31/3 προσφέρει καλύτερες συνθήκες για τα οικονομικά σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η παρουσία του Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας από τις 31/3 μέχρι και τις 15/4 θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας, να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις αλλά και να σχεδιάσετε αποδράσεις που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Αν παραμένετε αδέσμευτοι, οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα αναμένονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ενώ θα αντέξουν και στο χρόνο. Από την ίδια μέρα (31/3) και μέχρι τις 12/5 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου από όπου θα κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από τις 31/3 μέχρι τις 15/4, γεγονός που θα σας διευκολύνει στην διεκπεραίωση των καθηκόντων σας αλλά και στην επίτευξη των στόχων σας. Το τρίγωνο μάλιστα που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 2/4 θα ενισχύσει σημαντικά και τα οικονομικά σας. Στις 31/3 επίσης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης περνά στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 12/5. Το διάστημα αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε προστριβές με το σύντροφό σας, ώστε να μη διαταράξετε την αρμονία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση του Ερμή από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται από τις 31/3 μέχρι τις 15/4 και σας γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας αλλά και να πετύχετε σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα. Η είσοδος του Άρη στον τομέα της εργασίας σας από την ίδια μέρα και μέχρι τις 12/5 σας δραστηριοποιεί ακόμα περισσότερο, παράλληλα όμως συνιστά να χαμηλώσετε τους τόνους ώστε να αποφύγετε προστριβές με συναδέλφους σας. Το ίδιο διάστημα αποφύγετε έντονες δραστηριότητες που μπορεί να καταπονήσουν τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1 
Πρακτικά και οικογενειακά ζητήματα συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, καθώς ο Ερμής επισκέπτεται τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας  από τις 31/3 μέχρι τις 15/4. Από τη συγκεκριμένη θέση σας βοηθά να εντοπίσετε και να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες που σας έχουν διαφύγει και που θεωρούνται απαραίτητες για σας ή τους οικείους σας. Η διέλευση του Άρη από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου από τις 31/3 μέχρι τις 12/5, ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και σας παροτρύνει να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση ή να δημιουργήσετε ένα νέο δεσμό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2 
Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού από τις 31/3 και σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άτομα που σας ενδιαφέρουν, να κάνετε νέες αξιόλογες γνωριμίες αλλά και σύντομα ταξίδια. Μέχρι τις 15/4 που θα βρίσκεται εκεί, μπορείτε ακόμα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Στις 31/3 επίσης ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 12/5. Το διάστημα αυτό θα διοχετεύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στο σπίτι και την οικογένεια ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση του Ερμή από τον τομέα των οικονομικών σας θα πραγματοποιηθεί από τις 31/3 μέχρι τις 15/4 και θα προκαλέσει αρκετές αυξομειώσεις στα οικονομικά σας. Φροντίστε λοιπόν αυτό το διάστημα να είστε περισσότερο εγκρατείς και μην σπαταλήσετε ένα σημαντικό ποσό που πρόκειται να λάβετε γύρω στις 2/4. Από τις 31/3 μέχρι τις 12/5 ο Άρης θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, από όπου θα κάνει τη ζωή σας περισσότερο δραστήρια και ενδιαφέρουσα. Εκμεταλλευτείτε προτάσεις για ταξίδια και γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας υποδείξουν μια θεαματική ευκαιρία.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK