<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7-13 Μαρτίου 2015

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7-13 Μαρτίου 2015



Οι όψεις του Άρη είναι αυτές που κυριαρχούν αυτό το διάστημα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στις 10/3, είναι ένας πολύ θετικός σχηματισμός που θα φέρει αξιόλογες ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες). Στις 11 και 12 Μαρτίου ο Άρης σχηματίζει αντίστοιχα σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψεις που θα προκαλέσουν ανατροπές και θα βγάλουν στην επιφάνεια σκάνδαλα και αποκαλύψεις. Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να αποφύγουν αυθόρμητες ενέργειες ή αποφάσεις που μπορεί να τους κοστίσουν υλικά ή συναισθηματικά. Τέλος, στις 13 Μαρτίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων από όπου θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ρομαντικούς μέχρι το τέλος του μήνα. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Το τρίγωνο του δικού σας Άρη με τον Δία στις 10 Μαρτίου είναι ενθαρρυντικό για τις διεργασίες εκείνες που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο επίπεδο στην προσωπική ζωή αλλά και στην βελτίωση των επιδόσεων σας στο στίβο των επαγγελματικών. Μπορεί ο Άρης στις 11 και στις 12 να σπέρνει «ζιζάνια» στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, εσείς ωστόσο θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Τα γεγονότα, αλλά και ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 13/3 θα συμβάλλουν έτσι ώστε να εκτιμήσετε την εμπιστοσύνη που σας προσφέρουν οι αρμόδιοι. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θαυμάσιες οι επιρροές που δέχεστε από το τρίγωνο Άρη-Δία στις 10 Μαρτίου, για τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Η επιθυμία σας να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα αναμένεται να βρει γόνιμος έδαφος. Με την παρουσία του Ερμή στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 13 μέχρι και τις 31 Μαρτίου συναντήσεις και επαφές σας ανοίγουν καινούργιους δρόμους. Οι κοινωνικές και οι φιλικές σχέσεις σας θα ενισχύουν τις ελπίδες σας για ένα καλύτερο αύριο, αφού θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις πρακτικές αλλά και τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής καθώς περνά στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, στις 13 του μήνα σας φέρνει μπροστά σε θεαματικές αλλαγές που αφορούν κυρίως στην πορεία της καριέρας σας. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε μέχρι τις 31/3 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σας. Εξάλλου, η πλανητική έμφαση στον Κριό σας προσφέρει την ευκαιρία μιας αναδιοργάνωσης  και σας καλεί να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Το «μυστικό» είναι να μην αφήσετε τους δισταγμούς να ανακόψουν την διάθεσή σας για δημιουργία και ανανέωση. Ο τομέας της εργασίας υπόσχεται θαύματα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η πλανητική έμφαση στον Κριό και η διέλευση του Άρη από τον συγκεκριμένο αστερισμό, σας  καθιστούν ιδιαίτερα δυναμικούς αλλά και αποτελεσματικούς. Με το τρίγωνο Άρη-Δία στις 10/3 ο παράγοντας της καθαρής τύχης θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Παρ’ όλες τις δυσκολίες στις 11 και 12/3 θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 13/3 θα βοηθήσει στη σταδιακή βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης που σας ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Απολαμβάνετε επιτυχίες στον τομέα των αισθηματικών, στον έρωτα και την αγάπη.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει ένα πολλά υποσχόμενο τρίγωνο με τον Άρη από τον αρμονικό Κριό, σηματοδοτώντας μια θαυμάσια περίοδο τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα αισθηματικά σας. Μάλιστα, με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, ο έρωτας υπόσχεται χαρές και συγκινήσεις. Τώρα θα βελτιώσετε ή θα ανανεώσετε σημαντικές σχέσεις. Πολλοί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και για γάμο. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 13/3 εύνοια δέχονται τα οικονομικά σας, ειδικά σε όσα εμπλέκονται και τρίτοι παράγοντες. Κέρδη αναμένονται από ασφάλειες, δάνεια, κληρονομικά και χρηματιστήριο.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής, περνά στους Ιχθύς στις 13 του μήνα και σας προσφέρει ευκαιρίες στις σχέσεις σας αλλά και για να ανέλθετε επαγγελματικά, εξασφαλίζοντας καλύτερες οικονομικές προοπτικές. Ο Ερμής αποτελεί μια καλή ένδειξη για τη σωστή αξιοποίηση του χρόνου σας και τη γρήγορη διευθέτηση των υποθέσεων που σας απασχόλησαν ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα. Λόγω του Άρη στον τομέα της ασφάλειας μπορεί να νιώθετε κατά διαστήματα μπερδεμένοι, γι αυτό είναι σκόπιμο να κατατάξετε τις κινήσεις σας κατά σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε να μη σπαταλήσετε πολύτιμη ενέργεια για ασήμαντες υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι δύσκολες όψεις του Άρη στις 11 και 12 Μαρτίου πρόκειται να δημιουργήσουν σοβαρές εντάσεις στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας ή και με το οικογενειακό περιβάλλον σας, οι οποίες θα λυθούν μόνο αν κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο. Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 13/3 μέχρι το τέλος του μήνα σας βοηθάει να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας ενώ μπορεί να σας φέρει και νέες προτάσεις εργασίας που θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, ευνοείται επίσης αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τρίγωνο Άρη-Δία που διαμορφώνεται στις 10 Μαρτίου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, οι οποίες όμως θα υλοποιηθούν μέσα από δύσκολες συζητήσεις που απαιτούν διπλωματία. Στις 13/3 ο Ερμής περνά στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Η νέα του θέση, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή καθώς εξασφαλίζει τη σταθερότητα ενώ παράλληλα υπόσχεται αξιόλογες γνωριμίες σε όσους παραμένετε αδέσμευτοι. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο αναμένεται επίσης να έχει ευρεία απήχηση καθώς και σημαντικές οικονομικές απολαβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα αυτή την εβδομάδα όπου η επισημοποίηση, ο γάμος ή και ένα ρομαντικό ταξίδι έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Και παρόλο που τα έξοδα που απαιτούνται είναι λίγο-πολύ αναμενόμενα, καλό θα είναι να μην πληρώνετε αδιαμαρτύρητα ό, τι σας ζητούν, αφού μπορείτε να βρείτε πολύ πιο οικονομικές επιλογές. Η διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται από τις 13 μέχρι και τις 31 Μαρτίου, διάστημα κατά το οποίο θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στην αναζήτηση ή τη διαμόρφωση του προσωπικού χώρου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το σπίτι, η οικογένεια και τα περιουσιακά στοιχεία σας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας μέχρι και τις 12/3. Μια αγοραπωλησία μπορεί να ολοκληρωθεί προς όφελός σας, παρά τις ανησυχίες σας. Ο Ερμής περνά στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 13/3 όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά δραστήριο και δημιουργικό κατά το οποίο μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Τα ταξίδια και οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα θα αυξηθούν, ενώ για τους αδέσμευτους αναμένονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 11/3 και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 12, όψεις που συνιστούν προσοχή στις μετακινήσεις σας, στη συμπεριφορά σας και στην καριέρα σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και αποφύγετε αλλαγές που δεν φαίνεται να έχουν καλές προοπτικές. Αντίθετα, ηρεμία επικρατεί στα αισθηματικά σας, όπου οι ελεύθεροι μπορείτε να ελπίζετε σε ένα νέο έρωτα. Με τον Ερμή στον τομέα των οικονομικών σας από τις 13 μέχρι και τις 31/3, μπορείτε να αναδιοργανώσετε τα οικονομικά σας αλλά και να βρείτε νέες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα απογειώσει τα οικονομικά σας στις αρχές της εβδομάδας, ειδικά αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και αποφύγετε περιττές σπατάλες. Το διήμερο 11-12/3 απρόσμενες ανατροπές θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και ίσως αποτελέσουν την αφορμή για μια νέα επαγγελματική πορεία. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 13 μέχρι και τις 31 Μαρτίου, σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα συμβάλει στη βελτίωση στα αισθηματικά.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα