<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Αφροδίτη τρίγωνο με Δία σύνοδο με Ουρανό

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Αφροδίτη τρίγωνο με Δία σύνοδο με ΟυρανόΔυο σημαντικές και ευνοϊκές όψεις σχηματίζει στις 4 Μαρτίου ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, η Αφροδίτη. Η πρώτη διαμορφώνεται στις 17.14 και είναι το τρίγωνο με τον μεγάλο ευεργέτη Δία και η δεύτερη λίγο αργότερα -στις 20.46- η σύνοδος με τον Ουρανό. Οι όψεις αυτές ενισχύουν περισσότερο το τρίγωνο Δία - Ουρανού που διαμορφώθηκε στις 3/3 και μάλιστα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης που εγγυάται ακόμα καλύτερες εξελίξεις τόσο σε αισθηματικά όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Παρά την σύντομη επιρροή αυτών των όψεων μάλιστα - μόνο για δυο μέρες - τα οφέλη που θα φέρει θα είναι μακροπρόθεσμα. Ο Ουρανός φυσικά έχει έναν απρόβλεπτο και απρόσμενο χαρακτήρα, γεγονός που δυσκολεύει κατά κάποιον τρόπο το να “προβλέψουμε” τι ακριβώς θα φέρει, σίγουρα όμως πρόκειται για καλοδεχούμενα γεγονότα. Το βέβαιο επίσης είναι πώς τις επόμενες μέρες, αναμένονται πολλοί κεραυνοβόλοι έρωτες, που έχουν την προοπτική να εξελιχθούν γρήγορα και να ευημερήσουν.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) ευνοούνται κάπως περισσότερο από την επιρροή αυτών των όψεων.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο το τρίγωνο Δία - Ουρανού. Η επιρροή αυτής της όψης μπορεί να είναι κάπως σύντομη -μόνο για δυο μέρες-  παρόλα αυτά είναι αρκετή για να πυροδοτήσει ξαφνικά θετικά γεγονότα. Μια απρόσμενη βελτίωση των αποδοχών σου, ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή ή και ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας είναι μόνο μερικές πιθανότητες που μπορεί να σου φέρει η συγκεκριμένη όψη. Επειδή όμως πρόκειται για τον απρόβλεπτο Ουρανό που ποτέ δεν μπορούμε να “προβλέψουμε” τι θα φέρει, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα και να μην προσπεράσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, όσο απίθανες κι αν σου φαίνονται.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει στις 4 Μαρτίου τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό, όψεις που μπορεί να φέρουν εξελίξεις σε σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον ή τον οικιακό σου χώρο, μια αγοραπωλησία ή μια ευχάριστη τροπή στα περιουσιακά σου στοιχεία, είναι πιθανό να πρωταγωνιστήσουν αυτές τις μέρες και να σου δημιουργήσουν μια ευφορία. Ανάλογες εξελίξεις είναι πιθανό να συμβούν και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μπορείς τώρα να κερδίσεις μια προαγωγή, ή στην περίπτωση που είσαι άνεργος, να βρεις δουλειά που σου ταιριάζει απόλυτα. Τέλος, δεν αποκλείεται με την συγκεκριμένη όψη να ολοκληρωθεί μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη διαμορφώνει σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία, δυο όψεις που μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι ένας τομέας που σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας για παράδειγμα ή μια φιλική εκδρομή που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, αποτελούν πολύ πιθανά σενάρια. Η επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού μπορεί επίσης να αποφασιστεί μέσα στο ερχόμενο διήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείς και την πιθανότητα μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Τέλος, σημαντική εύνοια μπορεί να σου προσφέρει το συγγενικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε βοήθεια, μη διστάσεις να τη ζητήσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη διαμορφώνει στις 4 Μαρτίου σύνοδο με τον Ουρανό στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και τρίγωνο με τον Δία. Πρόκειται για δυο όψεις, που πρόκειται να ευνοήσουν σημαντικά τα επαγγελματικά σου το ερχόμενο διήμερο, αλλά και τα οικονομικά σου. Παρόλο που η τύχη θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο, καλό θα είναι να μην επαναπαυτείς αλλά να είσαι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να “αρπάξεις” τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι όψεις αυτές θα αυξήσουν την πελατεία σου κατακόρυφα, ενώ αν είσαι υπάλληλος είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα αλλά και περισσότερα χρήματα. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σου φέρει έναν νέο έρωτα - στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος - μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σύνοδο με τον Ουρανό. Πρόκειται για δυο όψεις που σε ευνοούν ιδιαίτερα και που θα σου φέρουν απίθανες ευκαιρίες για την επαγγελματική σου αναρρίχηση, την προώθηση της δουλειάς σου ή και την παγείωση μιας σημαντικής σχέσης. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας που θα κάνει την εμφάνισή σου αυτές τις μέρες, θα εξελιχθεί ραγδαία σε έναν σοβαρό δεσμό. Εύνοια μπορεί να προκύψει και από το εξωτερικό ή άτομα που συνδέονται με αυτό, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και η μόνιμη εγκατάστασή σου σε μια άλλη χώρα, κυρίως αν αυτό αποτελεί ένα μεγάλο όνειρό σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαμορφώνει στις 4 Μαρτίου, τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό, γεγονός που ευνοεί περισσότερο την αναβίωση παλιών σχέσεων ή την δημιουργία μυστικών δεσμών. Και στις δυο περιπτώσεις, το πάθος είναι αυτό που θα καθοδηγήσει τις πράξεις σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την λογική που σε χαρακτηρίζει. Η λογική ωστόσο, ίσως είναι καλύτερα να μείνει για λίγο στην άκρη, αφού οι συνθήκες αυτές τις μέρες, απαιτούν να δράσεις άμεσα με βάση τα συναισθήματά σου. Δεδομένου μάλιστα, ότι πρόκειται για ευκαιρίες που έρχονται μια φορά και μπορεί να μην ξανάρθουν ποτέ, μάλλον δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη. Εξάλλου, ο αυθορμητισμός δεν προκαθορίζει την σταθερότητα της σχέσης, που στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται να έχει διάρκεια.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, διαμορφώνει στις 4 Μαρτίου τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό, δυο όψεις που εγγυώνται τις καλύτερες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και όχι μόνο. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις σχέσεις τους, το ερχόμενο διήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τη ρίζα των προβλημάτων και να αποκαταστήσεις μια για πάντα διαφορές που δημιουργούν ψυχρότητα στο δεσμό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας απρόσμενος έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα μπει στη ζωή σου ίσως και για πάντα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται επιπλέον στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Το ερχόμενο διήμερο μάλιστα, είναι ιδανικό για να κάνεις συζητήσεις ή να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία που θα σου εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 4 Μαρτίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία καθώς και η σύνοδος Αφροδίτης - Ουρανού, όψεις που επηρεάζουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να διακριθείς ή ακόμα και να αναλάβεις μια ανώτερη θέση. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, φρόντισε αυτές τις μέρες να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς η τύχη που βρίσκεται στο πλευρό σου, μπορεί να σου φέρει κάτι πολύ καλό. Εύνοια όμως υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή καθώς η όψη αυτή θα σε “δέσει” περισσότερο με το σύντροφό σου και ίσως πυροδοτήσει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια σημαντική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, διαμορφώνει τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον Ουρανό, όψεις που ευνοούν ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο, ο σύντροφός σου θα σου κάνει μεγάλες εκπλήξεις χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα ενός εξωτικού ταξιδιού ή μιας επίσημης πρότασης γάμου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία κάτω από τις πιο απίθανες συνθήκες. Οι όψεις αυτές επιπλέον ευνοούν και τα επαγγελματικά σου -κυρίως αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες- όπου μπορείς να πετύχεις μια αξιόλογη διάκριση. Η αξιοποίηση ενός ταλέντου σου μπορεί επίσης να αποτελέσει πηγή κέρδους.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαμορφώνει στις 4 Μαρτίου σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία, όψεις που θεωρούνται πολύ θετικές και που μπορούν να σημάνουν το τέλος κάποιων προβλημάτων σου. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις διάφορες αντιξόοτητες μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τώρα μπορείς να βρεις την αιτία των συγκρούσεων και να υιοθετήσεις μια νέα τακτική που θα βελτιώσει το κλίμα. Η επίτευξη μιας σημαντικής αγοραπωλησίας ή το ξεκαθάρισμα κάποιων κοινών περιουσιακών στοιχείων μπορούν επίσης να επιτευχθούν πιο εύκολα αυτές τις μέρες. Τέλος, αν σε απασχολεί ένας έρωτας που έχει τελειώσει πρόσφατα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μια νέα προσπάθεια για να τον αναζωπυρώσεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, όψεις που παρά την μικρή τους διάρκεια, μπορούν να πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για να κάνεις επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν εναλλακτικές ιδέες για την πορεία σου και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Τυχόν προτάσεις για συνεργασίες, θα πρέπει επίσης να εξεταστούν, καθώς το πιθανότερο είναι να έχουν θετική εξέλιξη και να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και στην προσωπική σου ζωή, ιδίως αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους. Το ερχόμενο διήμερο θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο με το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι, αυτές τις μέρες θα αναπτύξουν μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό τους.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη διαμορφώνει σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία στις 4 Μαρτίου, όψεις που ευνοούν περισσότερα τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου. Δεδομένου μάλιστα ότι ο Ουρανός είναι ένας απρόβλεπτος πλανήτης, το ερχόμενο διήμερο, θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά διορατικός, ώστε να αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για κέρδος. Επιπλέον, το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δεν αποκλείεται να σημάνει κέρδη από κεφάλαια τρίτων ή ακόμα και μέσα από ένα τυχερό παιγνίδι. Από την άλλη, ο Δίας που βρίσκεται στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου, υποδηλώνει χρήματα από την εργασία σου. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί όλα είναι πιθανά!
myastro.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα