<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18-24 Απριλίου 2015

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 18-24 Απριλίου 2015

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Φροντίζετε να δείχνετε ότι έχετε μια ήρεμη ζωή, με μικρές καθημερινές συνήθειες και ότι τίποτα δε χαλάει την ησυχία σας: ωστόσο πολύ συχνά «βράζετε» με τα πάθη σας. Έχετε μεγάλη σεξουαλική όρεξη, πολλές φαντασιώσεις  και αναζητάτε συντρόφους που να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σας. Σας έλκουν οι «περίεργες» καταστάσεις και δεν σταματάτε να αναζητάτε την ευχαρίστηση και την απόλαυση. Είστε  κτητικοί και απαιτητικοί απέναντι στις συναισθηματικές σχέσεις σας, αλλά και στον σεξουαλικό τομέα και αυτό είναι ένα από τα «μειονεκτήματα» που θα χρειαστεί να μετριάσετε κατά την διάρκεια της ζωής σας. Κατά καιρούς τα συναισθήματά σας γίνονται πολύ έντονα με αποτέλεσμα να σας ταλαιπωρούν. Κάποιες φορές γίνεστε παρορμητικοί και όσοι από εσάς κατέχετε ένα υψηλό επαγγελματικό πόστο, το εκμεταλλεύεστε για να προσεγγίσετε ερωτικά «θύματα». Προσέξτε, αφού μακροπρόθεσμα μπορεί να «καταχραστείτε» τόσο τις δικές σας αντοχές όσο και την ανοχή και των άλλων.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 18 του μήνα σηματοδοτεί  μια θετική περίοδο για τα κοινωνικά και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Άρης, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Απριλίου για να σας φέρει τις οικονομικές απολαβές που σας αξίζουν. Με τη σύνοδο Ερμή- Άρη την ίδια μέρα πλημμυρίζετε από ζωντάνια, είστε δημιουργικοί και επικοινωνιακοί όσο ποτέ άλλοτε. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι και να χαράξετε εφικτούς στόχους, να μην κάνετε κατάχρηση των δυνάμεών σας και να φροντίσετε να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, θετικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας. Με απαράμιλλο θάρρος προωθείτε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό χώρο σας. Στη φάση αυτή χρειάζεται λίγη προσοχή για να μην ξεπεράσετε τα όρια και με το τετράγωνο της δικής σας Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 19 Απριλίου  αντί για οφέλη βρεθείτε να μετράτε ζημιές. Αν είστε επιρρεπείς σε ερωτικές περιπέτειες, είναι σκόπιμο να γίνετε πιο συνετοί, αφού μια αποκάλυψη θα μπορούσε να σας εκθέσει στο μόνιμο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Φιλικές και κοινωνικές γνωριμίες θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στη διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας στην προσωπική ή την επαγγελματική εξέλιξή σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες κάποιες «τυχαίες» συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν ποικιλοτρόπως τα σχέδιά σας. Για πολλούς, μια επαγγελματική σχέση ίσως εξελιχθεί σε ειδύλλιο, ακόμα και σε φλογερό έρωτα, ωστόσο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι. Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 22/4 θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Δώστε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας με τη Νέα Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 18 του μήνα. Μη «σνομπάρετε» προτάσεις για νέες συνεργασίες που σας γίνονται και θα φέρουν καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις συμπτώσεις που παρουσιάζονται στην καριέρα σας, για να μπορέσετε να βελτιώσετε γενικότερα τη ζωή σας και να κτίσετε ένα όμορφο μέλλον. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι τις 8 Μαΐου, για να δείτε καλύτερες μέρες να ξημερώνουν για τα ερωτικά σας. Πολύ σύντομα οι πιο τρελές σας επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Κριού, διανύετε μια από τις πιο τυχερές και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Φροντίστε μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να τακτοποιήσετε «μια και καλή» οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν, για να μη τις ξαναβρείτε «διογκωμένες» μπροστά σας στο άμεσο μέλλον. Ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σας και με έκπληξη διαπιστώνετε τον αριθμό των θυμάτων της γοητείας σας να αυξάνεται καθημερινά με …γεωμετρική ταχύτητα. Μάλιστα, πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε μέσα από μια φιλική συντροφιά  τον άνθρωπο εκείνο που θα «κλέψει» την καρδιά σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου στον όγδοο ηλιακό οίκο σας εγκαινιάζει μια καλύτερη εποχή για τα οικονομικά σας, που θα ταιριάζει περισσότερο με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν αυτό το διάστημα θα σας επιτρέψουν όχι μόνο να ανακτήσετε την οικονομική σταθερότητα που ζητάτε αλλά και να αποκαταστήστε την καλή επαγγελματική εικόνα σας. Με τις όψεις του δικού σας Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα, η αυξημένη ζωντάνια η διαίσθηση αλλά και κάποια «υποσυνείδητα» μηνύματα θα σας ανοίξουν την πόρτα σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Κριού στις 18/4, σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα δημιουργήσουν πιο γερά θεμέλια. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα αξιόλογη γνωριμία είναι πιθανή στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4 και για έναν ολόκληρο μήνα, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα αλλά και επικερδείς επιχειρήσεις. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί γύρω στις 22/4, χάρη στα τρίγωνα που διαμορφώνουν ο Άρης και ο Ερμής με τον Πλούτωνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη στις 18/4 ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση και την εργασία σας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα ή να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες που θα σας προσφέρουν τόνωση και ευεξία. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να διεκδικήσετε μια νέα θέση ή ακόμα και μια ευνοϊκή μετάθεση. Ό Ήλιος από τις 20/4 και για έναν ολόκληρο μήνα, ζεσταίνει τις σχέσεις σας και φέρνει μοιραίες γνωριμίες στους ελεύθερους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12 
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18/4 στο συμβατό ζώδιο του Κριού, ανεβάζει τη διάθεσή σας στα ύψη και σας παροτρύνει να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε αλλά και να ξεχωρίσετε μέσα από τα δημιουργικά σας σχέδια. Ένας καινούργιος έρωτας είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί το ερχόμενο δεκαπενθήμερο ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης είναι αυξημένη. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20 Απριλίου και για έναν ολόκληρο μήνα, μπορείτε να πετύχετε θαύματα στα επαγγελματικά σας αλλά και να απαλλαγείτε από ό, τι δεν «λειτουργεί» στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Νέα Σελήνη στις 18/4 ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τους γονείς, τα οποία θα σας απασχολήσουν στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν σκέφτεστε το ενδεχόμενο μετακόμισης, τώρα θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά αυτής της προοπτικής και θα αποφασίσετε. Ο πέμπτος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας φιλοξενεί τον Ήλιο από τις 20/4, ενώ ο Άρης και ο Ερμής που βρίσκονται εκεί, διαμορφώνουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22, όψεις που σηματοδοτούν τα καλύτερα για το μέλλον των σχέσεών σας ή την δημιουργία ενός σταθερού δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ένα δραστήριο και «γεμάτο» δεκαπενθήμερο αναγγέλλει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18/4 στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Νέες γνωριμίες, ευχάριστες συναναστροφές αλλά και σύντομες εκδρομές θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας και επιπλέον αν είστε αδέσμευτοι, ένας έρωτας μπορεί να «γεννηθεί» σε αυτό το διάστημα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4 και για έναν ολόκληρο μήνα, μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα καταναλωθεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου θα καταφέρετε να βρείτε νέες ισορροπίες και να απαλλαγείτε μια για πάντα από χρόνια προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 18/4 στον τομέα των οικονομικών σας και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Η αξιοποίηση ενός ταλέντου σας ή η ενασχόληση με ένα καινούργιο αντικείμενο, πέρα από τη βελτίωση των αποδοχών σας, μπορεί ακόμα και να σας κάνει ευρύτερα γνωστούς. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο από τις 20/4, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αρκετά σύντομα ταξίδια, αλλά και συζητήσεις ή συμφωνίες με θετικό αποτέλεσμα. Η αγορά ηλεκτρονικών ειδών και η σύναψη συμβολαίων ευνοούνται ιδιαίτερα για ένα μήνα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα