Ερμής στον Ταύρο - Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο
Ερμής στον Ταύρο
Στις 15 Απριλίου – ώρα 01.51- ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά. Στο ζώδιο της Αφροδίτης ο Ερμής θα είναι πιο ρομαντικός και τρυφερός και θα αναδείξει την πιο ερωτική του πλευρά, γεγονός που θα βοηθήσει στην δημιουργία νέων γνωριμιών καθώς και στην επίτευξη μιας νέας σταθερότητας στις υπάρχουσες σχέσεις. Οικονομικά θέματα επίσης θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και το γεγονός ότι ο Ερμής θα σχηματίσει ως επί το πλείστων θετικές όψεις κατά την διάρκεια της πορείας του, επιτρέπει μια νέα αισιοδοξία.
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες).


Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο

Λίγες ώρες αργότερα –στις 07.25- η Αφροδίτη (από το ζώδιο του Ερμή) σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει ένα δυσάρεστο κλίμα στις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι οποίες μπορεί ακόμα και να οδηγηθούν σε έναν οριστικό χωρισμό. Η επικοινωνία θα είναι πιο δύσκολη – μέχρι και τις 17/4 – γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες επιπτώσεις. Η συγκεκριμένη όψη γίνεται ακόμα δυσκολότερη στις 15/4, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με αυτή την αντίθεση, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς).
Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 23/2, 25/5, 27/8 και 26/11.


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 15 Απριλίου ο Ερμής περνάει στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλύσεις τα εισοδήματά σου και να εντείνεις τις ενέργειές σου προκειμένου να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων. Αν έχεις ήδη στο μυαλό σου κάποια νέα σχέδια, καλό θα ήταν να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει την ίδια μέρα αντίθεση με τον Κρόνο, μπορεί να σε αποθαρρύνει ή να σου δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές, ωστόσο η επιμονή και η υπομονή σου θα είναι αυτά που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 15 Απριλίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά δραστήριο για σένα, αφού τόσο η αυξημένη σου ενέργεια όσο και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου. Επιπλέον, ο Ερμής θα σου δώσει την δυνατότητα να εξετάσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τις επιλογές σου και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Κάποια εμπόδια ωστόσο θα σου προκαλέσει η αντίθεση που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο την ίδια μέρα. Πρόκειται κυρίως για οικονομικά προβλήματα που μπορεί να εμποδίσουν -προσωρινά- τα σχέδιά σου, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να τα αφήσεις να σε αποθαρρύνουν.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 15 Απριλίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1/5. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο οι ενέργειες και η δράση σου θα είναι περισσότερο εσωτερικές, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς και να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου και να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου. Αν υπάρχουν οικογενειακά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ίσως αυτή την περίοδο βρεις την καλύτερη λύση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει «τριγμούς» στις σχέσεις σου και ειδικότερα στις σχέσεις εκείνες που ήδη έχουν κλονιστεί. Τα πραγματικά σου συναισθήματα, είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν να πάρεις μια οριστική απόφαση για το μέλλον αυτών των σχέσεων.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15 Απριλίου μέχρι και την πρωτομαγιά, βγάζει στην επιφάνεια την πιο κοινωνική σου πλευρά και σε προτρέπει να βγεις περισσότερο, να συναναστραφείς άτομα που σου ταιριάζουν αλλά και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να επηρεάσουν ακόμα και την πορεία της καριέρας σου. Τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα, θα σου αποφέρουν επίσης μεγάλες ικανοποιήσεις ή και μια ερωτική γνωριμία -αν είσαι αδέσμευτος- που θα σε συναρπάσει. Η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στην εργασία σου, στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου ή τους υπαλλήλους σου, τα οποία θα πρέπει να λυθούν προτού πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 15 Απριλίου ο Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1/5. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου και θα επιδιώξεις με κάθε τρόπο να βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Από την επαγγελματική συμπεριφορά σου θα εξαρτηθεί η ανταμοιβή σου, ενώ αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες η αύξηση της πελατείας σου θα είναι αισθητή. Αυτό που θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις είναι το να μην παραμελήσεις και την προσωπική σου ζωή, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τυχόν γνωριμίες μέχρι τις 17/4, ίσως αποδειχθούν προβληματικές.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ένα θετικό διάστημα για σένα ξεκινάει στις 15 Απριλίου με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι και την πρωτομαγιά που θα βρίσκεται εκεί, θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου ενώ ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή και να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα σε μια άλλη χώρα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή όπου ο γάμος ή η δημιουργία μιας σταθερής σχέσης είναι πολύ πιθανά. Από την άλλη η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως προκαλέσει δυσκολίες στην ολοκλήρωση κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών ή και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τις οποίες όμως θα καταφέρεις να ξεπεράσεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 15 Απριλίου ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και ίσως παραστεί η ανάγκη να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις ή οφειλές. Η αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας μπορεί να επιτευχθεί αυτό το διάστημα, ειδικά αν είναι κάτι που σε προβληματίζει εδώ και καιρό. Και στην ερωτική σου ζωή όμως, πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις την αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν. Η αντίθεση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα, απαιτεί να προσέχεις λόγια και πράξεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένα δυσάρεστο κλίμα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 15 Απριλίου ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η πορεία της αισθηματικής σου ζωής, θα σε απασχολήσει πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Αν μάλιστα, υπάρχει μια στασιμότητα που δεν σου αρέσει, ίσως προβάλεις κάποιες απαιτήσεις που θα πυροδοτήσουν θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση, απέφυγε τέτοιου είδους ενέργειες μέχρι τις 17/4, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15, μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Τις ίδιες μέρες, καλό θα είναι να προσέχεις και τα οικονομικά σου και να αποφύγεις κάθε είδους συναλλαγή, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν σημαντικές απώλειες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 15 Απριλίου ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην εργασία σου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να «αφοσιωθείς» περισσότερο στα καθήκοντά σου και να γίνεις πιο παραγωγικός και αποδοτικός, με αποτέλεσμα να πετύχεις μια νέα σταθερότητα. Αν ανήκεις στους άνεργους Τοξότες, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, αφού υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι που σου ταιριάζει. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα έχει επίσης εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, συνιστά να μην παραμελήσεις τις σχέσεις σου, καθώς μπορεί να προκύψουν σοβαρά προβλήματα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου στις 15 Απριλίου όπου θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά, με σκοπό να κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή σου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα έχουν την προτεραιότητά σου, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, ο Ερμής θα σου φέρει μια γνωριμία που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες. Ωστόσο, αν είσαι υπάλληλος, καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο -κυρίως μέχρι τις 17/4- καθώς ο κυβερνήτης σου Κρόνος που σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στις 15, μπορεί να «αναδείξει» σοβαρά λάθη.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 15 Απριλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και την 1/5. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ενέργειες για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συμβίωσης με τον αγαπημένο σου. Αν σε απασχολεί το ζήτημα μιας αγοραπωλησίας, μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτή την περίοδο. Την ίδια μέρα διαμορφώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου, που παρόλο που δεν σε επηρεάζει αρνητικά, μπορεί να δημιουργήσει μια ανασφάλεια στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος ή διατηρείς παράλληλες σχέσεις, η όψη αυτή θα σε φέρει μπροστά σε δύσκολα διλήμματα.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Ερμή από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου πραγματοποιείται από τις 15 Απριλίου μέχρι και την 1η Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά δραστήριο για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο, να κάνεις επαγγελματικές ή και φιλικές επαφές αλλά και να προγραμματίσεις σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει μια αξιόλογη γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις ωστόσο, είναι η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σου ή και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και υπομονή. 
myastro.gr 


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK