<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16-22 Μαΐου 2015

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16-22 Μαΐου 2015
 ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.
Στη παραδοσιακή αστρολογία το ζώδιό σας είναι «συνώνυμο» με τη δυαδικότητα. Μάλιστα είθισται να λέγεται πως σπάνια είστε σταθεροί σε μια σχέση καθώς λειτουργείτε σαν την «πεταλούδα» του ζωδιακού. Είναι αλήθεια πως στην προσωπική σας ερωτική ζωή λειτουργείτε κάπως «ανορθόδοξα». Έχετε την ικανότητα του χαμαιλέοντα. Μπορεί να είστε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και να κρύβετε τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά σας από το αντικείμενο του πόθου σας. Παρόλο που έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, είστε και αναποφάσιστοι αφού δεν καταφέρνετε να «ανοιχτείτε». Χαρακτηρίζεστε συχνά ως άπιστοι ή «διπρόσωποι» . Δεν είστε επιπόλαιοι στα συναισθήματα, αλλά είστε επιπόλαιοι στο είδος των σχέσεων που συχνά-πυκνά επιδιώκετε. Είστε πολύ δυναμικοί και χρησιμοποιείτε την νοημοσύνη σας για να πετύχετε τον στόχο σας. Σας έλκουν ιδιαίτερα οι σχέσεις που εξελίσσονται από το internet. Ψάχνετε ένα σύντροφο που να σας συμπληρώνει.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Νέα Σελήνη στις  18/5 «κτυπά συναγερμό» στον τομέα του χρήματος, περισσότερο για να σας προειδοποιήσει παρά για να σας «απειλήσει». Είναι καιρός να σκεφτείτε πιο σοβαρά την πορεία των οικονομικών σας και να βάλετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα μπορείτε να τηρήσετε. Επιπλέον, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους από τις 21/5 καθώς και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 19/5 μέχρι τις 12/6, επανεξετάστε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες που επανεμφανίζονται στο δρόμο σας και ας είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 18/5, προϊδεάζει για ένα ξεχωριστό σεληνιακό μήνα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σας σχέδια και να τολμήσετε. Ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητα «εμπόδια», τελικά ο νικητής θα είστε εσείς. Η ανταμοιβή θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σας και θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Με ένα «μαγικό» τρόπο τα οικονομικά σας ανακάμπτουν και με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους έρχονται έσοδα ακόμα και από «σκουριασμένες» στρόφιγγες που «ανοίγει» ο ανάδρομος Ερμής.   

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα εντείνει την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, παρόλο που ίσως να μην ξέρετε πώς να ξεκινήσετε. Με τον δικό σας πλανήτη-κυβερνήτη ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 19/5 μέχρι τις 12/6 η κρίση σας μάλλον δεν λειτουργεί σωστά: όσο βρίσκεστε μέσα στην «ομίχλη», καλό είναι να επιστρατεύετε τις αισθήσεις σας και πιο πολύ την έκτη από αυτές. Μην ανησυχείτε! Ο Ήλιος που κάνει την είσοδό του στον αστερισμό σας από τις 21 του μήνα θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να καθορίσει τις εξελίξεις για εσάς.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, μέσα από φιλικές παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις, ανακαλύπτετε νέους ενδιαφέροντες «συνοδοιπόρους». Πολλοί από εσάς αποφασίζετε να ενταχθείτε σε μια συλλογική προσπάθεια, σε μια ομάδα ανθρώπων. Και ενώ τα καλύτερα έπονται, ο ανάδρομος Ερμής στη σκιά του ωροσκοπίου σας  από τις 19/5 μέχρι τις 12/6 σας βρίσκει να επανεξετάζετε επαγγελματικές προτάσεις που έγιναν στο παρελθόν και με τον Ήλιο στον ίδιο χώρο του ωροσκοπίου σας από τις 21 Μαΐου να προετοιμάζεστε για καινούργιες κατακτήσεις στο στίβο των επαγγελματικών σας!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 18 του μήνα στον τομέα της καριέρας σας, προϊδεάζει για καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν αυτή την περίοδο. Αν πρόκειται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά, φροντίστε να αποφύγετε το ρίσκο και είστε καλά πληροφορημένοι για το αντικείμενο της νέας σας δραστηριότητας. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον αστρικό χώρο της φιλίας από τις 19/5 μέχρι τις 12/6 δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν. Καθυστερήσεις σε συλλογικές προσπάθειες και ασυνεννοησία με άτομα από το κοινωνικό περιβάλλον δεν θα λείψουν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αναθεωρήσεις επί αναθεωρήσεων σε επαγγελματικές σχέσεις και επαφές φέρνει ο «δικός» σας ανάδρομος Ερμής στον αντίστοιχο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 19/5 μέχρι τις 12/6. Αυτές θα προέρχονται από νέα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας αλλά και από τη φθορά που υπέστησαν κάποιες από τις σχέσεις σας. Απίστευτα καλή «σύμπτωση» λοιπόν, αυτή της δημιουργίας της Νέας Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου στις 18/5, για να θέσετε σε εφαρμογή παλιές και δοκιμασμένες «συνταγές προσέγγισης». Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον Ταύρο στις 18 Μαΐου φέρνει νέες ισορροπίες στα οικονομικά σας και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε χρέη και οφειλές ή να προχωρήσετε σε σημαντικές αγοραπωλησίες. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους από τις 21/5 και για έναν ολόκληρο μήνα, τονίζει την αισιοδοξία σας και σας παροτρύνει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να σχεδιάσετε μακρινά ταξίδια και να εξετάσετε νέες προοπτικές.  Ωστόσο, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19/5 μέχρι και τις 12/6, καλό είναι να οργανωθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να αποφύγετε τυχόν αναποδιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Νέα Σελήνη στις 18 Μαΐου πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεών σας και σας ανοίγει το δρόμο για μια συμβίωση, ένα γάμο ή μια νέα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον όγδοο ηλιακό οίκο σας από τις 19/5 μέχρι τις 12/6, ενώ από τις 21/5 θα περάσει και ο Ήλιος. Με αυτές τις επιρροές, έχετε την δυνατότητα να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και περιουσιακά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες αναμένονται το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, χάρη στη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Μαΐου στον έκτο ηλιακό οίκο σας. Επιπλέον, με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους από τις 21/5 καθώς και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 19/5 μέχρι τις 12/6, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας ή και να αναζητήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που δεν έχει βγει από την καρδιά σας. Φροντίστε ωστόσο να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ιδιαίτερα θετική αναμένεται για σας η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 18 Μαΐου καθώς σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σας ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Προσοχή χρειάζονται ωστόσο τα επαγγελματικά σας, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19/5 μέχρι και τις 12/6, θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να κρατάτε ασφαλή τα αρχεία και τα σημαντικά σας έγγραφα, ώστε να αποφύγετε σημαντικές απώλειες. Η είσοδος του Ήλιου  στους Διδύμους από τις 21/5, αποτελεί μια θετική επιρροή που είναι ικανή να σας προστατεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη στις 18 Μαΐου, πρόκειται να επιφέρει αλλαγές στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Μια μετακόμιση, μια νέα άφιξη ή και μια συμβίωση, ακόμα κι αν σας προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα, απαιτούν μια περίοδο προσαρμογής. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Ήλιος θα περάσει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων από τις 21/5, είναι αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεστε. Αισθηματικές προκλήσεις ή και επιστροφές παλιών εραστών χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς από τις 19/5 μέχρι τις 12/6 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη στις 18 Μαΐου, σας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, ενώ παράλληλα σας ανοίγει το δρόμο για ταξίδια με αξιόλογες εμπειρίες. Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους από τις 21/5 καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19/5, ίσως σας «κρατήσουν» περισσότερες ώρες στο σπίτι, προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή οικογενειακά θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, φροντίστε να εξασφαλίσετε χρόνο για σημαντικές συναντήσεις, αποφύγετε όμως να προχωρήσετε μέχρι τις 12/6 σε μια σημαντική συνεργασία.  


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα