<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2-8 Μαΐου 2015

Σάββατο, 2 Μαΐου 2015

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2-8 Μαΐου 2015


 


Η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο στις 3 Μαΐου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές παρανοήσεις και αδιέξοδα. Το κλίμα ωστόσο βελτιώνεται αισθητά με την Πανσέληνο στο Σκορπιό στις 4 Μαΐου που εγγυάται θετικές εξελίξεις τόσο σε οικονομικά όσο και σε αισθηματικά ζητήματα, ειδικά αν δεν προβάλλουμε παράλογες απαιτήσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία -στις 4/5- και τρίγωνο με τον Πλούτωνα -στις 6/5- γεγονός που συνιστά να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8 Μαΐου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιουνίου. Στη συγκεκριμένη θέση η Αφροδίτη λειτουργεί πολύ θετικά, γεγονός που θα συμβάλλει στην αρμονία και θα ευνοήσει τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) καθώς και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την Πανσέληνο στις 4 Μαΐου θα καταφέρετε να αποβάλλετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα και να λύσετε οικονομικές «εξισώσεις». Με την ενεργητικότητά σας και την  αξιοπιστία σας θα δείτε μεγάλη άνοδο στα επαγγελματικά σας. Οι σημαντικές συμφωνίες θα σας ωθήσουν να δείτε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το ίδιο ισχύει και για την αισθηματική ζωή σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8 Μαΐου μέχρι και τις 5 Ιουνίου φέρνει στο πλευρό σας ανθρώπους από το οικογενειακό περιβάλλον που είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν στις προσδοκίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Πανσέληνος στις 4 Μαΐου θα προκαλέσει ευχάριστες αλλαγές στις σχέσεις σας. Μέσα από νέες γνωριμίες και τυχαίες συναντήσεις θα δημιουργήσετε επαφές με άτομα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα συνάψετε μια ενδιαφέρουσα σχέση, που με την πάροδο του χρόνου θα επισημοποιηθεί. Η διέλευση της δικής σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8 Μαΐου μέχρι και τις 5 Ιουνίου τονίζει την επικοινωνιακή δεινότητά σας και θα βρείτε την συμπαράσταση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος στις 4 Μαΐου που πραγματοποιείται στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου χαλάρωσης και αδράνειας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς έχετε τη λογική αλλά και τη μεθοδολογία που χρειάζεστε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8/5 μέχρι και τις 5/6 «φωτίζει» τον τομέα των οικονομικών σας. Έτσι, μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες και να κάνετε περικοπές όπου χρειάζεται, ώστε να ανταποκρίνεστε πιο εύκολα και πιο άνετα στις υποχρεώσεις σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος  στις 4 Μαΐου υπόσχεται τα καλύτερα. Με πίστη στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας μπορείτε να κατακτήσετε οποιοδήποτε στόχο, αλλά και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα έχετε κοινωνικές και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και υλικά κέρδη. Ένα ταξίδι θα παίξει θετικό ρόλο στην εξέλιξη της αισθηματικής ζωής σας. Τα περιουσιακά σας στοιχεία και  η ασφάλεια που σας προσφέρουν οι τραπεζικοί σας λογαριασμοί θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 8/5 μέχρι τις 5/6 θα φέρει νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Πανσέληνος στις 4 Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού δεν είναι εύκολη για εσάς, καθώς νιώθετε να σας «πνίγουν» τα οικογενειακά καθήκοντα και οι υποχρεώσεις. Το πρώτο μέλημά σας είναι να θέσετε προτεραιότητες, ξεκινώντας από τα θέματα εκείνα που θεωρείτε σημαντικά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άτομα στο οικογενειακό  περιβάλλον που σας δημιουργούν εμπόδια και πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας. Οι εμπειρίες του παρελθόντος αποδεικνύονται «θησαυρός». Η Αφροδίτη στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας από τις 8 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου προσφέρει επαγγελματική άνοδο και αισιοδοξία.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος στον αρμονικό Σκορπιό στις 4 Μαΐου αναμένεται να φέρει ευχάριστα γεγονότα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το γεμάτο φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Ωστόσο θα πρέπει να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας στις νέες προτάσεις και να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές. Στα επαγγελματικά σας  υπάρχει προοπτική για προαγωγή ή οικονομική αύξηση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8 Μαΐου μέχρι και τις 5 Ιουνίου φέρνει νέους συμμάχους που βοηθούν να κατακτήσετε τους στόχους σας ή ακόμα και να θέσετε καινούργιους.
           
ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Σημαντικά οικονομικά οφέλη μπορείτε να αποκομίσετε αυτό το επταήμερο, καθώς η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 του μήνα, σας επιτρέπει να κάνετε αξιόλογες αγοραπωλησίες ή επενδύσεις που θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Προσέξτε μόνο μήπως τα νέα σας εισοδήματα, προκαλέσουν «φθόνο» στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η νέα θέση της δικής σας Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 8/5 μέχρι τις 5/6, ενισχύει τον τομέα της καριέρας σας,  σας δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε και να αναρριχηθείτε. Δεν αποκλείεται επίσης, ένα επίτευγμά σας να γίνει ευρέως γνωστό και να σας ανοίξει σημαντικές  πόρτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι προσωπικές ανάγκες και οι προσδοκίες σας γίνονται πιο έντονες από κάθε άλλη φορά, χάρη στην Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 4 Μαΐου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα αποφασίσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να παραμερίσετε για λίγο την καριέρα σας, που έτσι κι αλλιώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μια σύντομη απόδραση με αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείτε. Επιπλέον, από τις 8/5 μέχρι και τις 5/6 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μπορείτε να προγραμματίσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, απαιτεί να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και την ευεξία σας. Δεδομένου μάλιστα ότι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρετε στον εαυτό σας μικρές πολυτέλειες που θα σας ανανεώσουν. Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα αλλά και να αναθερμάνετε μια σημαντική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, φωτίζει τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείτε με τους φίλους σας ώστε να δημιουργήσετε καλύτερες προοπτικές για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Μέσα στο ευχάριστο κλίμα που θα κυριαρχεί το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα γνωρίσετε επίσης ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία θα αναπτύξετε δεσμούς φιλίας ή και έρωτα -αν ανήκετε στους αδέσμευτους Αιγόκερους. Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη περνά στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, από το οποίο μέχρι τις 5 Ιουνίου θα τονώσει τις αισθηματικές υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, σας επιφυλάσσει η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου. Για να επωφεληθείτε όμως πλήρως από την επιρροή της, ίσως χρειαστεί να βάλετε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή, ώστε να μπορέσετε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στα καθήκοντά σας. Οι προσπάθειές σας θα έχουν τα αναμενόμενα αποτέλεσμα, αφού από τις 8/5 η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σας θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς. Μέχρι τις 5 Ιουνίου που θα βρίσκεται εκεί, όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία καλό είναι να κινητοποιηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, σας καλεί να «βγείτε» από τα στενά όρια της πόλης σας και να αναζητήσετε νέες περιπέτειες και προορισμούς. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι ξεχωριστό για σας, αφού με αυξημένη αυτοπεποίθηση, μπορείτε να κυνηγήσετε μια μεγάλη ιδέα που θα αλλάξει ριζικά τη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής σας.  Από τις 8 Μαΐου μάλιστα μέχρι και τις 5 Ιουνίου θα έχετε σύμμαχό σας και την Αφροδίτη, η οποία θα σας εξασφαλίσει την υποστήριξη των σημαντικών ατόμων της ζωής σας και παράλληλα θα δώσει ώθηση στα οικονομικά.


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα