<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Πανσέληνος στον Σκορπιό - Ήλιος τετράγωνο με Δία

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Πανσέληνος στον Σκορπιό - Ήλιος τετράγωνο με Δία


Στις 4 Μαΐου – ώρα 06.42 – διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού που σηματοδοτεί εξελίξεις σε οικονομικά θέματα ενώ παράλληλα βγάζει έντονο ερωτισμό αλλά και μυστήριο. Με τη θετική συμμετοχή του ανάδρομου Πλούτωνα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για αναβίωση σχέσεων και ειδικότερα των σχέσεων που το δυνατό τους σημείο ήταν το σεξ. Ο Σκορπιός και ο Πλούτωνας φυσικά έχουν πολύ αναπτυγμένο το συναίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ελεγχθεί ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Δίας που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο –στις 12.02 – διαμορφώνει ακριβές ταυ-τετράγωνο με τον Ήλιο και την Σελήνη, γεγονός που «διογκώνει» τα όποια προβλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί μια επιμονή –και ξεροκεφαλιά- που αν δεν ελεγχθεί, μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Αυτό που χρειάζεται επομένως περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι η αίσθηση του μέτρου σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Οι Καρκίνοι οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύς είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη την ωριμότητά τους και να αποφύγουν επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να τους κοστίσουν.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, τονίζει την ανάγκη για την επίτευξη της οικονομικής αλλά και της συναισθηματικής σου ασφάλειας. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να εξασφαλίσεις την σταθερότητα των εισοδημάτων σου, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί και μια συμφωνία που θα σου αποφέρει περισσότερα κέρδη. Επιπλέον, και στον αισθηματικό τομέα, ίσως είναι καιρός να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης που έχει δοκιμαστεί και πρέπει να εξελιχθεί με κάποιο τρόπο. Παρά το γεγονός ότι η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, σε βοηθάει να κινηθείς αποφασιστικά, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς το ακριβές τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με το γεμάτο φεγγάρι, μπορεί να σε «παρασύρει» σε σπατάλες ή «παραστρατήματα»  που θα σε βγάλουν από την πορεία σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 4 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία σε καλεί να ξεκαθαρίσεις τυχόν προβλήματα που εκκρεμούν στις σχέσεις σου και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Με τον Πλούτωνα να στέλνει θετικές ακτίνες στο γεμάτο φεγγάρι, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή με το σύντροφό σου, να προχωρήσεις σε ένα γάμο ή να ολοκληρώσεις κάποιες ενέργειες που απαιτούνται για την εγκατάστασή σου σε μια άλλη χώρα. Ωστόσο, το ταυ-τετράγωνο του Δία, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα αναδείξει προβλήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένειά σου ή τα περιουσιακά σου στοιχεία, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν ώριμα και χωρίς επιπολαιότητες. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, μπορεί να γνωρίσουν ένα αξιόλογο άτομο το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, καλό θα είναι όμως να μην «επενδύσουν» συναισθηματικά αν δεν βεβαιωθούν ότι το άτομο αυτό είναι πραγματικά διαθέσιμο.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, φέρνει στο προσκήνιο εργασιακά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει ή που δεν σε εξασφαλίζει οικονομικά, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να κινηθείς με μετριοπάθεια, καθώς το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας μπορεί να σου δημιουργήσει μια υπερβολική αισιοδοξία που δεν θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, το οποίο αν και μπορεί να «ανθίσει», παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει έχθρα και ίντριγκες που θα υπονομεύσουν τη θέση σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 4 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, που φαίνεται αρκετά θετική για σένα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα δεις πολλούς τομείς της ζωής σου να βελτιώνονται, με πρώτο και καλύτερο την αισθηματική σου ζωή αλλά και τα επαγγελματικά σου. Ακόμα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, μια νέα σχέση ή και η αναζωπύρωση ενός παλιού δεσμού, θα μονοπωλήσουν σχεδόν το ενδιαφέρον σου. Ρομαντικές συναντήσεις ή και μια ερωτική απόδραση θα τονώσει ακόμα περισσότερο τον έρωτά σου και θα σε ανανεώσει. Προσοχή ωστόσο χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς παρόλο που τα εισοδήματά σου παρουσιάζουν βελτίωση, το ταυ-τετράγωνο του Δία προς την Πανσέληνο, ίσως σε ωθήσει σε υπερβολικές και ανεξέλεγκτες σπατάλες.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και τα οποία θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Αν ήδη αντιμετωπίζεις κάποιες εντάσεις, σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης, ή πρέπει να τακτοποιήσεις περιουσιακά θέματα, θα πρέπει να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός και προσεκτικός, καθώς αυτό το διάστημα η υπερβολική αισιοδοξία που σου χορηγεί ο Δίας, ίσως έχει αρνητικές επιπτώσεις. Προτού λοιπόν πάρεις οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση, καλό θα είναι να σκεφτείς όλες τις προοπτικές, ώστε να αποφύγεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Δεν αποκλείεται επίσης, μια επαγγελματική αλλαγή ή και η επιστροφή ενός μεγάλου έρωτα, να σε «αναγκάσουν» να αναζητήσεις μια νέα στέγη.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, σου ανοίγει πολλούς νέους δρόμους και προοπτικές που πρόκειται να αλλάξουν τη ζωή σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είναι γεμάτο με συναντήσεις, συζητήσεις ή και ταξίδια που θα καθορίσουν το μέλλον σου. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές αποφάσεις είτε για την εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης, οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ σημαντικές. Η αλλαγή σπιτιού, η απόφαση να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια ή και η αναζωπύρωση ενός μεγάλου έρωτα, είναι μερικά πιθανά σενάρια. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Πανσέληνο, δεν αποτελεί απειλή για σένα, ειδικά αν αποφύγεις επιπόλαιες ενέργειες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, αυτό το διάστημα θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία, ίσως και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που μπορεί να σου φέρει σημαντικά κέρδη το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Τα έσοδα μάλιστα μπορούν να προέλθουν όχι μόνο μέσα από το χώρο της δουλειάς σου αλλά και από άλλες πηγές ή ακόμα και από αγοραπωλησίες ή επενδύσεις. Αν ανήκεις στους Ζυγούς που ενδιαφέρονται για νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αυτό το διάστημα, θα υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις, μέσα από φιλικά πρόσωπα, καλό θα είναι όμως προτού πάρεις την οριστική σου απόφαση, να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες, καθώς η εμπλοκή του Δία, μπορεί να δείχνει μεγαλεπήβολες υποσχέσεις που  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται επίσης σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 4 Μαΐου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο με τη θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Πλούτωνα και την αρνητική συμμετοχή του Δία. Αυτές οι πλανητικές διαμορφώσεις στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και σε παροτρύνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία τους. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς την επισημοποίησή της ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, μια νέα γνωριμία θα δείξει εξ αρχής τις σοβαρές προοπτικές της. Η ενασχόλησή σου με την αισθηματική σου ζωή ωστόσο, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να παραμελήσεις την καριέρα σου, με αρνητικές συνέπειες. Δεδομένου ότι ο Δίας αυτή την περίοδο σου προσφέρει απεριόριστες επαγγελματικές δυνατότητες, καλό θα είναι να βρεις ένα τρόπο να ισορροπήσεις αυτούς τους δυο τομείς.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Πανσέληνος στις 4 Μαΐου διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που αναβιώνει με κάποιο τρόπο καταστάσεις από το παρελθόν και σου προκαλεί νοσταλγία. Αν πρόκειται για μια σχέση που έχει προοπτικές, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια επανασύνδεση που θα μπει σε νέες βάσεις. Αντίθετα αν παραμένεις «προσκολλημένος» σε μια σχέση χωρίς ελπίδα, ίσως το ερχόμενο δεκαπενθήμερο καταφέρεις να απελευθερωθείς, ώστε να προετοιμαστείς για το καινούργιο που θα έρθει στη ζωή σου. Η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Δία, μπορεί να μην σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, συνιστά ωστόσο να είσαι περισσότερο «προσγειωμένος» ώστε να μπορέσεις δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 4 Μαΐου, φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου και σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις σχέδια και φιλοδοξίες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ή και με την προσωπική σου ζωή. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα βρεθούν στο δρόμο σου πολλά άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν, να σε υποστηρίξουν αλλά και να σε ψυχαγωγήσουν. Η αυξημένη κοινωνικότητά σου μάλιστα, ίσως συμβάλλει στην δημιουργία μιας νέας σχέσης –ειδικά αν είσαι αδέσμευτος- που θα τονώσει την ψυχολογία σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι τα οικονομικά σου, καθώς το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Πανσέληνο, μπορεί να σε ωθήσει σε αλόγιστες σπατάλες. Απέφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με πρόσωπα που θεωρείς φερέγγυα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 4 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που πυροδοτεί εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου  και να κερδίσεις μια σημαντική διάκριση ή και μια αξιόλογη οικονομική αύξηση. Δεν θα πρέπει ωστόσο να αφήσεις αυτό το θρίαμβο να σου «φουσκώσει» τα μυαλά ή να δείξεις μια «ανωτερότητα» στους γύρω σου ή και στον σύντροφό σου, πράγμα που μπορεί να συμβεί εξαιτίας της αρνητικής συμμετοχής του Δία. Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ρήξεις στις σχέσεις σου και η απώλεια μιας σημαντικής σχέσης ακόμα κι αν δεν γίνει αισθητή τώρα, θα γίνει αργότερα. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, μπορείς να ενδώσεις σε κάποιους πειρασμούς, που ωστόσο μάλλον θα είναι πρόσκαιροι.

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 4 Μαΐου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που αποτελεί μια θετική επιρροή για σένα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι ιδανικό για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που σκέφτεσαι από καιρό, να ξεκινήσεις τις διαδικασίες του γάμου σου ή να αρχίσεις μια νέα μελέτη. Μια ξαφνική αλλαγή στη φιλοσοφία σου μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε νέα ενδιαφέροντα που θα σου προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Για τους ελεύθερους Ιχθύς, είναι πιθανός επίσης ένας νέος έρωτας που θα αλλάξει τη ζωή τους. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις, είναι το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας με την Πανσέληνο, που μπορεί να αυξήσει την «αφηρημάδα» σου, με αποτέλεσμα να κάνεις σοβαρά λάθη στη δουλειά σου.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα