<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://astroprovlepsis.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
AstroProvlepsis: Άρης αντίθεση με Κρόνο

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Άρης αντίθεση με Κρόνο
Στις 15 Μαΐου - ώρα 09.03 – διαμορφώνεται η ετήσια αντίθεση Άρη – Κρόνου, μια εξαιρετικά δύσκολη όψη, που συνδέεται με ατυχήματα, εντάσεις και ρήξεις. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ερμή –τους Διδύμους- και τον Κρόνο στο ζώδιο του Δία – Τοξότη- η επικοινωνία, οι μετακινήσεις και τα ταξίδια θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες το ερχόμενο τριήμερο, ενώ θα υπάρξουν και προβλήματα με την εκπαίδευση και το νόμο. Δεδομένου ότι ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δράση ενώ ο Κρόνος τον ορθολογισμό και την πειθαρχία, το «σπεύδε βραδέως» είναι το ρητό που πρέπει να ακολουθηθεί για καλύτερα αποτελέσματα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, καθώς θα συναντήσουν πολλά εμπόδια για να ολοκληρωθούν,  και επίσης να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) -και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο αυτών των ζωδίων- είναι περισσότερο ευάλωτα σ’ αυτή την όψη, γι’ αυτό συνιστάται να μην καταναλώσουν την ενέργειά τους σε άσκοπες συζητήσεις και να προτιμήσουν να ασχοληθούν με «ανώδυνες» δραστηριότητες που θα τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν.Κριός
Φίλε Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Κρόνο στις 15 Μαΐου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς παρόλο που δεν σε «απειλεί» σοβαρά, μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και προστριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επιμονή σου σε κάποιες απόψεις και η άρνησή σου να ακούσεις οποιαδήποτε άλλη εκδοχή, μπορεί να καταλήξει όχι μόνο σε λεκτική αλλά και σε σωματική βία. Γι’ αυτό, το ερχόμενο τριήμερο, κρίνεται απαραίτητο να είσαι πιο ψύχραιμος και συγκαταβατικός. Δεν αποκλείεται επίσης να αντιμετωπίσεις προβλήματα με γραφειοκρατικές διαδικασίες, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις ταξίδια που πιθανότατα δεν θα σου βγουν σε καλό. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, ίσως προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις, οι οποίες θα λυθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η αντίθεση Άρη - Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα οικονομικά σου το ερχόμενο τριήμερο. Μια απώλεια στα εισοδήματά σου ή χρέη και οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Τα γεγονότα αυτά ωστόσο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή και να αναζητήσεις νέους πόρους που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Η οικογένεια και το συγγενικό σου περιβάλλον, μπορούν επίσης να σου προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια, γι’ αυτό μη διστάσεις να την ζητήσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, η όψη αυτή ίσως σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σου, μια ειλικρινής συζήτηση όμως με τον σύντροφό σου θα σου διαλύσει κάθε αμφιβολία.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στις 15 Μαΐου, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με το σύντροφό σου, τα οποία θα χρειαστούν ιδιαίτερους χειρισμούς το ερχόμενο τριήμερο. Η ψυχραιμία και ο αυτοέλεγχος, θεωρούνται απαραίτητα, καθώς ακόμα και μια μικρή διαφορά, μπορεί να πυροδοτήσει το οριστικό τέλος της σχέσης σου. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου και να κάνεις υποχωρήσεις που θα κρατήσουν τον έρωτά σας ζωντανό. Αν πάλι νιώθεις ότι η σχέση σου έχει κάνει τον κύκλο της, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκοπείς οριστικά. Οι νέες γνωριμίες υπό την επιρροή αυτής της όψης, θα συναντήσουν αρκετά εμπόδια μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά σου το ερχόμενο τριήμερο. Το γεγονός μάλιστα ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο εσωστρέφειας, δημιουργεί αντιπαλότητες στον χώρο της εργασίας σου που μπορούν να βλάψουν την εικόνα σου. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις αντιπερισπασμούς με τους συναδέλφους σου και να αφοσιωθείς περισσότερο στη δουλειά σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει και τον τομέα της υγείας σου, θα πρέπει αυτές τις μέρες να ξεκουράζεσαι αρκετά, να τρέφεσαι υγιεινά και να αποφύγεις βαριές εργασίες που μπορεί να καταπονήσουν τον οργανισμό σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Μαΐου, δεν θα σου προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού τόσο ο Άρης όσο και ο Κρόνος σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σου. Ωστόσο, το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο τις σχέσεις σου και το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς ακόμα και μικρές προστριβές, μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να αποφύγεις αλλαγές αυτό το διάστημα, ενώ αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη δραστηριότητα, ίσως είναι καλύτερα να το αναβάλλεις για λίγο διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, απέφυγε ωστόσο να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η αντίθεση Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Μαΐου, σου επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες, καθώς είναι πολύ πιθανό να βάλει σε κίνδυνο τόσο τις σχέσεις σου όσο και τα επαγγελματικά σου. Το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν αμείβεσαι όσο πρέπει -ή ακόμα και αν αμείβεσαι τα έσοδά σου δεν επαρκούν για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου- θα σου δημιουργήσει αφόρητη πίεση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε. Χρειάζεται λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις εκρήξεις που μπορούν ακόμα και να διαλύσουν μια όμορφη σχέση. Ο σύντροφός σου θέλει να μείνει στο πλευρό σου και να σε υποστηρίξει, η υπομονή του όμως δεν είναι ανεξάντλητη.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 15 Μαΐου σχηματίζεται η αντίθεση Άρη – Κρόνου που επηρεάζει τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία σου. Παρά το γεγονός ότι και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά προσκείμενες προς το ζώδιό σου θέσεις, καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο, να χαμηλώσεις τους τόνους και να αποφύγεις μια αυταρχική συμπεριφορά που μπορεί να δημιουργήσει έχθρες και αντιπάθειες. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, τα οποία θα ξεπεραστούν με καλή διάθεση και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι επίσης στην οδήγηση και γενικότερα στις μετακινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις πιθανά ατυχήματα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο άξονας των οικονομικών σου είναι αυτός που επηρεάζεται από την αντίθεση που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με τον Κρόνο στις 15 Μαΐου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα παρατηρήσεις ότι τα έξοδά σου, οι υποχρεώσεις σου ή τυχόν οφειλές σου, έχουν αυξηθεί επικίνδυνα και θα συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν προχωρήσεις σε σημαντικές περικοπές, δεν πρόκειται να ορθοποδήσεις. Μην ξεχνάς εξάλλου, ότι τον επόμενο μήνα ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιό σου και καλό θα είναι να προετοιμαστείς από τώρα, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Προσοχή χρειάζεται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξεις την δυσαρέσκειά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στις 15 Μαΐου και στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις σου που φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτό το διάστημα. Η συγκεκριμένη όψη, μπορεί να λειτουργήσει ποικιλοτρόπως και να σημάνει έναν οριστικό χωρισμό ή να σε βοηθήσει να ανανεώσεις τον έρωτα με τον αγαπημένο σου. Από σένα εξαρτάται πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα φυσικά με το τι θέλεις πραγματικά. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η εξέλιξη της σχέσης σου, φρόντισε το ερχόμενο τριήμερο, να συμμεριστείς τυχόν ανασφάλειες του συντρόφου σου και να συμπαρασταθείς στα όποια προβλήματά του, ώστε να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη του. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να αναζωπυρώσει μια παλιά αγάπη έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον κυβερνήτη σου  Κρόνο στις 15 Μαΐου, βγάζει στην επιφάνεια την επαγγελματική σου ανασφάλεια και σε παροτρύνει να αναζητήσεις τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν περισσότερη ανεξαρτησία. Ωστόσο, παρά την αυξημένη  ανάγκη σου  να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε πιέζουν, αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για αλλαγές, γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς και να αρκεστείς σ’ αυτά που ήδη έχεις. Αντίθετα, αν οι αλλαγές αυτές προέλθουν από άλλους παράγοντες, καλό θα είναι να συμβιβαστείς και να μην εκφράσεις απαιτήσεις που δεν θα γίνουν αποδεκτές. Πρόσεξε επίσης τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον που εύκολα μπορούν να διαταραχθούν αυτές τις μέρες.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η αντίθεση Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Μαΐου, δεν εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για το δικό σου ζώδιο, παρόλο που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ήσσονος σημασίας στις φιλικές σου σχέσεις. Δεδομένου ότι αυτό το διάστημα, η διάθεσή σου είναι πιο «περιπετειώδης» η όψη αυτή μπορεί να σε παροτρύνει στη δημιουργία παράλληλων σχέσεων που θα βάλουν σε κίνδυνο τον μόνιμο δεσμό σου – αν υπάρχει- ή θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους φίλους σου, που θα πρέπει να κάνουν τα «στραβά» μάτια. Δεν αποκλείεται ακόμα να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία με ένα φιλικό σου πρόσωπο και σ’ αυτή την περίπτωση, θα υπάρξουν αρκετές αντιρρήσεις. Η καλύτερη τακτική για να ξεπεραστεί ανώδυνα αυτή η όψη ίσως είναι η απόκρυψη γεγονότων που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η αντίθεση Άρη – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 15 Μαΐου, αποτελεί μια πρόκληση για σένα, καθώς σε φέρνει αντιμέτωπο με οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Η ανάγκη σου για περισσότερη ανεξαρτησία στην καριέρα σου αλλά και η απεξάρτηση από την πίεση που σου δημιουργεί το οικογενειακό περιβάλλον, είναι πιθανό να πυροδοτήσουν μια επαναστατικότητα που δεν συνηθίζει να σε χαρακτηρίζει και που τελικά μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Καλό θα είναι λοιπόν να χαλαρώσεις, να επιστρατεύσεις όλη την υπομονή σου και να συμβιβαστείς τουλάχιστον για το ερχόμενο τριήμερο που οι αλλαγές δεν συνιστώνται. Ιδιαίτερη προσοχή και στα οικονομικά σου, που μπορεί να υποστούν σημαντικές απώλειες.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα